Πρώτος ύποπτος μέχρι τώρα μου φαίνεται ο Τζον, για τους λόγους που είπαν τα παιδιά (σε κάθε του ποστ τονίζει ότι ανήκει στους πολίτες κι ότι θέλει να ξεσκεπάσει τους δολοφόνους-κλασική τακτική) κι επιπλέον δεν έχει απαντήσει σε καμία από τις κατηγορίες που του προσάπτουν μέχρι τώρα. Προφανώς θέλει πρώτα να συννενοηθεί με τους συνδολοφόνους τους σχετικά με το ποια τακτική θα ακολουθήσει. Γι' αυτόν τον λόγο, καθώς και εξ' αιτίας του ένστικτου που είχα γι' αυτόν από το πρώτο του κιόλας ποστ που διάβασα, η ψήφος μου θα πάει στον Johnnaousa!
Και σε μένα η συμπεριφορά του Johnnaousa φαίνεται περίεργη. Μου θύμισε εμένα όταν ήμουν δολοφόνος, που ενώ άρχισε να λέει διάφορα, ξαφνικά σώπασε (τον μάζεψαν οι συνδολοφόνοι του

. Επίσης η drama κάποια στιγμή είπε "α παίζει κι ο jonh ε;", σαν να θέλει να στρέψει εκεί την προσοχή μας, σαν κάτι να ξέρει. Θα δείξει.
Δεν αποκλείω πάντως τη Himela από δολοφόνο , πιθανόν να κινείται όπως στο προηγούμενο παιχνίδι επίτηδες για να μας φανεί αδύνατο να είναι ξανά δολοφόνος , αλλά είναι νωρίς για να την κατηγορήσω.
Εντάξει είπαμε, είμαι αυθόρμητη, όχι όμως και να κάψω την ομάδα μου για δεύτερη φορά!
νομίζω πως οι πολίτες θα πρεπε να ψηφίσουν καποιους απ αυτους που δεν έχουν μιλήσει καθόλου μέχρι τώρα ( εκτός από μένα

) γιατί κλασικά σε κάθε παλέρμο υπάρχει τουλάχιστον ένας υπερβολικά ήσυχος δολοφόνος. ωστόσο μπορεί να λέω και βλακείες
Και ποιος μας λέει οτι δεν είσαι εσύ ο ήσυχος δολοφόνος; Και γιατί να μην ψηφίσουμε εσένα, δεν το κατάλαβα;
No spam anymore!!
Σπυράκο εγώ σε βλέπω οτι θες να σπαμάρεις και κάτι σε κρατάει. Αυτό μου φαίνεται υπερβολικά ύποπτο. Συνήθως δεν κρατιέσαι να σπαμάρεις και τώρα πας να μας πεις οτι δε θα σπαμάρεις άλλο;
Θα ψηφίσω himela γιατί παίζει όπως στο προηγούμενο παλέρμο και απότι βλέπω δεν είμαι η μόνη που το πιστεύει αυτό.
Αυτό δε με κάνει ύποπτη, αυτό με κάνει ανυπεράσπιστη και εύκολο θύμα των μαφιόζων. Μα καλά, τόσο ηλίθια με έχετε, να παίζω τόσο ανοιχτά, να απαντάω σε όλα τα ποστ και να γίνω η πρώτη για αποχώρηση; Είμαι σίγουρη οτι οι δολοφόνοι με λατρεύουν αυτή τη στιγμή που θα είμαι η πρώτη που θα φύγω αλλά δε με νοιάζει, εγώ θέλω να περάσω καλά.
Τὸ Σπυράκο γιὰ πολίτη τὸν κάνω, ἂν καὶ δὲν ἀποκλείεται νὰ τὸν ἔχουν δασκαλέψει οἱ συνδολοφόνοι του νὰ τὸ παίξῃ «δὲν ξέρω, δὲν εἶδα τίποτα».
Στο προηγούμενο παιχνίδι πολλές φορές οι δολοφόνοι έδιναν την απάντηση (χωρίς οι πολίτες να το ξέρουν) σε κάποια απορία που δημιουργούνταν. Νομίζω οτι κι εσύ εδώ κάνεις το ίδιο.
Σε έμενα έκανε άσχημη εντύπωση η επιθετική στάση της love_angel σε ενα ποστ της Himela, κάτι που στο προηγούμενο, που το έχω πιο φρέσκο, δεν το είχε κάνει!
Από την μια, δεν έχω την love_angel για τόσο απρόσεχτη παίχτρια και από την άλλη, την δικαιολογώ γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι η Himela κατηγορούσε κόσμο αβάσιμα, πιανόταν από την πιο άσχετη λεπτομέρεια και γενικώς η τακτική της ήταν περίπου ίδια με αυτό! Ή δεν άλλαξε τακτική για να μας δείξει οτι δεν έχει τίποτα να κρύψει (με το σκεπτικό οτι αν άλλαζε η συμπεριφορά της θα ήταν σαν να καταλάβαινε τα λάθη της σαν δολοφόνος και θα προσπαθούσε να περάσει πιο απαρατήρητη) ή παίζει έτσι γενικώς!
Εγώ, αν ήμουν στην θέση της, δλδ πριν δολοφόνος και τώρα υποθετικά πολίτης, θα άλλαζα την τακτική μου, για να δείξω την διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού!
Δεν πρόκειται να γίνω κάτι που δεν είμαι. Δε θα βγάλει κανείς λεφτά αν κερδίσει στο παλέρμο. Εγώ περνάω καλά έτσι κι έτσι θα παραμείνω. Ακόμα κι οι μαφιόζοι να κερδίσουν, αν έχουν από 3 ποστ ο καθένας στο τέλος, για μένα θα έχουν χάσει πανηγυρικά (κι αυτό το είχα πει κι όταν ήμουν μαφιόζος).
Στο προηγούμενο παλέρμο έπαιζα πολύ επιθετικά και μάλιστα σε κάνα δυο ποστ την είχα πει στη χιμέλα επειδή είχε λυσσάξει ότι έχω ρόλο και μου είχε σπάσει τα νεύρα!

Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει. Τώρα απλά με νευρίασε επειδή έχω πρόσφατα και τα γεγονότα του προηγούμενου παλέρμο!
Προς το παρόν δε μου έχεις δώσει αφορμή για κάτι, από ένστικτο είπα οτι κάποιο κακό ρόλο έχεις. Αλλά το να με ψηφίζεις βρίσκοντας αυτό για αφορμή, χωρίς να ψάχνεις περαιτέρω, μου φαίνεται η εύκολη λύση...
Εγώ δεν θεωρώ ότι η love_angel μπήκε επιθετικά, γιατί δεν διάβασα πουθενά να κατηγορεί κόσμο χωρίς βάση. Πιο περίεργο μου φάνηκε δηλαδή το στυλ της Himela γιατί μου θύμισε πραγματικά πολύ το προηγούμενο Παλέρμο. Ειδικά όταν ενώ σχολίασε τις απαντήσεις όλων προς εκείνη, το δικό μου μήνυμα ήταν το μόνο που δεν απάντησε. Θα ήθελα επομένως, να δω μία απάντηση ως προς αυτό.
Καλέ δεν είχα κάτι να σου απαντήσω, νόμισα οτι ήταν το πρώτο ποστ που έκανες, είδα οτι όντως ήταν το δεύτερο, το θέμα παραμένει λήξαν!
Εγώ ψηφίζω Himela γιατί φαίνεται λίγο ύποπτη η συμπεριφορά της και όπως λένε και τα άλλα παιδιά έχει μπει πολύ επιθετικά στο παιχνίδι.
Ακολουθείς κι εσύ το ρεύμα ε; Δική σου γνώμη δεν έχεις; Αν με ψήφισες γιατί σε υποπτεύθηκα, πες το, μην κουκουλώνεσαι μέσα στους πολλούς!