Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:32 Η Ερις έγραψε: #341 11-10-11 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Χα.. ναι ειλικρινα τους άλλους καταφέρνω και τους ψυχολογω, τους ενεργους παντα. Εσυ έρχεσαι λες κατι(τωρα δεν ξερω κατα ποσο σε παιρνει ο χρονος) και μετα βουρ εξω.. Για μενα θεωρεισαι υποπτη όπως και μερικοι άλλοι τους οποίους θα αποκαλύψω αργότερα.. Click για ανάπτυξη... Το είπες μόνος σου... αυτό είναι το θέμα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:34 Ο Τάσος97 έγραψε: #342 11-10-11 21:34 Αρχική Δημοσίευση από maria775m: Το είπες μόνος σου... αυτό είναι το θέμα μας!! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Drama Prinzessin: #343 11-10-11 21:36 Λοιπόν τώρα που βρήκα χρόνο, ας σχολιάσω κάποια πράγματα. Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω ψηφιζω Drama Prinzessin γιατι εχει ωραιο avatar Click για ανάπτυξη... Σημαντικός λόγος ρε παιδί μου! Ε τι να πω, συντονίσου και εσύ και οι υπόλοιποι λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω την κλεοπατρα! (οντως πρωτη φορα παιζω απο ιντερνετ και εχω ενθουσιαστει) ---> Drama Prinzcessin νομιζω το εγραψα σωστα! Click για ανάπτυξη... Αχα, και γιατί; Δεν πετάμε εδώ ό,τι θέλουμε χωρίς να το αιτιολογήσουμε. Και αυτό το σύστημα που το έχουν κάποιοι από πάντα, να το ξεχάσετε. Με ψηφίζεις; Τότε σε ψηφίζω για εκδίκηση. Δεν πάει όμως έτσι! Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι σας έπιασε με την Drama Prinzcessin; Άντε μιας και δεν εχω λογο ακομα να ψηφισω καποιον συγκεκριμενο ψηφιζω Drama Prinzcessin Click για ανάπτυξη... Άλλος ένα πολίτης (?) που παρασέρνεται από τις ψήφους των άλλων. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Βλέπω ψηφίσατε ξαφνικά τρία άτομα Drama Que...εεεεεεεεε prinzzz ηθελα να πω :-P ΧΑ! πουλάκια μου. η αυτή ειναι ψήφος αποπλάνησης και η Drama ειναι συνεργός σας και στην συνέχεια θα αλλάξετε την ψήφο. Ή απλά χτυπάτε drama και αμα δείτε οτι δεν ψηφίζετε απο άλλους το αλλάζετε. Οπότε για μένα ύποπτοι οι Tsiyo, Spyrakos, Xaroulita Click για ανάπτυξη... Συνεργός τους πάντως δεν είμαι. Πιστεύω ότι σας έχω πείσει ότι δεν έχω κακό ρόλο από την συμπεριφορά και τις συμβουλές μου προς τους πολίτες. Δεν είμαι τόσο χαζή να δίνω συμβουλές στους αντιπάλους μου. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για τελευταια φορα δεν συνεργαζομαι με tsiyo ψηφιζω λοιπον τελικα η Tsiyo να φυγει και θεωρω υποπτη την Χαρουλιτα επισης γιατι σιγουρα εχει λογο που ψηφισε την Drama ενω εγω δεν ειχα.. Click για ανάπτυξη... Με έχεις μπερδέψει και εσύ. Όπως και η Tsiyo, αλλάζεις συνεχώς ψήφους και δεν έχω καταλάβει τελικά με ποιανού το μέρος είσαι.. Θα αποδειχτεί αυτό στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #344 11-10-11 21:38 πολυ υποπτη η συνεχη αλλαγη ψηφου που κανετε μερικοι..μηπως δεν ξερετε πως να καλυφθειτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Tsiyo έγραψε: #345 11-10-11 21:38 επ!....δεν με σκοτωσατε μωρε?....σας αγαπαω τελικα!........να δουμε σημερα ποιον θα σωσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:39 Ο dannaros έγραψε: #346 11-10-11 21:39 Λοιπόν οι κάρτες μοιραστήκανε. όσοι δεν πήραν κάρτα ας μου το πουν. σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #347 11-10-11 21:40 επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Χα.. ναι ειλικρινα τους άλλους καταφέρνω και τους ψυχολογω, τους ενεργους παντα. Εσυ έρχεσαι λες κατι(τωρα δεν ξερω κατα ποσο σε παιρνει ο χρονος) και μετα βουρ εξω.. Για μενα θεωρεισαι υποπτη όπως και μερικοι άλλοι τους οποίους θα αποκαλύψω αργότερα.. Click για ανάπτυξη... Το είπες μόνος σου... αυτό είναι το θέμα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:34 Ο Τάσος97 έγραψε: #342 11-10-11 21:34 Αρχική Δημοσίευση από maria775m: Το είπες μόνος σου... αυτό είναι το θέμα μας!! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Drama Prinzessin: #343 11-10-11 21:36 Λοιπόν τώρα που βρήκα χρόνο, ας σχολιάσω κάποια πράγματα. Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω ψηφιζω Drama Prinzessin γιατι εχει ωραιο avatar Click για ανάπτυξη... Σημαντικός λόγος ρε παιδί μου! Ε τι να πω, συντονίσου και εσύ και οι υπόλοιποι λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω την κλεοπατρα! (οντως πρωτη φορα παιζω απο ιντερνετ και εχω ενθουσιαστει) ---> Drama Prinzcessin νομιζω το εγραψα σωστα! Click για ανάπτυξη... Αχα, και γιατί; Δεν πετάμε εδώ ό,τι θέλουμε χωρίς να το αιτιολογήσουμε. Και αυτό το σύστημα που το έχουν κάποιοι από πάντα, να το ξεχάσετε. Με ψηφίζεις; Τότε σε ψηφίζω για εκδίκηση. Δεν πάει όμως έτσι! Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι σας έπιασε με την Drama Prinzcessin; Άντε μιας και δεν εχω λογο ακομα να ψηφισω καποιον συγκεκριμενο ψηφιζω Drama Prinzcessin Click για ανάπτυξη... Άλλος ένα πολίτης (?) που παρασέρνεται από τις ψήφους των άλλων. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Βλέπω ψηφίσατε ξαφνικά τρία άτομα Drama Que...εεεεεεεεε prinzzz ηθελα να πω :-P ΧΑ! πουλάκια μου. η αυτή ειναι ψήφος αποπλάνησης και η Drama ειναι συνεργός σας και στην συνέχεια θα αλλάξετε την ψήφο. Ή απλά χτυπάτε drama και αμα δείτε οτι δεν ψηφίζετε απο άλλους το αλλάζετε. Οπότε για μένα ύποπτοι οι Tsiyo, Spyrakos, Xaroulita Click για ανάπτυξη... Συνεργός τους πάντως δεν είμαι. Πιστεύω ότι σας έχω πείσει ότι δεν έχω κακό ρόλο από την συμπεριφορά και τις συμβουλές μου προς τους πολίτες. Δεν είμαι τόσο χαζή να δίνω συμβουλές στους αντιπάλους μου. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για τελευταια φορα δεν συνεργαζομαι με tsiyo ψηφιζω λοιπον τελικα η Tsiyo να φυγει και θεωρω υποπτη την Χαρουλιτα επισης γιατι σιγουρα εχει λογο που ψηφισε την Drama ενω εγω δεν ειχα.. Click για ανάπτυξη... Με έχεις μπερδέψει και εσύ. Όπως και η Tsiyo, αλλάζεις συνεχώς ψήφους και δεν έχω καταλάβει τελικά με ποιανού το μέρος είσαι.. Θα αποδειχτεί αυτό στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #344 11-10-11 21:38 πολυ υποπτη η συνεχη αλλαγη ψηφου που κανετε μερικοι..μηπως δεν ξερετε πως να καλυφθειτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Tsiyo έγραψε: #345 11-10-11 21:38 επ!....δεν με σκοτωσατε μωρε?....σας αγαπαω τελικα!........να δουμε σημερα ποιον θα σωσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:39 Ο dannaros έγραψε: #346 11-10-11 21:39 Λοιπόν οι κάρτες μοιραστήκανε. όσοι δεν πήραν κάρτα ας μου το πουν. σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #347 11-10-11 21:40 επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria775m: Το είπες μόνος σου... αυτό είναι το θέμα μας!! Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:36 Η Drama Prinzessin: #343 11-10-11 21:36 Λοιπόν τώρα που βρήκα χρόνο, ας σχολιάσω κάποια πράγματα. Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω ψηφιζω Drama Prinzessin γιατι εχει ωραιο avatar Click για ανάπτυξη... Σημαντικός λόγος ρε παιδί μου! Ε τι να πω, συντονίσου και εσύ και οι υπόλοιποι λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω την κλεοπατρα! (οντως πρωτη φορα παιζω απο ιντερνετ και εχω ενθουσιαστει) ---> Drama Prinzcessin νομιζω το εγραψα σωστα! Click για ανάπτυξη... Αχα, και γιατί; Δεν πετάμε εδώ ό,τι θέλουμε χωρίς να το αιτιολογήσουμε. Και αυτό το σύστημα που το έχουν κάποιοι από πάντα, να το ξεχάσετε. Με ψηφίζεις; Τότε σε ψηφίζω για εκδίκηση. Δεν πάει όμως έτσι! Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι σας έπιασε με την Drama Prinzcessin; Άντε μιας και δεν εχω λογο ακομα να ψηφισω καποιον συγκεκριμενο ψηφιζω Drama Prinzcessin Click για ανάπτυξη... Άλλος ένα πολίτης (?) που παρασέρνεται από τις ψήφους των άλλων. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Βλέπω ψηφίσατε ξαφνικά τρία άτομα Drama Que...εεεεεεεεε prinzzz ηθελα να πω :-P ΧΑ! πουλάκια μου. η αυτή ειναι ψήφος αποπλάνησης και η Drama ειναι συνεργός σας και στην συνέχεια θα αλλάξετε την ψήφο. Ή απλά χτυπάτε drama και αμα δείτε οτι δεν ψηφίζετε απο άλλους το αλλάζετε. Οπότε για μένα ύποπτοι οι Tsiyo, Spyrakos, Xaroulita Click για ανάπτυξη... Συνεργός τους πάντως δεν είμαι. Πιστεύω ότι σας έχω πείσει ότι δεν έχω κακό ρόλο από την συμπεριφορά και τις συμβουλές μου προς τους πολίτες. Δεν είμαι τόσο χαζή να δίνω συμβουλές στους αντιπάλους μου. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για τελευταια φορα δεν συνεργαζομαι με tsiyo ψηφιζω λοιπον τελικα η Tsiyo να φυγει και θεωρω υποπτη την Χαρουλιτα επισης γιατι σιγουρα εχει λογο που ψηφισε την Drama ενω εγω δεν ειχα.. Click για ανάπτυξη... Με έχεις μπερδέψει και εσύ. Όπως και η Tsiyo, αλλάζεις συνεχώς ψήφους και δεν έχω καταλάβει τελικά με ποιανού το μέρος είσαι.. Θα αποδειχτεί αυτό στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #344 11-10-11 21:38 πολυ υποπτη η συνεχη αλλαγη ψηφου που κανετε μερικοι..μηπως δεν ξερετε πως να καλυφθειτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Tsiyo έγραψε: #345 11-10-11 21:38 επ!....δεν με σκοτωσατε μωρε?....σας αγαπαω τελικα!........να δουμε σημερα ποιον θα σωσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:39 Ο dannaros έγραψε: #346 11-10-11 21:39 Λοιπόν οι κάρτες μοιραστήκανε. όσοι δεν πήραν κάρτα ας μου το πουν. σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #347 11-10-11 21:40 επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν τώρα που βρήκα χρόνο, ας σχολιάσω κάποια πράγματα. Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Εγω ψηφιζω Drama Prinzessin γιατι εχει ωραιο avatar Click για ανάπτυξη... Σημαντικός λόγος ρε παιδί μου! Ε τι να πω, συντονίσου και εσύ και οι υπόλοιποι λιγάκι! Αρχική Δημοσίευση από Tsiyo: αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω την κλεοπατρα! (οντως πρωτη φορα παιζω απο ιντερνετ και εχω ενθουσιαστει) ---> Drama Prinzcessin νομιζω το εγραψα σωστα! Click για ανάπτυξη... Αχα, και γιατί; Δεν πετάμε εδώ ό,τι θέλουμε χωρίς να το αιτιολογήσουμε. Και αυτό το σύστημα που το έχουν κάποιοι από πάντα, να το ξεχάσετε. Με ψηφίζεις; Τότε σε ψηφίζω για εκδίκηση. Δεν πάει όμως έτσι! Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι σας έπιασε με την Drama Prinzcessin; Άντε μιας και δεν εχω λογο ακομα να ψηφισω καποιον συγκεκριμενο ψηφιζω Drama Prinzcessin Click για ανάπτυξη... Άλλος ένα πολίτης (?) που παρασέρνεται από τις ψήφους των άλλων. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Βλέπω ψηφίσατε ξαφνικά τρία άτομα Drama Que...εεεεεεεεε prinzzz ηθελα να πω :-P ΧΑ! πουλάκια μου. η αυτή ειναι ψήφος αποπλάνησης και η Drama ειναι συνεργός σας και στην συνέχεια θα αλλάξετε την ψήφο. Ή απλά χτυπάτε drama και αμα δείτε οτι δεν ψηφίζετε απο άλλους το αλλάζετε. Οπότε για μένα ύποπτοι οι Tsiyo, Spyrakos, Xaroulita Click για ανάπτυξη... Συνεργός τους πάντως δεν είμαι. Πιστεύω ότι σας έχω πείσει ότι δεν έχω κακό ρόλο από την συμπεριφορά και τις συμβουλές μου προς τους πολίτες. Δεν είμαι τόσο χαζή να δίνω συμβουλές στους αντιπάλους μου. Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Για τελευταια φορα δεν συνεργαζομαι με tsiyo ψηφιζω λοιπον τελικα η Tsiyo να φυγει και θεωρω υποπτη την Χαρουλιτα επισης γιατι σιγουρα εχει λογο που ψηφισε την Drama ενω εγω δεν ειχα.. Click για ανάπτυξη... Με έχεις μπερδέψει και εσύ. Όπως και η Tsiyo, αλλάζεις συνεχώς ψήφους και δεν έχω καταλάβει τελικά με ποιανού το μέρος είσαι.. Θα αποδειχτεί αυτό στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #344 11-10-11 21:38 πολυ υποπτη η συνεχη αλλαγη ψηφου που κανετε μερικοι..μηπως δεν ξερετε πως να καλυφθειτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Tsiyo έγραψε: #345 11-10-11 21:38 επ!....δεν με σκοτωσατε μωρε?....σας αγαπαω τελικα!........να δουμε σημερα ποιον θα σωσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:39 Ο dannaros έγραψε: #346 11-10-11 21:39 Λοιπόν οι κάρτες μοιραστήκανε. όσοι δεν πήραν κάρτα ας μου το πουν. σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #347 11-10-11 21:40 επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ υποπτη η συνεχη αλλαγη ψηφου που κανετε μερικοι..μηπως δεν ξερετε πως να καλυφθειτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Tsiyo έγραψε: #345 11-10-11 21:38 επ!....δεν με σκοτωσατε μωρε?....σας αγαπαω τελικα!........να δουμε σημερα ποιον θα σωσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:39 Ο dannaros έγραψε: #346 11-10-11 21:39 Λοιπόν οι κάρτες μοιραστήκανε. όσοι δεν πήραν κάρτα ας μου το πουν. σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #347 11-10-11 21:40 επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επ!....δεν με σκοτωσατε μωρε?....σας αγαπαω τελικα!........να δουμε σημερα ποιον θα σωσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:39 Ο dannaros έγραψε: #346 11-10-11 21:39 Λοιπόν οι κάρτες μοιραστήκανε. όσοι δεν πήραν κάρτα ας μου το πουν. σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #347 11-10-11 21:40 επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν οι κάρτες μοιραστήκανε. όσοι δεν πήραν κάρτα ας μου το πουν. σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, ειδικά όσοι έχετε 2... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #347 11-10-11 21:40 επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επ! ξερω γω οι δολοφονοι δεν αληλοσκοτωνονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:44 Η Tsiyo έγραψε: #348 11-10-11 21:44 εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω για αρχη ψηφιζω τον oυρσακ για λογους που προανεφερα πριν..... Για να τους ξαναπω λοιπον....υστερα απο οταν εγινε φαντασμα ο Fantasmenos ο ουρσακ αρχισε να αναρωτατε πολυ εντονα και να ''κανει τον ανηξερο'' κατα εμενα!.........αυτο δεν ηταν ουτε πολυ αντιληπτο αλλα οχι και τοσο ενταξυ!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:45 Η Χαρουλιτα: #349 11-10-11 21:45 Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Η Ερις έγραψε: #350 11-10-11 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: κοιτα εγω δεν μπορω να σε πιστεψω μια και δε σε ξερω.. το ειπαμε στην αρχη οσοι δεν εχετε χρονο καλυτερα να μην παιξετε όχι τιποτα άλλο μπερδευετε εμας Click για ανάπτυξη... σήμερα μωρέ δεν είχα χρόνο!! όλη μέρα ταξίδευα... άμα θέλεις το πιστεύεις... Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά συμμετέχω... άλλοι δεν λένε και πολλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η blue_butterfly: #351 11-10-11 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ο Σπυρακος (^^) δεν ειναι δολοφονος... Click για ανάπτυξη... Άλλο δολοφόνος και άλλο μαφιόζος όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Tsiyo έγραψε: #352 11-10-11 21:47 Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο βρε σπυρακο!!!... και εγω με την σειρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Η Χαρουλιτα: #353 11-10-11 21:47 Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρ' ολα αυτα παλι κατι μου βρομαει στην υποθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Tsiyo έγραψε: #354 11-10-11 21:48 πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πραγματικα ο σπυρακος δεν μου φαινεται για δολοφονος!....ουτε για μαφιοζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Drama Prinzessin: #355 11-10-11 21:52 Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάζω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:52 Η Ερις έγραψε: #356 11-10-11 21:52 Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε μωρέ αφού την έχω ας την χρησιμοποιήσω... [fantasmenos] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η Tsiyo έγραψε: #357 11-10-11 21:53 χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχα μαζι τις ειχαμε μαρι κλεοπατρα? :Ρ παρτε ενα τραγουδακι να ευθυμησουμε! https://www.youtube.com/watch?v=B0HMukwfshQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Ο dannaros έγραψε: #358 11-10-11 21:54 Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία Τετάρτης 12 Οκτωβρίου Spoiler Kwstac intifada Τάσος97 Σπυρακος (^^) --->>> Tsiyo Tsiyo --->>> Ούρσακ blue_butterfly Drama Prinzessin --->>> Tsiyo Johnnaousa Χαρουλιτα maria775m --->>> Johnnaousa emily 6 vassilis497 Ούρσακ fantasmenos Johnnaousa 1 ψήφος Ούρσακ 1 ψήφος Φαντάσματα: [fantasmenos] - Φάντασμα -> Ενεργός [Demlogic] - Φάντασμα Απουσίες: [FONT="]Kwstac[/FONT] #1 [FONT="]maria_lulu[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Συγκάτοικος] [FONT="]Johnnaousa[/FONT] #1 [FONT="]papaki93[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Πληροφοριοδότης] [FONT="]Aristos14[/FONT] #1 #2 (συνεχόμενες - αποχωρεί) [Δήμαρχος] Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Tsiyo εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Εξαίρεσης Ψηφοφορίας" Η Drama Prinzessin εξαιρείται από την ψηφοφορία... Ενεργοποίηση "Νεκροφάνειας" Επιστροφή του fantasmenos Αλλάξτε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε tsiyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsiyo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tsiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Tsiyo έγραψε: #359 11-10-11 21:54 να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
να τοςςςςς!!! .. φαντασμενε καλη ανασταση ρε :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #360 11-10-11 21:54 Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωραιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.