Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες!! Ήσασταν απλά καταπληκτικοί!!
Αλλά εντάξει και εμείς καλούτσικοι ήμασταν!! (δηλαδή τα μαύρα μας τα χάλια είχαμε αλλά τέλος πάντων δεν πειράζει...)
Ας πούμε ότι ήμασταν απλώς άτυχοι!
Και να ρωτήσω κάτι γιατί το έχω μεγάλη απορία!! Βάιε... εφόσον ήσουν αντίπαλος μαφιόζος (και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ξέρεις εξ αρχής τον ρόλο μου) πώς κατάλαβες ότι ήμουν δολοφόνος;; Πρέπει να είσαι και πολύ γατόνι... αλλιώς δεν εξηγείται!!

Πραγματικά όταν διάβαζα τις κατηγορίες σου και που έβλεπα να επιμένεις τόσο... αααχ ήθελα να σου ρίξω μια μπούφλα!!
Ααααχ όλα από εσένα ξεκίνησαν! Τέλος πάντων το προσπερνώ!!
Τέλος, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα συνεταιράκια μου γιατί... εεε, τι να κάνουμε βρε παιδιά δεν το έχω!!

και νομίζω ότι μας πήρα λίγο στο λαιμό μου...
Στο επόμενο πραγματικά βάλτε με πολίτη!! Κάνω έκκληση στην μελλοντική ΣΕ. Θα είναι τραγικό λάθος να ξαναγίνω δολοφόνος!!
Αυτά από μένα... Ήταν μια απίστευτη εμπειρία... είχε πολύ φάση και έριξα τρελό γέλιο!! Θα τα πούμε στο επόμενο τώρα...
Υ.Γ νομίζω ότι το βραβείο του πιο άκυρου δολοφόνου ανήκει δικαιωματικά σε μένα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.