Βρε αγαπητε, σαν τι αλλο περιμενες δηλαδη να ακουσεις?? Εχει μιλησει κανεις αλλος απο εκεινη τη στιγμη, λεγοντας κατι ουσιαστικο, για να κουσεις κατι παραπανω απο εμενα??Πραγματικα, αν το καλοσκεφτεις, ξεροντας πως ειμαι αθωος και πως τελικα και ο bluestas ηταν αθωος, η μονη λογικη σκεψη που μπορω να κανω ειναι αυτη... Δεν ειναι ακριβως επιθεση, απλα μονο εκει μπορει να με οδηγησει το μυαλο μου αυτη τη στιγμη!! Και ψηφιζω τον soter και οχι εσενα, γιατι οταν αλλαξε την ψηφο του το εκανε να φανει σαν χαρη, αλλα αν πεφταμε εξω, τοτε θα νιωθαμε την οργη του... Ηρεμα ρε φιλε, ααφου αλλαζεις την ψηφο σου εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνης και οχι μονο εκεινος που σε επεισε, εχω αδικο?? Τα συγκεκριμενα λογια σαν καλοστημενη παγιαδα μου φανηκαν!!
Εσυ ομολογουμενως δεν εχεις κανει κατι τρανταχτο για να σου επισυναψω κατηγοριες, απλα μου κανει τεραστια εντυπωση αυτη η αποτομη αλλαγη στην σταση σου και τον τροπο παιχνιδιου!! Εχω αδικο, εσενα δε θα σε παραξενευε?? Ωστοσο περισσοτερο υποπτο θεωρω τον soter ακομα!!
Ναι, δεν εχω προβλημα να φυγω, γιατι το συγκεκριμενο παιχνιδι με εχει κουρασει περισσοτερο απο ολα τα αλλα!! Αισθανομαι οτι παιζω στο θεατρο του παραλογου και αφου εκανα αυτο το ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος, δε νομιζω πως προκειται να με ακουσει και κανενας... Οποτε ποιος ο λογος να παραμεινω στο παιχνιδι?? Οταν με το καλο πεσουν οι μασκες στο τελος του παιχνιδιου, τοτε τα ξαναλεμε!!!
Ευχαριστω για την ψηφο σου

!!