Θα φαω τα αντερα μου!!!!
Πραγματικα σ'αυτο το παλερμο, κοντεψαν να μου σπασουν τα νευρα... Μεχρι και απο τη δουλεια μου σας εγραφα ο καημενος, αλλα εσεις το χαβα σας

!! Ο fοreverfreak, ειτε ειναι δολοφονος, ειτε οχι, παντοτε ειναι υποπτος

... Και θα αρχισω λοιπον να σας βριζω με τη σειρα

:
@Valder: Μου εχεις σουρει τα εξ αμαξης... Εφτασες στο σημειο να με αποκαλεσεις το χειροτερο παικτη και πως αν ειμαι πολιτης, ειμαι δημοσιος κινδυνος!! Επαιζες με την ψυχολογια μου απο την πρωτη μερα και στο τελος με παρακαλουσες να ψηφισω τη Θεοδωρα και οχι εσενα, καθως ετσι θα επιβεβαιωνα τη φημη του δολοφονου... Πραγματικα σου αξιζει ενα μεγαλο μπραβο, γιατι με την περιπτωση σου ακομα δεν ξερω πως γλυτωσα το νευρικο κλονισμο!! Τουλαχιστον σε καταλαβα απο πολυ νωρις και αυτο με χαροποιει...
@Myrtle: Eπειδη ομως, οπως λεει ο σοφος λαος, πλαι στο βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα, η σταση σου απεναντι στη Θεοδωρα (συνεχισες το παιχνιδι του Valder) και η υποστηριξη που ησουν αναγκασμενη να δειξεις απεναντι στο συμπαικτη σου (βλεπε Valder), νομιζω πως σε εξεθεσε ανεπανορθωτα!! Ειδικα τη στιγμη που εχεις δηλωσει πως δε θα ψηφισεις κανεναν απο τους δυο και μετα απο λιγο πας και ψηφιζεις τη Θεοδωρα, το εφαγες το κεφαλι σου... Παρολα αυτα, το γεγονος ο,τι δολοφονηθηκες ηταν πολυ εξυπνο και αν ηταν δικια σου ιδεα, τοτε πραγματικα σε συγχαιρω!!
@Vaios: Ωστε η γνωμη μου μονο σε μπελαδες μας βαζει, ετσι?? Να το θυμασαι αυτο, αν ξανατυχει να παιξουμε παλερμο

... Οχι τιποτα αλλο, αλλα πατε να μας βγαλετε και τρελους!! Μεχρι και ψυχολογικη υποστηριξη απο την Αννουλα ζητησα

...
@Janewin: Σε μισω για δυο λογους: Α) Γιατι ισχυριστηκες πως ειμαι ανορθογραφος και Β) Γιατι δε σε υποψιαστηκα ουτε λεπτο!! Αλλη φορα που θα σε βλεπω στη μουγκα, θα εισαι η πρωτη που θα ψηφιζω...
@Devina: Το ιδιο ισχυει και για σενα, συν το γεγονος βεβαια οτι πουλησες τον παλιο σου συνδολοφονο

...
@elenaki_arnea08: Πραγματικα δε σε εχω δει πιο αναποφασιστη, αλλα τουλαχιστον αυτο σε βοηθησε, γιατι πολυ ευκολα μπορεσαν να σου δωσουν το ρολο του δολοφονου!!
Και κατι τελευταιο: Πως ειναι δυνατον η maria-lulu να ειχε ΔΥΟ ιδιοτητες και εγω να ειμαι πολιτης με ΚΕΝΗ ιδιοτητα?? Διαμαρτυρομαι εντονως κυριε προεδρε!!
Και καποιες γενικες επισημανσεις-προτασεις:
Ρε παιδακια, ωριμαστε λιγο!! Το παιχνιδι παιζεται στο thread του παλερμο και οχι στο chat και μεσω π.μ... Αν ειναι ετσι κι εγω θα μπορουσα να πιασω κουβεντα με τον καθενα και να του λεω τα δικα μου!! Αν ξανασυμβει κατι τετοιο, εγω δεν εχω καμια ορεξη να παιξω...
Και μια προταση: Γιατι να μη βαλουμε και την ιδιοτητα του Λαζαρου?? Θα ειναι το αντιστροφο απο εκεινη του Ορφεα και της Ευριδικης!! Δηλαδη ο Λαζαρος θα εχει το δικαιωμα να αναστησει εναν παιχτη που εχει αποχωρησει (με οποιονδηποτε τροπο), αρκει βεβαια να ειναι ακομα στο παιχνιδι... Τι λετε???
Παντως, οπως και να 'χει,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ