Devina
Τιμώμενο Μέλος
Επανερχόμαστε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Σήμερα με 4 ψήφους αποχωρεί η JaneWin.
Σήμερα δεν έχουμε αποκάλυψη ρόλου στη ψηφοφορία, οπότε δεν θα μάθετε τι ήταν...
Αλλά και γιατί να μη μάθετε;
Φτου σου παλιοκόριτσο.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
Πολιτάκια είστε οι νικητές του Παλέρμο #33.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Δολοφόνοι
Wild_Boy
Τάσος97
z0itCa
foreverfreak
soter
Τσιράκι
toi_toi
Ρουφιάνος
dannaros
Serial Killer
JaneWin
Κυνηγός
vaios13
Νοσοκόμα
ElenaKr
~
Ιδιότητες:
Ορφέας-Ευριδίκη
Wild_Boy
evito
Αλεξίσφαιρος
tsarachaf
Δήμαρχος
jj!
Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες.
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω νομιζα οτι ηταν η ελενα! οχι η ελενακρ αλλα αυτη που ανακαλυψε τον SK!!!
ωραιο το παιχνιδι!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Η ψήφος του Δημάρχου σάς έσωσε χθες Αν και μου άσπρισαν τα μαλλιά όταν είπε η devina, ότι έχουμε μισάωρο για να αποφασίσουμε αν θα φύγω εγώ ή ο soter
Χίλια μπράβο στη Rinaking. Τα αξίζει και με το παραπανώ
Respect
Catalyst
Επιφανές μέλος
Δεν λέγεται Έλενα, Ειρήνη λέγεται.ο νταναρος ρουφιανος ρε χαχαχαχα!
και γω νομιζα οτι ηταν η ελενα! οχι η ελενακρ αλλα αυτη που ανακαλυψε τον SK!!!
ωραιο το παιχνιδι!
Και σε αυτήν χρωστάμε κατά μεγάλο ποσοστό τη νίκη μας!
Libertus
Συντονιστής
Νόμιζα ότι ήταν η Rinaking.Πώς τους έβρισκε έτσι όλους?
maria_lulu
Επιφανές μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Είναι η πρώτη μου φορά, που μένω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού μέσα
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν λέγεται Έλενα, Ειρήνη λέγεται.
Και σε αυτήν χρωστάμε κατά μεγάλο ποσοστό τη νίκη μας!
χαχαχα ειρηνη την λενε? νομιζω οτι τοσες μερες την λεω ελενα!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Rina, έχεις σκεφτεί να μπεις στο FBI;
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ήταν ομολογουμένως πολύ καλή! Και για πρώτη της φορά μάλιστα!
Και οι υπόλοιποι όμως, δεν μπορώ να πω! Ειδικά κάποιοι διαπρέψατε.
Libertus
Συντονιστής
jj! σόρρυ.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πλάκα κάνω....
Είχα ψοφήσει να απαντάω, τότε
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ερωτησεις προς Rinaking:
Ρε συ Ειρηνη, αυτο με τον κακο λυκο κα την κοκκινοσκουφιτσα που ειπε ο dannaros, πως σκατα το καταλαβες?? Και ο μαντης καλχας να ησουνα, δε θα μπορουσες να καταλαβεις οτι κακος λυκος=κυνηγος=vaios και κοκκινοσκουφιτσα=Eleakr=νοσοκομα!! Αυτο σε συνδιασμο με τη σιγουρια που εδειχνες σε οσους αθωωσε ο dannaros (το γεγονος δηλαδη οτι υποστηριζες εμμεσα πως ηταν ο ρουφιανος και εσυ το γνωριζες), με εκανε να πιστεψω σε καποια φαση πως παιζει να υπηρξε και διαρροη... Θελω να πιστευω ομως πως δεν ισχυει, γιατι ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι!!
Αυτο μαλλον ηταν το τελευταιο παιχνιδι για τον παππου του παλερμο!!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Επιτέλους, νίκησαν οι πολίτες μια φορά
Είναι η πρώτη μου φορά, που μένω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού μέσα
Επίσης είναι η πρώτη φορά που παίζει ο φώκος τυχαιο δε νομίζω
Μέχρι τον θάνατο μου υπάκουα στην rinaking και δεν είχα άδικο.
Ας κάνω ένα flash back σε αυτά που έλεγε ο fockos που τον κατηγορούσαν αρκετοί για trolling.
Εγώ θεωρώ την ζωιτσα ενοχη γιατί εμπιστευομαι την rinaking
____
η προσφορά μου ισχύει ακόμα για τους 3 που έμειναν πάντως....
O fockos αναφερόμενος στο τάσος97
Δε διώχνουμε εσένα να τελειώνουμε ;
O fockos αντιλαμβάνεται τον soter
Είμαι ένας άχρηστος πολίτης αλλά μη μου το λες έτσι απότομα γιατί πληγώνομαι .
bluestas και soter ειναι δολοφόνοι.
Παρακολούθησα τις πρώτες 30 σελίδες και από την αρχή μου την έσπασε ο wild με το ''αχ ρε Σε, αχ ρε ΣΕ.''
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.