Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
έλαα να σπαμαρωω λιγο μια και τελειωσαμε ;PΠείτε όλους τους ρόλους!
ΡΟΛΟΙ.........................ΡΟΛΟΙΙΙ...............ΡΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............ΡΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........ΡΟΛΟΙΙΙΙΙ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εννοειταιιι γιατι μερικοι εχουνε και δουλειεςΠρος ΣΕ: μην κλειδώσετε το θέμα ως την Κυριακή, να μπούνε όλοι και να ανταλλάξουμε σχόλια!
Εσένα στο επόμενο σε θέλω ΣΕI miss you :*
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Γιεπ! Και ηξερα απο αρχη οτι ο φαντα ηταν δολοφονος! Παλι καλα που η ριρι ειχε σωσει τζειν αλλιως δε θα ηξερα το ρολο του φανταO Τασος παντως στανταρ ηταν μεντιουμ και ενω ειχα τον Catalyst για πληροφοριοδοτη, τελικα μαλλον ηταν η Λοβ!!
Εγω ηξερα απο την 2η μερααΕσύ ρε φρικ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΣ?
Ήθελα να σε σκοτώσω!!!!!
Μη με ξαναβάλετε μεντιουμ μα τω θεω θα αυτοκτονήσωωωω 2 συνεχομενες μεντιουμ!Ο Τάσος ήταν υπέροχος - κάθε μέρα με τα εμπνευσμένα μηνύματά του!
έλαα να σπαμαρωω λιγο μια και τελειωσαμε ;P
ΡΟΛΟΙ.........................ΡΟΛΟΙΙΙ...............ΡΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............ΡΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........ΡΟΛΟΙΙΙΙΙ!!
ΡΟΛΟΙΙΙΙΙ!
στο επομενο ίσως να μπω κι εγω ΣΕ ναι ναι γουσταρωωω
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Οταν ανακοινωσα πως η Himela δε μπορει να παιξει την αμεση προφυλακιση (εκει φανταζομαι θα ηθελες να μου κανεις το κεφαλι κυμα), εκανες σαν τρελος να μαθεις που το λεει, γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο στους κανονες κ.τ.λ!! Κατα τα αλλα, το μονο που ειχα να σου καταλογησω πιο πριν ηταν οτι μιλουσες γενικολογα...
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
2.Αν παίξουμε σύντομα θέλω ΣΕ με Himela και Τάσο
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
οποτε δωστε το και σε αυτο το παλερμο στον σπυροοο
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
βραβεία, ρόλοι...
το ημερολόγιο θα σας το καθυστερήσουμε για να έχει σασπένς!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εγώ προσπάθησα τόσο πολύ να παίξω σωστά και εσείς πάλι με απαξιώνετε:/ο σπυρακος γενικα εχει την ιδιοτητα να κερδιζει αξια το βραβειο του Χαζου Παικτη
οποτε δωστε το και σε αυτο το παλερμο στον σπυροοο
Έρχονται από εμάς.............
βραβεία, ρόλοι...
το ημερολόγιο θα σας το καθυστερήσουμε για να έχει σασπένς!
dimijim
Διάσημο μέλος
Dimiji, κατ'εμε επαιξες πολυ καλα, μονο ενα λαθος εχω να σου καταλογησω, το οποιο σε εκανε σιγουρο μαφιοζο στα ματια μου...
Οταν ανακοινωσα πως η Himela δε μπορει να παιξει την αμεση προφυλακιση (εκει φανταζομαι θα ηθελες να μου κανεις το κεφαλι κυμα), εκανες σαν τρελος να μαθεις που το λεει, γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο στους κανονες κ.τ.λ!! Κατα τα αλλα, το μονο που ειχα να σου καταλογησω πιο πριν ηταν οτι μιλουσες γενικολογα...
Και να φανταστεις το ειχα μπροστα μου αλλα δεν διαβαζα μια λεξη
Χαλια στιγμη εκει...
Μεχρι τοτε σωζομουνα, μετα δυσκολεψαν
Προσπαθησα χθες κ σημερα να το γυρισω αλλα μονο τον σπυρο επεισα...
Κι αυτον για λιγο...
Είμαι περήφανη πάντως που πετύχαμε τη μάγισσα τη δεύτερη μέρα!!!! (εγώ κι ο Δημήτρης)
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Αφου για το Σπύρο όλο του έλεγα "κράτα τον, μας βοηθάει!"
Είμαι περήφανη πάντως που πετύχαμε τη μάγισσα τη δεύτερη μέρα!!!! (εγώ κι ο Δημήτρης)
dimijim
Διάσημο μέλος
Αφου για το Σπύρο όλο του έλεγα "κράτα τον, μας βοηθάει!"
Εγω θα ημουν περηφανος αν πετυχαινε η ιδεα μου για το 2πλο καρφωμα σημερα
Δυστυχως επιασε μονο η μιση και δεν μας βοηθησε...
Για φανταστειτε ν βλεπατε 3 πτωματα:
love_angel, foreverfreak, catalyst
Δεν θα ηταν τεραστιο σοκ;
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Τοτε χα χαναμε την μπαλα!!Εγω θα ημουν περηφανος αν πετυχαινε η ιδεα μου για το 2πλο καρφωμα σημερα
Δυστυχως επιασε μονο η μιση και δεν μας βοηθησε...
Για φανταστειτε ν βλεπατε 3 πτωματα:
love_angel, foreverfreak, catalyst
Δεν θα ηταν τεραστιο σοκ;
dimijim
Διάσημο μέλος
Κοιμηθηκε καμια μερα μαζι μου ή δεν της άρεζα;
Τοτε χα χαναμε την μπαλα!!
Αυτη ηταν η τελευταια μας ελπιδα για να γυρισουμε το ματς...
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Δυστυχως ομως..Αυτη ηταν η τελευταια μας ελπιδα για να γυρισουμε το ματς...
Ποια έμεινε;Η πορνη τελικα ποια ήτανε;
Κοιμηθηκε καμια μερα μαζι μου ή δεν της άρεζα;
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Η Ελενα ηταν αλεξισφαιρη!!Και πορνη; Μπααα δεν της φαινοτανεΕγώ νομίζω η Έλενα ήταν πόρνη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.