Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:33 Ο Σπυρακος (^^): #661 13-10-11 16:33 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Του είπα τίποτα μωρέ; Ενώ η δικιά σου. Πάλι καλά που το κατάλαβες -.- Α στο διάολο με έπνιξες, έπινα νερό εκείνη την ώρα. Ποιο από όλα είναι άτοπο; Εσύ έχεις κολλήσει ότι ο Σπυράκος είναι αθώος, ντάξει ρε φίλε έπαιξες μια κάρτα μπορεί και να μπλόφαρες δεν ξέρω αλλά μην το πετάς συνεχώς και παντού. Click για ανάπτυξη... Εδω περα προβληματιζομαι να δω ποιος ειναι ο δολοφνος (γιατι εχω κολλησει σε αυτον τον γυρο ) και ερχεται η Ριρικα να βαλει αμφιβολιες πως δεν ειμαι πολιτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η blue_butterfly: #662 13-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εδω περα προβληματιζομαι να δω ποιος ειναι ο δολοφνος και ερχεται η Ριρικα να βαλει αμφιβολιες πως δεν ειμαι πολιτης Click για ανάπτυξη... Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:43 Ο Ούρσακ έγραψε: #663 13-10-11 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:45 Ο Σπυρακος (^^): #664 13-10-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Click για ανάπτυξη... Ύποπτο αυτό που λες.... Δεν ηταν μπλοφα πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Ούρσακ έγραψε: #665 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Σπυρακος (^^): #666 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:55 Η blue_butterfly: #667 13-10-11 16:55 Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Του είπα τίποτα μωρέ; Ενώ η δικιά σου. Πάλι καλά που το κατάλαβες -.- Α στο διάολο με έπνιξες, έπινα νερό εκείνη την ώρα. Ποιο από όλα είναι άτοπο; Εσύ έχεις κολλήσει ότι ο Σπυράκος είναι αθώος, ντάξει ρε φίλε έπαιξες μια κάρτα μπορεί και να μπλόφαρες δεν ξέρω αλλά μην το πετάς συνεχώς και παντού. Click για ανάπτυξη... Εδω περα προβληματιζομαι να δω ποιος ειναι ο δολοφνος (γιατι εχω κολλησει σε αυτον τον γυρο ) και ερχεται η Ριρικα να βαλει αμφιβολιες πως δεν ειμαι πολιτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:37 Η blue_butterfly: #662 13-10-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εδω περα προβληματιζομαι να δω ποιος ειναι ο δολοφνος και ερχεται η Ριρικα να βαλει αμφιβολιες πως δεν ειμαι πολιτης Click για ανάπτυξη... Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:43 Ο Ούρσακ έγραψε: #663 13-10-11 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:45 Ο Σπυρακος (^^): #664 13-10-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Click για ανάπτυξη... Ύποπτο αυτό που λες.... Δεν ηταν μπλοφα πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Ούρσακ έγραψε: #665 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Σπυρακος (^^): #666 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:55 Η blue_butterfly: #667 13-10-11 16:55 Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Εδω περα προβληματιζομαι να δω ποιος ειναι ο δολοφνος και ερχεται η Ριρικα να βαλει αμφιβολιες πως δεν ειμαι πολιτης Click για ανάπτυξη... Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:43 Ο Ούρσακ έγραψε: #663 13-10-11 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:45 Ο Σπυρακος (^^): #664 13-10-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Click για ανάπτυξη... Ύποπτο αυτό που λες.... Δεν ηταν μπλοφα πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Ούρσακ έγραψε: #665 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Σπυρακος (^^): #666 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:55 Η blue_butterfly: #667 13-10-11 16:55 Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:45 Ο Σπυρακος (^^): #664 13-10-11 16:45 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Click για ανάπτυξη... Ύποπτο αυτό που λες.... Δεν ηταν μπλοφα πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Ούρσακ έγραψε: #665 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Σπυρακος (^^): #666 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:55 Η blue_butterfly: #667 13-10-11 16:55 Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ρε συ δε λέω πως δεν είσαι πολίτης, λέω πως στην κάρτα όνειρο από κάτω δηλώνεις ό,τι θέλεις, ακόμα και άσχετο με αυτό που ρώτησες. Που καταλήγουμε με αυτό που είπα λοιπόν; Ότι εσύ ήδη είχες πετάξει διάφορα και είχες δείξει πως είσαι αθώος ε λέω και εγώ λοιπόν ότι μπορεί να έγραψε αυτό η Χαρουλίτα απλώς για να μπλοφάρει και να φύγουν για λίγο οι υποψίες από πάνω της. Click για ανάπτυξη... Ύποπτο αυτό που λες.... Δεν ηταν μπλοφα πιστευω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Ούρσακ έγραψε: #665 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Σπυρακος (^^): #666 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:55 Η blue_butterfly: #667 13-10-11 16:55 Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:48 Ο Σπυρακος (^^): #666 13-10-11 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:55 Η blue_butterfly: #667 13-10-11 16:55 Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ούρσακ: Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον γιατρό, όποιος και να είναι μπράβο του Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 16:55 Η blue_butterfly: #667 13-10-11 16:55 Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω Drama και πάω να την πέσω στο κρεβάτι γιατί έχω ημικρανίες, γεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:05 Η Muxu Su έγραψε: #668 13-10-11 17:05 εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ψηφιζω την Drama Prinzessin επειδηηη μου φενεται πολυ υποτπος ο τροπος που κινειται και περα απο αυτο εχω ψιλοκαταλαβει ποιοι ειναι οι κλεφτες! Γι'αυτον τον λογο ενεργοποιω την κάρτα ίντιγκας μου και με αυτον τον τροποοο οι Drama Prinzessin παιρνει 2 ψήφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Η Himela έγραψε: #669 13-10-11 17:21 Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπυράκο άσε τα εμότικον κι αν θες να αλλάξεις την ψήφο σου άλλαξέ την αλλιώς θα παραμείνει! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Χαρουλιτα Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly --->>> Drama Prinzessin Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα (ακυρωμένη) Johnnaousa --->>> Tsiyo Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 --->>> Drama Prinzessin (διπλή ψήφος) Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Drama Prinzessin 5 ψήφοι (η μία διπλή) Χαρουλιτα 3 ψήφοι (1 ακυρωμένη) Tsiyo 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Ενεργοποίηση κάρτας Ακύρωση ψήφου της Drama Prinzessin. Ενεργοποίηση κάρτας Επιπλέον ψήφος από την emily6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #670 13-10-11 18:41 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τσ, τσ, τσ τι κακιά που είσαι. Αμέσως να σχολιάσεις το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Στοπ Cafeterias' Posts. Thank you Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Click για ανάπτυξη... Χαίρεσαι που θα ζήσεις κι άλλο δολοφόνε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούρσακ Νεοφερμένο μέλος Ο Ούρσακ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 18:53 Ο Ούρσακ έγραψε: #671 13-10-11 18:53 Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δέχομαι διάφορες πιέσεις σήμερα, , και γι' αυτό θα ψηφίσω ήδη από τώρα, Drama Prinzessin. (ελπίζω να μην αλλάξω ψήφο τελευταία στιγμή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:07 Ο Σπυρακος (^^): #672 13-10-11 19:07 Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με χαρά σας ανακοινωνω ότι για καλη σας τύχη σήμερα ψηφοφορία δεν θα γίνει Για εναν ομως τα νεα δεν ειναι καλα Απο δω και στο εξης η BLUE BUTTERFLY γινεται Κασπερ το φαντασματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:25 Ο Τάσος97 έγραψε: #673 13-10-11 19:25 με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Οκτωβρίου 2011 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με ποιοα δικαιολογια βγαζεις τη ριρικα εκτος παιχνιδιου εφοσον συμφωνεις μαζι της;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:27 Η Himela έγραψε: #674 13-10-11 19:27 Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η σημερινή ψηφοφορία δεν ισχύει πια εφόσον η blue_butterfly αποχωρεί προσωρινά από το παιχνίδι. Αν κάποιος έχει την κάρτα Ακύρωση προφυλάκισης μπορεί να την ενεργοποιήσει τώρα και ως τις 20:00, αλλιώς τα πράγματα μένουν ως έχουν. Ψηφοφορία Παρασκευής 14 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac Τάσος97 Σπυρακος (^^) Tsiyo Drama Prinzessin Johnnaousa Χαρουλιτα emily 6 Ούρσακ fantasmenos Demlogic Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα [blue_butterfly] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση στη blue_butterfly. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:28 Ο Σπυρακος (^^): #675 13-10-11 19:28 Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:29 Η Tsiyo έγραψε: #676 13-10-11 19:29 γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι εφυγε η ριρικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:32 Ο Τάσος97 έγραψε: #677 13-10-11 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Συμφωνω με την ψηφο της αλλα απο την αρχη την υποψιαζομαι..ειναι παραπλανητικη Πιστευω πως ειναι δολοφονος.Θα δειξει!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο Johnnaousa: #678 13-10-11 19:36 λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Τάσος97 έγραψε: #679 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: λοιπον επειδη ο Σπυρακος ''ξερουμε'' οτι ειναι πολιτης τον εμπιστευομαι και θελω να δω αν λεει αληθεια ή μπλοφαρει και απλα συνεργαζεται με την χαρουλιτα για αυτο ενεργοποιω την καρτα μου για να βγαλω εκτος παιχνιδιου την blue butterfly για να δουμε και μετα παμε συνεχεια Click για ανάπτυξη... δε σε κατάλαβα.. τι θες να κανεις ακριβως;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:41 Ο Σπυρακος (^^): #680 13-10-11 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ρε μ*λακας εισαι;;; Συμφωνεις μαζί της και την κάνεις φάντασμα;; Λοιπόν στον γυ΄ρο αυτον δίνω την ψήφο μου στον Σπυράκο(^^) Λοιπόν, συμφωνει μαζί μας και μας κάνει φαντάσματα. Εντάξει οκ καρφωθηκατε. Οι δολοφονοι είναι οι εξής: Σπυράκος(^^) Χαρουλίτα που προσπαθεί να καλύψει τον Σπυράκο(^^) "Ντράμα η Αδιάφορη" (ουδέτερη στάση) Click για ανάπτυξη... Εισαι fail και θα το δεις...Για τον επομενο γυρο ψηφιζω DRAMA!!Γιατι μετα την BLUE ειναι η επομενη υποπτος για μενα!!!!! Ααα και Τασο..πιστευω πως η BLUE μπλοφαρε με την DRAMA αν και ακουγεται τρελο στα αυτια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.