30-12-11

21:05
Βρε Τάσο... τι ήταν αυτό;; Τον επαναφέρεις επειδή "φαίνεται" αθώος;; Το έγραψες και μεγάλα γράμματα τρομάρα σου!Λοιπον αρχικά να πω πως ξύπνησα στις 6 το απογευμα και δεν ειχα ιντερνετ.
Κατά 2ον ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΤΖΟΝ. Για το λόγο αυτό ενεργοποιώ την Κάρτα μου![]()
Τσακίσου και έλα πίσω.
Η χιμέλα περιμενει οπως ειδα μακροσκελες μηνυμα, θα το εχει.
Λοιπόν, ξεκινάω να πω γιατί ο ενεργοποίησα την Κάρτα μου. Ο Τζον φαίνεται παντελώς αθώος. Δημιουργήθηκε ένα ξαφνικό κύμα πάνω του. Εγώ αρχισα να νιώθω τύψεις κι ενω γνωριζω πως παίζει ο Τζον αποφάσισα να τον επαναφέρω. Στο κάτω κάτω οι πολίτες πρέπει να είμαστε ενωμένοι ετσι ωστε να κερδίσουμε. Τέλος με αυτό; Δεχτες όλες οι απορίες επι του θεματος.

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο "φαίνεσθαι" και το "είναι" ξέρεις...

Οκ πέρα από την πλάκα αυτό το "φαίνεται" εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα... ίσα ίσα που είναι αρκετά ύποπτο!!
με το που βγαίνει ο γιάννης μπαίνεις εσύ και τον φέρνεις πίσω!! οκκκ θα δείξει...
Αν πάλι έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητά του και συνεπώς την κάπως περίεργη κίνησή σου... ευχαρίστως να τα μοιραστείς μαζί μας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.