fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα.

09-07-11

18:00
@ φρικ
Βρε θα μας τρελάνεις?
Είναι απάντηση πολίτη αυτή; Μας επιτίθεσαι κιόλας επειδή κάναμε το λάθος και σε εμπιστευτήκαμε στο προηγούμενο γύρο. Προσωπικά χαιρόμουν γιατί νόμιζα ότι ήσουν ρουφιάνος και έπαιξες έξυπνα βγάζοντας τον μπλουστάρ αλλά φευ. Δεν αθωώνω τον σότερ αλλά είναι χαζομάρα να λες ότι είναι ένοχος επειδή ψηφίζει κάποιον για να δει τι είναι και να έχει άποψη για αυτούς που τον έβγαλαν. Όλοι το κάνουμε και όλοι θα το κάνουμε. Δηλαδή εσύ και η κλίκα σου (έλενα γουάιλντ μπόι). Περίμενα περισσότερα επιχειρήματα για αυτό ζήτησα να γράψεις το κάτιτις παραπάνω αλλά ματαίως. Αν ήταν δολοφόνος ο μπλουσταρ πάλι τα ίδια θα έλεγες για τον σότερ.
Το στυλ του καλού παιδιού είναι συμπαθές αλλά δεν πείθει. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις την ψήφο σου αν παίζει να βγεις εσύ ή κάποιος άλλος, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Γενικά, όσο γράφεις μου προκαλείς περισσότερες υποψίες. Θες να σε ψηφίσουμε αγόρι μου; Η επιθυμία σου διαταγή, για να δούμε αν θα είσαι τόσο αλτρουιστής και αύριο.
Ψηφίζω φορέβερ φρικ
Αιτία: Για να πάψει να αποπροσανατολίζει επιτέλους και με ηρεμία να μπορέσουμε να βρούμε τους δολοφόνους. Αν είναι τσιράκι και όχι δολοφόνος είναι επίσης καλό να βγάλουμε ένα κακό.
Είχα δηλώσει ότι είχα τεχνικά προβλήματα και δεν μπορούσα να μπω στο νετ, για αυτό και δεν έγραφα. Τα λιγοστά που έγραψα τα είχα γράψει από άλλο πισι. Άσε μας εσύ ρε φρικ που σε έπιασε ο φόβος και πας να πιαστείς από πράγματα που δεν στέκουν.
Βρε θα μας τρελάνεις?
Οι δολοφονοι προφανως και ηξεραν πως ειχαμε βαλει στο στοχο λαθος ατομο, οποτε με μεγαλη τους χαρα θα βοηθουσαν να αποχωρησει, ωστε να πεσουν οι υποψιες πανω μας... Ποιοι αλλοι λοιπον τον ψηφισαν?? Ο fanta (με μπερδευει αφανταστα η περιπτωση του), ο tsarachaf (μια απο τα ιδια) και ο αγαπητος soter... Και αν θυμαστε, ο μεγαλοκαρδος soter αλλαξε την ψηφο του, δηλωνοντας πως αν ο blue δεν ειναι δολοφονος, τοτε ειμαστε σιγουρα εμεις!! Βολικο δε νομιζετε?? Γνωριζει πως ο blue ειναι αθωος, ξερει πως εχουμε κανει λαθος μαντεψια και τελικα τον ψηφιζει για να μας ενοχοποιησει (και για να ειναι και σιγουρος κανει και 2 φορες το παραπανω σχολιο)... Οποτε, το μικρο μου μυαλο μου υποδεικνυει αυτη τη στιγμη ως no1 ενοχο το soter!! Aυτα ειχα να πω και κατα 99% εκει θα παει και η ψηφος μου τη δευτερα... Το αν θα με πιστεψετε η οχι ειναι στο χερι σας!!
Είναι απάντηση πολίτη αυτή; Μας επιτίθεσαι κιόλας επειδή κάναμε το λάθος και σε εμπιστευτήκαμε στο προηγούμενο γύρο. Προσωπικά χαιρόμουν γιατί νόμιζα ότι ήσουν ρουφιάνος και έπαιξες έξυπνα βγάζοντας τον μπλουστάρ αλλά φευ. Δεν αθωώνω τον σότερ αλλά είναι χαζομάρα να λες ότι είναι ένοχος επειδή ψηφίζει κάποιον για να δει τι είναι και να έχει άποψη για αυτούς που τον έβγαλαν. Όλοι το κάνουμε και όλοι θα το κάνουμε. Δηλαδή εσύ και η κλίκα σου (έλενα γουάιλντ μπόι). Περίμενα περισσότερα επιχειρήματα για αυτό ζήτησα να γράψεις το κάτιτις παραπάνω αλλά ματαίως. Αν ήταν δολοφόνος ο μπλουσταρ πάλι τα ίδια θα έλεγες για τον σότερ.
Και αν μου το επιτρεπετε, θελω να σας προκαλεσω με μια δηλωση μου: Αφου με θεωρειτε τον top υποπτο και δε μπορειτε να σκεφτειτε λογικα και δειτε την πλεκτανη που παιχτηκε σε βαρος μας, ΨΗΙΦΙΣΤΕ ΜΕ!! Ολοι σας ομως και ειλικρινα δε θα με πειραξει... Εχω κουραστει να ψαχνω και στην τελικη να την ακουω και χωρις λογο!! Θελω να δω μετα ομως ποιον θα βρουν να κατηγορησουν τα λαμογια οι δολοφονοι... Οπως φαινεται τους βολευει που ειμαι μεσα, γιατι λειτουργω ως αποδιοπομπαιος τραγος!! Μετα τι θα κανετε??
Το στυλ του καλού παιδιού είναι συμπαθές αλλά δεν πείθει. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις την ψήφο σου αν παίζει να βγεις εσύ ή κάποιος άλλος, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Γενικά, όσο γράφεις μου προκαλείς περισσότερες υποψίες. Θες να σε ψηφίσουμε αγόρι μου; Η επιθυμία σου διαταγή, για να δούμε αν θα είσαι τόσο αλτρουιστής και αύριο.
Ψηφίζω φορέβερ φρικ
Αιτία: Για να πάψει να αποπροσανατολίζει επιτέλους και με ηρεμία να μπορέσουμε να βρούμε τους δολοφόνους. Αν είναι τσιράκι και όχι δολοφόνος είναι επίσης καλό να βγάλουμε ένα κακό.
Σε αντιθεση με καποιους αλλους που μεχρι και τη χθεσινη ψηφοφορια ειχαν πει 2 λεξεις και μετα απο εκεινη αρχισαν να διηγουνται ιστοριες για αγριους!! Ασε μας ρε fanta, τωρα ξαφνικα σε επιασε ο καημος να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα?? Μηπως τελικα σε βολεψε το αποτελεσμα της χθεσικης ψηφοφοριας?? Και ναι δηλωνα σιγουρος για την αθωοτητα μερικων ατομων και θα το πιστευω μεχρι τελους... Για ολους τους αλλους διατηρω τις επιφυλαξεις μου!!
Είχα δηλώσει ότι είχα τεχνικά προβλήματα και δεν μπορούσα να μπω στο νετ, για αυτό και δεν έγραφα. Τα λιγοστά που έγραψα τα είχα γράψει από άλλο πισι. Άσε μας εσύ ρε φρικ που σε έπιασε ο φόβος και πας να πιαστείς από πράγματα που δεν στέκουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.