Λοιπον αρχικά να πω πως ξύπνησα στις 6 το απογευμα και δεν ειχα ιντερνετ.
Κατά 2ον ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΤΖΟΝ. Για το λόγο αυτό ενεργοποιώ την Κάρτα μου
Τσακίσου και έλα πίσω.
Η χιμέλα περιμενει οπως ειδα μακροσκελες μηνυμα, θα το εχει.
Λοιπόν, ξεκινάω να πω γιατί ο ενεργοποίησα την Κάρτα μου. Ο Τζον
φαίνεται παντελώς αθώος. Δημιουργήθηκε ένα ξαφνικό κύμα πάνω του. Εγώ αρχισα να νιώθω τύψεις κι ενω γνωριζω πως παίζει ο Τζον αποφάσισα να τον επαναφέρω. Στο κάτω κάτω οι πολίτες πρέπει να είμαστε ενωμένοι ετσι ωστε να κερδίσουμε. Τέλος με αυτό; Δεχτες όλες οι απορίες επι του θεματος.
Συνεχίζω με τη Νεφέλη. Κορίτσι μου γλυκό να το πω λαϊκιστη: ή είσαι αθώα ή είσαι εντελώς άσχετη. Κάνεις σαν το Σπυράκο στα πρώτα του παλέρμο. Λες ό,τι να 'ναι και θα δεις που στο τέλος θα βοηθήσεις του ς δολοφόνους. Από την άλλη μερια αν είσαι δολοφόνος είσαι πανάσχετη για αυτο και ίσως ο Φορεβερ(αν θυμαμαι καλα) έσπευσε να σε αθωώσει. Φορέβερ θέλω να μου εξηγήσεις το λόγο που σου φαίνεται η Νεφέλη αθώα. Για μένα η Νεφέλη αποτελεί μια ύποπτη και θα προσπαθησω να δείξω σε ολους πως εισαι μαφιόζα(προσεχε αυτο ειχα πει και στη Χιμελα στο προηγουμενο παλερμο και εδειξα σε ολους πως ειναι μαφιόζα).
Χιμέλα, έχεις μαλλον κακο ρόλο. Παίζεις ακριβώς όπως στο Προηγούμενο, και προσπαθεις να κρυφτεις πίσω απο την επιθετικότητά σου. Πίστεψε με την ξέρω καλά την τακτική και αν δε νιώθεις αυτά που λες φαίνεται. Πιστεύω πως σε αυτό το Παλέρμο θα φας πραγματικά τα μουτρα σου και θα το δεις.
Next one, Πατρεύς. Βρήκες χρόνο αδερφέ; Επιτέλους. Εσύ νομίζω πως έριξες κατηγορίες στη Νεφέλη, θυμάμαι καλά; Θέλω λιγο να το αναλύσεις.
Λοιπόν, επειδή καποιος εξηγησε τον τρόπο των δολοφόνων (νομιζω Μιρτλ) έχω να πω:
Δεν είναι δυνατό σε κάθε παλέρμο να ακολουθούν την ίδια τακτική. Για μένα το σενάριο έχει ως εξής:
Οι δολοφόνοι οργανώνονται και αποφασίζουν να χωριστουν σε 2 ομάδες: 1 που θα αλληλοκατηγοριούνται (αλλα δε θα ψηφιζονται μονο εάν δουν πως δεν τους συμφέρει) και άλλη 1 η οποία κάπως ψιλοκαρφώνεται.
Για το λόγο αυτό πιστεύω πως η Νεφέλη είναι δολοφόνα. Βρίσκται στο στρατόπεδο Νο1. Δειτε απλά το μήνυμα που δίνει την ψήφο της. Λέει, υποπτο θεωρώ τον τάδε... Τον ψηφίζει; ΟΧΙ!
Για μένα λοιπόν έχετε
Νεφέλη
Φίλε μου Τζον τσακίσου κι έλα πίσω και θα δω καλά τις ψήφους που επεσαν σε αυτόν. Ο Τζον γίνεται ύποπτος απο 2 ποστ. WOW!
Θερμή Παρακληση:
Σταματήστε το Σπαμ. Ερχομαι και βρίσκω 24 σελίδες εκ των οποίων κανονικές είναι μόνο οι 10. Σταματήστε ειδάλλως εγω θα αποχωρήσω απο το παιχνίδι. Ξηγημένα, μιλημένα (λέμε στο χωριό μου).
Το σπαμ ειναι ωραίος τρόπος για να καλυφθεις Σπυρακο. Keep dreaming!