MissKit
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Ψηφοφορία για 30/12
- blue_butterfly --> CiNeFiL
- bluestas95 --> maria....
- CiNeFiL --> Johnnaousa
- Drama Prinzessin --> Himela
- Eileen --> Johnnaousa
- foreverfreak --> Johnnaousa
- ggeorge1976 --> Σπυράκος (^^)
- Himela --> Johnnaousa
- JaneWin
- Johnnaousa --> Himela
- love_angel --> Himela
- maria.... --> Himela
- maria775m
- Myrtle --> Johnnaousa
- Πατρεύς --> maria....
- Phoebe --> CiNeFiL
- Πουλάκι --> Σπυράκος (^^)
- soter --> maria....
- Σπυράκος (^^) --> Himela (Ακυρώθηκε)
- Τάσος97 - Johnnaousa
Ψήφοι
6 Johnnaousa
4 Himela
4 maria....
2 CiNeFiL
2 Σπυράκος (^^)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Γιατι φαινεται απο χιλιομετρα πως ειναι αθωα!! Κατηγορει τους παντες χωρις να φοβαται μηπως εκτεθει, ποσες φορες θα με βαλεις να στο πω??? Αντιθετως εσυ τι εκανες μεχρι τωρα??:αλλη εξηγηση για το οτι παιχτηκαν απο τωρα 2 καρτες για ενα ατομο?
1) Μας ειπες πως εισαι πολιτης (χαιρω πολυ)
2) Επιστρεφεις και ψηφιζεις ενα ατομο που ηδη εχει ποσες ψηφους
3) Κατηγορεις οσους τολμησαν να σε υποπτευθουν και δεν πιστεψαν τις βαρυσημαντες δηλωσεις σου.
Συγνωμη, αλλα δε με πειθεις!!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Οχι προφανως επειδη ακυρωθηκε απλα ρωταω
Ετοο και το κυμααα για τον John!!Ο Τασουλης δεν προλαβαινει να αιτιολογησει,τελευταια στιγμη η Himela σωζεται και ψηφιζει John!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
maria...
MissKit
Επιφανές μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Ψηφοφορία για 30/12
- blue_butterfly --> maria....
- bluestas95 --> maria....
- CiNeFiL --> Johnnaousa
- Drama Prinzessin --> Himela
- Eileen --> Johnnaousa
- foreverfreak --> Johnnaousa
- ggeorge1976 --> Σπυράκος (^^)
- Himela --> Johnnaousa
- JaneWin
- [COLOR=#a0cad]Johnnaousa --> maria....[/COLOR]
- love_angel --> Himela
- maria.... --> Johnnaousa
- maria775m
- Myrtle --> Johnnaousa
- Πατρεύς --> maria....
- Phoebe --> CiNeFiL
- Πουλάκι --> Σπυράκος (^^)
- soter --> maria....
- Σπυράκος (^^) --> Himela (Ακυρώθηκε)
- Τάσος97 - Johnnaousa
Ψήφοι
7 Johnnaousa
6 maria....
2 Himela
2 Σπυράκος (^^)
1 CiNeFiL
Λοιπές ενέργειες παικτών
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Εσυ μετα απο ποσες ωρες σιωπης θυμηθηκες να μπεις μονο και μονο για να σωσεις το τομαρι σου??Johnnaousa
Ερις
Περιβόητο μέλος
Πφφφ τελικά δεν είχα ψηφίσει καθόλου
Τζάμπα απουσία πήραμε!!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να μην σωσω τον εαυτο μου; Και εσύ το ίδιο δεν θα έκανες αν ήσουν πολίτης και έβλεπες οτι έφευγες; Νομίζω οτι αυτό θα έκανες και εσύ...Εσυ μετα απο ποσες ωρες σιωπης θυμηθηκες να μπεις μονο και μονο για να σωσεις το τομαρι σου??
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
ggeorge1976
Νεοφερμένος
Τζωρτζ ποιανού ψήφο στη Himela ακυρώνεις;
Αν δεν μας πεις εγκαιρως η καρτα δεν ισχυει
Η ψηφος σου παντως μπαινει κανονικά
Συγνώμη, ΣΕ, δεν ήξερα ότι έπρεπε να ονομάσω συγκεκριμένη ψήφο. Αφού είναι έτσι ακυρώνω την ψήφο του Σπυράκος (^^) τον οποίο υποψιάζομαι και για "κακό".
Εμενα παντως μου φαινεται λιγο περιεργο να λες οτι δεν εισαι ατομο που σκορπας χαρτια χωρις αποδειξεις και ετσι.. και απο την πρωτη μερα πας να σωσεις την Himela!!Επισης οταν μετα απο 6 σελιδες παιχνιδιου ενας παιχτης βλεπει ακυρους ψηφους και χαζες δικαιολογιες και ειναι πρωτη μερα δεν αργει να ψηφισει και αυτος λιγοο στα τυφλα για αρχη!Και αν επιμεινει τοτε ισως οι υποψιες παραμενουν(Για μενα λεω και την ψηφο μου προς την Himela)
Το τι πιστεύεις εσύ Σπυράκο δε σημαίνει ότι εγώ δε ξέρω τι μου γίνεται, όπως θα ήθελες βέβαια. Επίσης κάποιος που ίσως να μη ξέρει από το παιχνίδι αλλά ξέρει από ψυχολογία και φραστική ανάλυση μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Δε σε ψήφισα όπως εσύ τη Himela χωρίς λόγο και χωρίς στοιχεία. Σε ψήφισα όπως είπα και πριν και γι' αυτό ακυρώνω και την ψήφο σου, επειδή επιτέθηκες στη Himela χωρίς αποδείξεις και σε ακολούθησαν άλλα 4 άτομα. Εκτός από την ψυχολογία καλό είναι να βλέπουμε και λίγο τι κινείται και πως. Επίσης υπάρχουν και κάποιες καρτούλες αν αυτό σε βοηθάει να καταλάβεις εσύ και κάποιοι άλλοι γιατί υπερασπίζομαι τη Himela.
Αν είσαι πολίτης -πράγμα που δε το πιστεύω ή με έκανες να πιστέψω το αντίθετο- τότε απλά έπεσα έξω ως προς εσένα. Ας είναι αυτό το μεγάλο μου λάθος απόψε. Για όλα τα άλλα είμαι σίγουρος ότι έκανα μια καλή πράξη απόψε.
MissKit
Επιφανές μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεν αντιλεγω, αλλα εσυ τοση ωρα δε μπορουσες να συμμετεχεις στη συζητηση?? Ειδες πως εχεις τοσες ψηφους, γιατι δε μπηκες καν στον κοπο να δικαιολογησεις τον εαυτο σου?? Μηπως οι εμπειροι συνδολοφονοι σου σου ειπαν να παραμεινεις σιωπηλη μπας και σε ξεχασουν?? Δεν ξερω, ειδικα αυτη η αλλαγη του τελευταιου λεπτου εμενα μου φαινεται πολυ υποπτη...Γιατί να μην σωσω τον εαυτο μου; Και εσύ το ίδιο δεν θα έκανες αν ήσουν πολίτης και έβλεπες οτι έφευγες; Νομίζω οτι αυτό θα έκανες και εσύ...
Παρολα αυτα, εξακολουθω να πιστευω πως ο Γιαννης ηταν μαφιοζος.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν αντιλεγω, αλλα εσυ τοση ωρα δε μπορουσες να συμμετεχεις στη συζητηση?? Ειδες πως εχεις τοσες ψηφους, γιατι δε μπηκες καν στον κοπο να δικαιολογησεις τον εαυτο σου?? Μηπως οι εμπειροι συνδολοφονοι σου σου ειπαν να παραμεινεις σιωπηλη μπας και σε ξεχασουν?? Δεν ξερω, ειδικα αυτη η αλλαγη του τελευταιου λεπτου εμενα μου φαινεται πολυ υποπτη...
Παρολα αυτα, εξακολουθω να πιστευω πως ο Γιαννης ηταν μαφιοζος.
Νομίζω οτι αν διαβάσεις μερικά ποστ μου που έγραψα πιο πριν συμμετειχα στην συζήτηση(οπως ας πουμε για την περιεργη συμπεριφορα του Πατρευς με την ενεργοποιηση της καρτας). Απο εκει και περα γιατι να δικαιολογουμαι...τα πολλα λογια ειναι φτωχια.. Οποιος δε με πιστευει λοιπον ας με ψηφισει...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.