Άμεση Προφυλάκιση λοιπόν και θέλω να πω ευχαριστώ στη Himela, και θα εξηγησω παρακάτω.
Συνεχίζω λοιπόν. Θα ξαναπώ για πολλοστή φορά Χιμελα ότι μπήκα στο θέμα αν πρόσεξες στις 7:57. Η Ψήφος μου πήγε στο Γιάννη γιατι τον είχα αχτι απο προηγούμενο παλέρμο και με ειχε βγάλει εκτος με καρτα (ακομη το θυμαμαι και θα του το χρωστάω για πολλά παλέρμο ακόμη). Για αυτο λοιπόν και τον επανέφερα. Τώρα χέστηκε η φοράδα στο άλωνι αν αυτό με κάνει ύποπτο.
Λοιπόν, από τα λεγόμενα της Χιμέλα, θεωρώ πως
είναι ο άνθρωπος που πρέπει να εμπιστευτείτε. Και Χιμέλα αν με εμπιστεύεσαι βάλε και τη Νεφελίτσα στη λίστα υπόπτων. Έχω που το λέω από χθες.
Παρακάτω λοιπόν, η Ζωή δεν έχει φανεί σχεδόν καθόλου κάτι που δεν έχει διευκολύνει εμένα να καταλάβω το ρόλο της. Έχω καταλάβει αρκετούς αλλά αυτή δεν μπορω να την καταλάβω.
Υποπτοι κατ' εμέ, Drama Priznessin (ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΙΓΑΝΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΜΕ ΨΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ =) ), η CiNeFiL aka Νεφέλη (Μη μου 'ρθει Τυμβωρυχία), Πατρεύς (κινείται όπως στο προηγούμενο), μαρια 775 μετρα (πολύ ησυχη και περνάει σχεδόν απαρατήρητη, ελπίζω να μην είσαι το πορνίδιο(φιλικα παντα) πάλι). Η Χιμέλα πιστεύω πως είτε είναι το Μέντιουμ είτε είναι ο Ντεντεκτιβ. Για αυτό για μένα καλό θα είναι να ακολουθείτε τα νερά της. Από την άλλη πίστευα πολύ χθες πως ο Φορέβερ ήταν δολοφόνος και περιμενα να δω το πως θα κινηθει και σήμερα αλλά δεν κατάλαβα τη δολοφονία του. Ίσως είναι η κλασσική 1η δολοφονία που δεν αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού.
Ψυχούλα μου καλό παιχίδι. Χαίρομαι που επέστρεψες. Ο Μπαμπακας [aka Ρομπέν (δεν μπορώ να το ξεχάσω)] πάει στη Φυλακή. Της Φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.
@Χιμέλα: Δες ποιους κατηγόρησα και στα προηγούμενα ποστς και κανε διασταύρωσεις με τους δικούς σου υπόπτους.
Αντίο λοιπόν σε όλους σας. Τελευταία μου επιθυμία να ακολουθήσετε τη Χιμέλα και κάνεναν άλλο ξέρω τι λέω και γιατί το λέω.
Spoiler
Πάρτε και τραγουδάκι που ακούω τώρα:
VIDEO
(γυρισα γη και ουρανο για να μπω στο ιντερνετ και βγαίνω εκτός αλλα και πάλι βγήκε ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να βγει)
Στο Ριρικάκι μου:
VIDEO
Και προλαβαίνω τη Χιμέλα: Δεν πάω να σε κwλοπιάσω
, πάω να σε βοηθήσω γιατι καταλαβαίνω πως είσαι με τους πολίτες.
edit: απο δω και τουφεξης θα χωνω ψηφους