Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 13:33 Ο Σπυρακος (^^): #621 13-10-11 13:33 Thanks god Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:03 Ο Kwstac έγραψε: #622 13-10-11 14:03 Τέλεια.. ο γιατρός έκανε πάλι το θαύμα του Έτσι κερδίζουμε έδαφος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Η Muxu Su έγραψε: #623 13-10-11 14:05 mπραβο!! καλη δουλεια κανει ο γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Ο Τάσος97 έγραψε: #624 13-10-11 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... λοιπόν κοιτα να το εξηγησω και πάλι. Λέω ότι εισαι γενικά ακυρος και κρατας ουδέτερη σταση(αυτος ο τρόπος ειναι περίεργος). Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Σήμερα γίνεται δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Φυσικά Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι στις μια Ντεμάκο Click για ανάπτυξη... Και μετά λες στην Τσιγιο να μαζευτεί;; Για μαζέψου! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, εγώ διατηρώ την ψήφο μου στην Κλεοπάτρα. Θέλω να δω τι θα γίνει... Ψέμματα!!!! Εγώ αλλάζω την ψήφο μου στον Kwctas. Λοιπόν, συμφωνεί παααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ μαζί μου και δρα ΣΑΝ πολίτης. Μόλις τώρα με έκανε να τον υποψιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Η Χαρουλιτα: #625 13-10-11 14:34 Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:41 Ο Demlogic έγραψε: #626 13-10-11 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Click για ανάπτυξη... Τι; Σκοτώνετε και αύριο πολίτη; Όχι τίποτα άλλο. Θα εξαντλήσουμε τον γιατρουδακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:43 Η Χαρουλιτα: #627 13-10-11 14:43 Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Thanks god Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwstac Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιεράπετρα (Λασιθίου). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:03 Ο Kwstac έγραψε: #622 13-10-11 14:03 Τέλεια.. ο γιατρός έκανε πάλι το θαύμα του Έτσι κερδίζουμε έδαφος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Η Muxu Su έγραψε: #623 13-10-11 14:05 mπραβο!! καλη δουλεια κανει ο γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Ο Τάσος97 έγραψε: #624 13-10-11 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... λοιπόν κοιτα να το εξηγησω και πάλι. Λέω ότι εισαι γενικά ακυρος και κρατας ουδέτερη σταση(αυτος ο τρόπος ειναι περίεργος). Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Σήμερα γίνεται δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Φυσικά Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι στις μια Ντεμάκο Click για ανάπτυξη... Και μετά λες στην Τσιγιο να μαζευτεί;; Για μαζέψου! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, εγώ διατηρώ την ψήφο μου στην Κλεοπάτρα. Θέλω να δω τι θα γίνει... Ψέμματα!!!! Εγώ αλλάζω την ψήφο μου στον Kwctas. Λοιπόν, συμφωνεί παααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ μαζί μου και δρα ΣΑΝ πολίτης. Μόλις τώρα με έκανε να τον υποψιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Η Χαρουλιτα: #625 13-10-11 14:34 Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:41 Ο Demlogic έγραψε: #626 13-10-11 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Click για ανάπτυξη... Τι; Σκοτώνετε και αύριο πολίτη; Όχι τίποτα άλλο. Θα εξαντλήσουμε τον γιατρουδακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:43 Η Χαρουλιτα: #627 13-10-11 14:43 Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια.. ο γιατρός έκανε πάλι το θαύμα του Έτσι κερδίζουμε έδαφος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Η Muxu Su έγραψε: #623 13-10-11 14:05 mπραβο!! καλη δουλεια κανει ο γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Ο Τάσος97 έγραψε: #624 13-10-11 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... λοιπόν κοιτα να το εξηγησω και πάλι. Λέω ότι εισαι γενικά ακυρος και κρατας ουδέτερη σταση(αυτος ο τρόπος ειναι περίεργος). Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Σήμερα γίνεται δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Φυσικά Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι στις μια Ντεμάκο Click για ανάπτυξη... Και μετά λες στην Τσιγιο να μαζευτεί;; Για μαζέψου! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, εγώ διατηρώ την ψήφο μου στην Κλεοπάτρα. Θέλω να δω τι θα γίνει... Ψέμματα!!!! Εγώ αλλάζω την ψήφο μου στον Kwctas. Λοιπόν, συμφωνεί παααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ μαζί μου και δρα ΣΑΝ πολίτης. Μόλις τώρα με έκανε να τον υποψιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Η Χαρουλιτα: #625 13-10-11 14:34 Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:41 Ο Demlogic έγραψε: #626 13-10-11 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Click για ανάπτυξη... Τι; Σκοτώνετε και αύριο πολίτη; Όχι τίποτα άλλο. Θα εξαντλήσουμε τον γιατρουδακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:43 Η Χαρουλιτα: #627 13-10-11 14:43 Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
mπραβο!! καλη δουλεια κανει ο γιατρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Ο Τάσος97 έγραψε: #624 13-10-11 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... λοιπόν κοιτα να το εξηγησω και πάλι. Λέω ότι εισαι γενικά ακυρος και κρατας ουδέτερη σταση(αυτος ο τρόπος ειναι περίεργος). Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Σήμερα γίνεται δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Φυσικά Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι στις μια Ντεμάκο Click για ανάπτυξη... Και μετά λες στην Τσιγιο να μαζευτεί;; Για μαζέψου! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, εγώ διατηρώ την ψήφο μου στην Κλεοπάτρα. Θέλω να δω τι θα γίνει... Ψέμματα!!!! Εγώ αλλάζω την ψήφο μου στον Kwctas. Λοιπόν, συμφωνεί παααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ μαζί μου και δρα ΣΑΝ πολίτης. Μόλις τώρα με έκανε να τον υποψιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Η Χαρουλιτα: #625 13-10-11 14:34 Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:41 Ο Demlogic έγραψε: #626 13-10-11 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Click για ανάπτυξη... Τι; Σκοτώνετε και αύριο πολίτη; Όχι τίποτα άλλο. Θα εξαντλήσουμε τον γιατρουδακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:43 Η Χαρουλιτα: #627 13-10-11 14:43 Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ειμαι πιο ακυρος επειδη δρω με καποιο συγκεκριμενο τροπο..πραγματικα δεν καταλαβαινω την λογικη σου μπορεις πολυ ευκολα να δεις αν ειμαι σε πανεπιστημιο ή οχι...η συμπεριφορα του να κατηγορω τους παντες εδω μεσα μαλλον ειναι πιο υποπτη και απο τη δικια μου και απο πολλων Click για ανάπτυξη... λοιπόν κοιτα να το εξηγησω και πάλι. Λέω ότι εισαι γενικά ακυρος και κρατας ουδέτερη σταση(αυτος ο τρόπος ειναι περίεργος). Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Σήμερα γίνεται δολοφονία; Click για ανάπτυξη... Φυσικά Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Ναι στις μια Ντεμάκο Click για ανάπτυξη... Και μετά λες στην Τσιγιο να μαζευτεί;; Για μαζέψου! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: 2η φορα χωρις πτωμα!!......μπραβο ρε γιατρε!..... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, εγώ διατηρώ την ψήφο μου στην Κλεοπάτρα. Θέλω να δω τι θα γίνει... Ψέμματα!!!! Εγώ αλλάζω την ψήφο μου στον Kwctas. Λοιπόν, συμφωνεί παααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ μαζί μου και δρα ΣΑΝ πολίτης. Μόλις τώρα με έκανε να τον υποψιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:34 Η Χαρουλιτα: #625 13-10-11 14:34 Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:41 Ο Demlogic έγραψε: #626 13-10-11 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Click για ανάπτυξη... Τι; Σκοτώνετε και αύριο πολίτη; Όχι τίποτα άλλο. Θα εξαντλήσουμε τον γιατρουδακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:43 Η Χαρουλιτα: #627 13-10-11 14:43 Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:41 Ο Demlogic έγραψε: #626 13-10-11 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Click για ανάπτυξη... Τι; Σκοτώνετε και αύριο πολίτη; Όχι τίποτα άλλο. Θα εξαντλήσουμε τον γιατρουδακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:43 Η Χαρουλιτα: #627 13-10-11 14:43 Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Αντε να δουμε αυριο τι θα γινει... Click για ανάπτυξη... Τι; Σκοτώνετε και αύριο πολίτη; Όχι τίποτα άλλο. Θα εξαντλήσουμε τον γιατρουδακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:43 Η Χαρουλιτα: #627 13-10-11 14:43 Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.272 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #628 13-10-11 14:48 Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν γίνεται σπυράκο να αποσύρεις ψήφο, μόνο να αλλάξεις! Ψηφοφορία Πέμπτης 13 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac --->>> Johnnaousa Τάσος97 --->>> Kwstac Σπυρακος (^^) --->>> Χαρουλιτα Tsiyo --->>> Τάσος97 blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Χαρουλιτα Johnnaousa Χαρουλιτα --->>> Drama Prinzessin emily 6 Ούρσακ fantasmenos --->>> Drama Prinzessin Demlogic--->>> Χαρουλιτα maria775m (ψηφίζει αλλά δεν ψηφίζεται) --->>> Tsiyo Χαρουλιτα 3 ψήφοι Drama Prinzessin 2 ψήφοι Johnnaousa 1 ψήφος Τάσος97 1 ψήφος Tsiyo 1 ψήφος Kwstac 1 ψήφος Φαντάσματα: [intifada] - Φάντασμα δολοφονίας [vassilis497] - Φάντασμα δολοφονίας [maria775m] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] fantasmenos #1 Ενεργοποίηση κάρτας Ηχώ από το υπερπέραν: Λήγει στις 23:57. Έληξε... Ενεργοποίηση κάρτας Νεκροφάνεια: Ο Demlogic επιστρέφει στο παιχνίδι ως ενεργός παίκτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Η Tsiyo έγραψε: #629 13-10-11 14:50 και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και επειδη συμφωνει και αυτος σου εκατσε στο ματι ωρε? :ΡΡΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50 Ο Demlogic έγραψε: #630 13-10-11 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε μην πας να μου βαλεις λογια! Απλα ελπιζω αυριο να ζω, γιατι μπηκα και εγω με την σειρα μου στο ματι των δολοφονων! Ο γιατρουδακος κανει πολυ καλα την δουλεια του και περιμενω να την κανει αλλη μια φορα... Click για ανάπτυξη... Για πιο λόγο να σε έχουν βάλει στο μάτι όμως. Δε σε βλέπω τόσο έντονη στην προσπάθεια για την αποκάλυψη των κακών ώστε να θέλουν να σε εξωντωσουν. Το αντίθετο μαλιστα. Δε μπορω να πιστέψω πραγματικά ότι είσαι Πολίτης. Όπως και ο tsiyo με τη στάση του φαίνεται να αδιαφορεί για την νίκη τον πολιτών και προσπαθεί να κάνει το δικό της Κοιτα που θα είναι καμια πορνη :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Tsiyo έγραψε: #631 13-10-11 14:54 πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Ο Τάσος97 έγραψε: #632 13-10-11 14:54 Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω αν εκανα καλα που ψηφισα τον Κωστα ή όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:54 Η Χαρουλιτα: #633 13-10-11 14:54 Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλε, εσυ ξερεις τι ειμαι οποτε μην μας το παιζεις, με αποτερω σκοπο να μπερδεψεις τους αθωους πολιτες, αν και εδω που τα λεμε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 14:59 Ο Demlogic έγραψε: #634 13-10-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: πως μιλας ετσι! ενισταμε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αστά αυτά. Ομολόγησε. Κοιμάσαι με τους πολίτες και τους κλεβεις τις ίντριγκες; Άμα ομολογησεις θα φροντισω να μη σου πάρουμε το κεφάλι μαζί με τον διεφθαρμένο μπάτσο στο τέλος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:02 Η Χαρουλιτα: #635 13-10-11 15:02 Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακυρωνω την ψηφο της Drama Prinzessin (προς εμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:04 Ο Τάσος97 έγραψε: #636 13-10-11 15:04 προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:07 Ο Demlogic έγραψε: #637 13-10-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:09 Η Χαρουλιτα: #638 13-10-11 15:09 Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:10 Ο Τάσος97 έγραψε: #639 13-10-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Μπορείς να βοηθήσεις να διώξουμε για τώρα την χαρουλιτα; Είναι ανάγκη να την διώξουμε. Trust me Click για ανάπτυξη... οκ. ναι.. διότι σε εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως θα δουμε αν ήταν ή όχι. Λοιπόν άλλαζω την ψήφο μου στη Χαρουλίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 15:11 Ο Demlogic έγραψε: #640 13-10-11 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: προς ποιον;;; σορρυ λαθος τωρα το καταλαβα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Φυσικα και ειναι αναγκη! Αφου ξερω ονοματα δολοφονων! Πολιτες για ξυπνηστε! Μας δουλευουν! Click για ανάπτυξη... ΑΜΑ ΞΈΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΏ ΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΏΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.