δεν έγινε ακριβώς έτσι... όταν έκανε ο dem σχόλιο για την νοσοκόμα [που είναι] του είπα "ποιος σκότωσε τον κακό τον λύκο"? ύστερα τον ρώτησα ξανά άμα κατάλαβε αυτό με την κοκκινοσκουφίτσα και άμα ήθελε να του το εξηγήσω... Δεν ξέρω γιατί αλλά ούτε καν σημασία δεν μου έδωσε ο dem. ούτε μου είπε ότι το κατάλαβε, ούτε να του το εξηγήσω. Και όταν του το εξήγησε η rinaking, τότε αυτός έκανε λες και το κατάλαβε τότε για πρώτη φορά... Γιατί δεν με ρώτησε? ήταν τόσο απλό. δεν υπονόησα ότι η κοκκινοσκουφίτσα είναι η νοσοκόμα. το είπα κατευθείαν σε ποστ του που ανέφερε την νοσοκόμα, και για να του το υπενθυμίσω χρησιμοποίησα την κοκκινοσκουφίτσα. Πιστεύω ότι το έθεσα πολύ ωραία. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά πολύπλοκη σκέψη. είναι συνεπαγωγές.
Ποιος σκότωσε και τον κακό τον λύκο?->ο κυνηγός. άρα η νοσοκόμα πέθανε από τον κυνηγό. Ποια πέθανε από τον κυνηγό η έλενα. οπότε η έλενα ήταν νοσοκόμα. Γιατί ήξερα ότι η έλενα είναι νοσοκόμα και όχι ρουφιάνος? γιατί ρουφιάνος ήμουν εγώ. Οπότε όταν είπε η έλενα ότι έχει τον σπουδαιότερο ρόλο με ένα ποστ που διαγράφτηκε ύστερα, όλοι νομίζατε ότι ήταν ρουφιάνος. το ότι λέω ότι είναι νοσοκόμα συνεπάγεται ότι εγώ είχα τον άλλον ρόλο. αυτό συμπεραίνεται άμα ακολουθήσεις τον παραπάνω συλλογισμό.
ύστερα μόνο την blue_butterfly αθώωσα ως ρουφιάνος. στην αρχή είχα και τον soter για αθώο [και κατά την διάρκεια έριχνα το ποσοστό, γιατί άλλο να ξέρεις και άλλο να νομίζεις κάτι για κάποιον], αλλά έκλεισα ύστερα τον κύκλο μου. την rinaking την αθώωσα γιατί ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε και από τον τρόπο που έπαιζε και είχε ενεργό ρόλο και προσπαθούσε τόσο να μπει στα πράγματα, να εξηγεί το ένα και το άλλο, να έχει κυριολεκτικά νεύρα στα ποστ της, + συν του ότι από τον τρόπο που μιλούσε η αδερφή μου για το παλέρμο, φαινόταν φανατική πολίτης. Άμα δεν ήταν θα την έκοβα, γιατί δεν έχει εμπειρία να μπλοφάρει τόσο. ύστερα για να δώσω στους άλλους να καταλάβουν αυτήν την ενστικτώδη σιγουριά, θέλησα να φανεί ότι έχει άμεση σχέση με εμένα. είμαστε από την ίδια περιοχή, είμαι ο μοναδικός της φίλο, έχουμε το ίδιο επώνυμο, παίζει από το λάπτοπ του αδερφού της. ΑΛΛΑ τον ρόλο της δεν μου τον αποκάλυψε ποτέ, ούτε και το evito ακόμα και όταν πέθανε, γιατί τις το είχα πει και στις δύο.
Για το evito νόμιζα ότι ήταν και δολοφόνος γιατί όταν διάβασε τον ρόλο της λέει "ω ωραία", της ξέφυγε δηλαδή. Τώρα άμα το Ορφέας και Ευριδίκη είναι κάτι το ωραίο, δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ ήμουν χειρότερος. Της λέω "άμα έχεις κάποιον παράξενο ρόλο π.χ. την νοσοκόμα πρέπει να στέλνεις στην ΣΕ, π.χ.
εγώ θα στέλνω κάθε τρίτη και πέμπτη"

Και φοβόμουν μην πει κάτι στους "συνδολοφόνους" της και χαλάσει το παιχνίδι, ή με δολοφονήσουν πρώτα πρώτα. Πάλι καλά που βγήκε και ακόμα καλύτερα που τελικά δεν ήταν δολοφόνος. Ενθουσιάστηκε με λάθος ρόλο

και εγώ ακόμα χειρότερα
Πάντως όταν βγήκα, ο fockos έγραψε ψηφίστε όλους εκτός από αυτούς που κατηγόρησα. Πήρε like από την rinaking (κατάλαβε ότι ήταν μπλόφα των δολοφόνων, όπως και ο fockos). εγώ έκανα dislike αρχικά αλλά οι θεωρείες μου ήταν αλλού και αλλού. ύστερα άλλαξα την ψήφο μου στην πορεία του παιχνιδιού. εγώ θεωρώ ότι o fockos βοήθησε πάρα πολύ. Αυτός στην ουσία βρήκε την ευρεία ομάδα των δολοφόνων. Ύστερα η ειρήνη που έψαξε τους ψήφους στένεψε περισσότερο την ομάδα... Από εκεί και πέρα έκανε πολύ καλή δουλειά και τους βρήκε επακριβώς. Προς το τέλος μου είπε ότι άμα το τσιράκι την έκανε δολοφόνο θα έγραφε ένα σκέτο "ξενέρωσα" για να την ανακαλύψετε.