Ερις
Περιβόητο μέλος
Βρε Τάσο... τι ήταν αυτό;; Τον επαναφέρεις επειδή "φαίνεται" αθώος;; Το έγραψες και μεγάλα γράμματα τρομάρα σου!Λοιπον αρχικά να πω πως ξύπνησα στις 6 το απογευμα και δεν ειχα ιντερνετ.
Κατά 2ον ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΤΖΟΝ. Για το λόγο αυτό ενεργοποιώ την Κάρτα μου
Τσακίσου και έλα πίσω.
Η χιμέλα περιμενει οπως ειδα μακροσκελες μηνυμα, θα το εχει.
Λοιπόν, ξεκινάω να πω γιατί ο ενεργοποίησα την Κάρτα μου. Ο Τζον φαίνεται παντελώς αθώος. Δημιουργήθηκε ένα ξαφνικό κύμα πάνω του. Εγώ αρχισα να νιώθω τύψεις κι ενω γνωριζω πως παίζει ο Τζον αποφάσισα να τον επαναφέρω. Στο κάτω κάτω οι πολίτες πρέπει να είμαστε ενωμένοι ετσι ωστε να κερδίσουμε. Τέλος με αυτό; Δεχτες όλες οι απορίες επι του θεματος.
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο "φαίνεσθαι" και το "είναι" ξέρεις...
Οκ πέρα από την πλάκα αυτό το "φαίνεται" εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα... ίσα ίσα που είναι αρκετά ύποπτο!!
με το που βγαίνει ο γιάννης μπαίνεις εσύ και τον φέρνεις πίσω!! οκκκ θα δείξει...
Αν πάλι έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητά του και συνεπώς την κάπως περίεργη κίνησή σου... ευχαρίστως να τα μοιραστείς μαζί μας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος
Ουτε για το αντιθετο ομως...
Θα ηταν καλυτερο να παιχτει η καρτα οταν σιγουρεψουν τα πραγματα και οχι τωρα στα τυφλα!! Μου θυμιζει την κινηση της Μαριας με το fantasmeno...
Κι εμένα!!
Αααα και κάτι ακόμη... σας παρακαλώ όταν αναφέρεστε στην άλλη μαρία να λέτε και ένα "σκέτο" δίπλα... ή κάτι τέλος πάντων...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Βρίσκομαι σε απίστευτα δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία οι παίκτες Johnnaousa και Σπυράκος (^^) είχαν κρυφές συνομιλίες σχετικά με το παιχνίδι. Ως εκ τούτου και οι δύο αποχωρούν ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το παιχνίδι, χωρίς δυνατότητα επαναφοράς. Ψήφοι και ενέργειες που είχαν να κάνουν με τους δύο παίκτες ακυρώνονται. Πάρτε τις κάρτες σας πίσω. Είναι άδικο να τις χαραμίσετε κι ας ξέρουν οι άλλοι πως τις έχετε.
Θα σας μιλήσω ξεκάθαρα. Αν δεν μπορείτε να παίξετε δίκαια, σύμφωνα με τους κανόνες, καλύτερα μην παίζετε καθόλου. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε την αστυνομία.
Είμαι πραγματικά εξοργισμένη, γιατί κάνουμε μια πολύ ωραία προσπάθεια και αφιερώνουμε χρόνο και φαιά ουσία για ένα παιχνίδι που τελικά οι ίδιοι οι παίκτες υποτιμούν. Λυπάμαι πολύ, ειλικρινά.
Αναμείνατε τη νέα κάρτα γι' αυτό το γύρο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
επισης με ποιον μαγικο τροπο ανακαλυπτετε οτι μιλουσαν;
MissKit
Επιφανές μέλος
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν λέτε να αναμένουμε νέα κάρτα για αυτό τον γύρο, τι εννοείτε;
Και να κάνω μια ερώτηση (άσχετη) επειδή μπερδεύτηκα... Ψηφίζουμε ξανά τώρα (δεύτερος γύρος);
Myrtle
Διάσημο μέλος
υγ: Έγραφα ολόκληρο κατεβατό, αλλά με τις νέες εξελίξεις, θα περιμένω να δω πρώτα τους ρόλους των Τζων και Σπυράκο. Ίσως εξηγηθούν πολλά πράγματα...
dimijim
Διάσημο μέλος
Οταν βγει η λιστα, ψηφιζετε!
Λιγη υπομονη!
MissKit
Επιφανές μέλος
Ψηφοφορία για Σάββατο 31/12
- blue_butterfly
- bluestas95
- CiNeFiL
- Drama Prinzessin
- Eileen
- foreverfreak
- ggeorge1976
- Himela
- JaneWin
- love_angel
- maria....
- maria775m
- Myrtle
- Πατρεύς
- Phoebe
- Πουλάκι
- soter - maria....
- Τάσος97 - CiNeFiL
Ψήφοι
1 CiNeFiL
1 maria....
Απουσίες
Η χώρα των Φαντασμάτων
Αποχωρήσεις (προγραμματισμένες και μη!)
- Johnnaousa 30/12/2011 - Πληροφοριοδότης
- Σπυράκος(^^) 30/12/2011 - Κρυφός Μαφιόζος Γ'
Λοιπές ενέργειες παικτών
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Ως εκ τούτου κανένας δεν μπορεί να την ψηφίσει.
MissKit
Επιφανές μέλος
Θα μπορουσε να απαντησει καποιος στην ερωτηση μου; εστω και με πμ πώς στο δι@ολο μαθατε οτι μιλουσαν;
Ξέρεις τι μου θυμίζεις, Τάσο; Τα παιδάκια στο σχολείο: Μα κυρία κι εκείνος μιλούσε, γιατί μόνο εμένα;
Κοινώς το θέμα σου δε θα έπρεπε να είναι το πώς το μάθαμε, αλλά το ότι έγινε και είναι ΓΕΓΟΝΟΣ. Το θέμα έχει λήξει. Για άλλες απορίες επικοινώνησε με πμ.
Libertus
Συντονιστής
Τα λέμε πιο μετά.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Ουτε για το αντιθετο ομως...
Θα ηταν καλυτερο να παιχτει η καρτα οταν σιγουρεψουν τα πραγματα και οχι τωρα στα τυφλα!! Μου θυμιζει την κινηση της Μαριας με το fantasmeno...
Ριρι, περιμενω μια απαντηση: Πως ειναι δυνατον να εισαι τοσο σιγουρη για το Γιαννη?? Αν δεν ειστε συγκατοικοι, δεν υπαρχει καποια αλλη λογικη εξηγηση...
Έλα είχα βγει να κάνω μαμ και μπάνιο. Είμαι τόσο σίγουρη γιατί βλέπω τον τρόπο που παίζει.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Έλα είχα βγει να κάνω μαμ και μπάνιο. Είμαι τόσο σίγουρη γιατί βλέπω τον τρόπο που παίζει.
Χαχαχαχα... Δεν ειδες τι εγινε?? Μακελιο, ριξε μια ματια!!
Καληνυχτιζω την πολη του παλερμο, γιατι δεν αντεχω αλλο!! Ελπιζω η αυριανη ημερα να κυλησει ομαλα, χωρις διαρροες και δολοφονιες...
Τα υπολοιπα τα λεμε αυριο, αν και νομιζω πως φανηκαν πολλα σημερα!!
MissKit
Επιφανές μέλος
Nights in white satiiiin...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.