11-10-11

21:55
παντως δεν επηρρεαστηκε τιποτα με την απουσια του οποτε μαλλον ειναι καθαρος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,365 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,364 μηνύματα σε 105,697 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 305 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οκ, αλλάζω τότε σε Χαρουλίτα.
Ήταν η επόμενη ύποπτη που είχα, όπως ανέφερα και σε αυτό το ποστ.
Ωραίαα, επέστρεψε ο φάντα.
Αλλά, η κάρτα λέει ότι δεν γίνεται κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.![]()
Παίζεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όχι όμως κατά το τέλος της ψηφοφορίας [7μ.μ.-8μ.μ.]
δεν παίζεται κατά το τέλος της ψηφοφορίας. η κάρτα προέρχεται από παιχνίδι όπου η ψηφοφορία γίνεται μόνο σε μια συγκεκριμένη στιγμή και κρυφά. εμείς όμως εδώ το παίζουμε διαφορετικά ....Οκ, αλλάζω τότε σε Χαρουλίτα.
Ήταν η επόμενη ύποπτη που είχα, όπως ανέφερα και σε αυτό το ποστ.
Ωραίαα, επέστρεψε ο φάντα.
Αλλά, η κάρτα λέει ότι δεν γίνεται κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.![]()
στο δευτερο συμφωνώ αλλά αποδήχθηκε οτι ειναι αθώος τι να πω έχω να ομολογίσω πως με εξέπλιξε ... πρέπει να το ομολογήσω ... αλλά κάτι μου βρωμάει πίσω από αυτό.. ;-)τεέιωσα... βλεπω δεν εγινε τιποτα σε ολο αυτο το διαστημα...
Λοιπον εγώ δίνω την ψήφο μου στον Demlogic
δε συμμετέχει σχεδον καθόλου και χθες μολις ηρθε μεσα καθαρισε αμεσως τον φαντασμενο. Επίσης στο προηγουμενο παλερμο έπιαζε πάααααρα πολύ ενω τωρα δεν παιζει σχεδον καθολου
κοίτα είσαι αθώος οπότε έχεις μια βαρύτητα παραπάνω αλλά παρ όλα αυτά προσπάθησε να μας βοηθήσεις όσο μπορείς έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα που ξέρουμε όλοι ότι είσαι αθώος ..Συμφωνω απολυτα με τον Τασο. Αλλαζω και εγω τελευταια φορα την ψηφο μου σε Demlogic. Επειδή έχω μάθημα σε λίγο πρέπει να φύγω. Θα τα πούμε το βράδυ.. Καλά αποτελέσματα..
κοίτα είσαι αθώος οπότε έχεις μια βαρύτητα παραπάνω αλλά παρ όλα αυτά προσπάθησε να μας βοηθήσεις όσο μπορείς έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα που ξέρουμε όλοι ότι είσαι αθώος ..Τελικα ψηφιζω τον Τάσος97 γιατι πολλες σποντες ριχνει και πιστευω πως υποκινει τα νηματα και πολλους παιχτες![]()
και εσύ ύποπτη μου φαίνεσαι μιλάς λίγο και όλα σου φαίνοντια οκ και φισιολογικά .. γιατι ετσι??![]()
Demlogic αθώος χμμμμ
τι γίνεται ρε παιδειά τις σας έπιασε ολους μαζί με τον demlogic?.... κατι γίνεται εδώ δεν μπορεί να αλλάζετε όλοι ψήφο και μάλιστα προς έναν αθώο τεέυτέα στιγμή...ψηφίζω Demlogic
Τώρα μάλιστα που έφυγαν και 4 πολίτες...![]()
τι ασχετο ήταν αυτό κρύο χιουμορ την ώρα που οι δολοφόνοι μας έχουν διχάσει??Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως![]()
Tι πάθατε μωρέ όλοι σας "δεν συμμετέχεις και δεν συμμετέχεις" ;maria775m ==== δεν μου έχεις δώσει δείγματα δολοφόνου.. δεν συμμετέχεις όμως πολύ και αυτό με προβληματίζει![]()
τα θύματα δολοφόνων γίνονται φαντάσματα και μπορούν να ξαναγυρίσουν στο παιχνίδι με την νεκροφάνεια... Δεν ξέρω όμως αν εννοείς αυτόΑρχική Δημοσίευση από demlogic:και πως τα θύματα των δολοφόνων ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ δεν επιδέχονται ανάσταση σώματος και ψυχής.
αλλάζω σε vassilis497 γιατί δεν συμμετέχει καθόλου
Απλά να πω ότι δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μέσα, έτυχε σήμερα και δεν έκατσα στο pc και ότι νέο το διάβασα μόλις τώρα ( για αυτό και δεν απάντησα φυσικά πουθενά ). Δεν κατηγορώ κανέναν έχετε κάθε λόγο να υποπτεύεστε κάποιον για αυτό το λόγο (ποιος δολοφόνος δε θέλει να περάσει απαρατήρητος απλά να έχετε και κάποια πράγματα υπ' όψη σας.Ψηφίζω τον Vassilis497 γιατί μπαίνει ελάχιστα μέσα γράφει ελάχιστα μηνύματα που δεν λένε και τίτοτα το ουσιώδες. Αυτό το αδιάφορο δε μου πολυαρέσει.![]()
Καλή κίνηση. Να διευκρινήσω γιατί, o fantasmenos σε προηγούμενο παιχνίδι που τον έχω δει μιλάει πολύ και μπορεί να δώσει συμπεράσματα και αυτό είναι καλό. Δεν σταματάει να υπάρχει και η περίπτωση βέβαια να είστε και οι 2 δολοφόνοι... θα δούμε.Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω...
![]()
[fantasmenos]
![]()
Έχετε επίσης κατα νου οτί διώχνοντας με με διώξατε δύο φορές, και πως τα θύματα των δολοφόνων ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ δεν επιδέχονται ανάσταση σώματος και ψυχής.