Εχει σχηματιστει ενα τριγωνο (Valder-theodora-Myrtle) που εχουν αλληλοκατηγορηθει χιλιαδες φορες, αλλα δεν εχουν ανταλλαξει ουτε ΜΙΑ ψηφο!!!! Τυχαιο, δε νομιζω!?! Πιο συγκεκριμενα:
Ο Valder κατηγορει τη theodora, αλλα δεν την ψηφιζει ποτε!!
Theodora και Myrtle υποψιαζονται σοβαρα την ενοχη του εν λογω κυριου, αλλα δεν τον ψηφιζουν ΠΟΤΕ!!
Ναι, μόνο που το τρίγωνο αυτό είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σου, καθώς εγώ δεν έχω κατηγορήσει ούτε μισή φορά ούτε την Θεοδώρα, ούτε τον Βάλντερ! Εκτός πια κι αν το ότι σχολίασα τον τσακωμό που προέκυψε ανάμεσα σε σένα και τον Βάλντερ το θεωρείς κατηγορία! Για την Θεοδώρα, ουδέποτε σχολίασα το παραμικρό σε
κανένα από τα ποστς μου καθώς ακόμα δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράει! Όσο για τον Βάλντερ το μόνο που είπα είναι ότι δεν τον υποστήριξα απέναντι σε σένα γιατί δεν ξέρω ποιος από τους δυο σας είχε δίκιο. Αυτό τώρα σημαίνει ότι τον υποψιάζομαι;
Αν θες να πεις κάτι για να εντυπωσιάσεις, αγαπητέ μου φρικ, τουλάχιστον πρόσεχε να έχεις στοιχεία που να ισχύουν γιατί αλλιώς το μόνο που καταφέρνεις είναι να στρέφεις όλες τις υποψίες πάνω σου (και προφανώς αυτό δεν σε συμφέρει). Δεν είμαστε μωρά, μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις απόψεις μας όλοι εδώ μέσα και δεν μας πείθουν οι φαμφάρες και τα εντυπωσιακά λόγια!
Εκτός, βέβαια, αν αυτό που σε έκανε να γράψεις κάτι τόσο φτωχό από θέμα τεκμηρίωσης επιχειρημάτων (εσύ, ένας τόσο έμπειρος παίκτης) ήταν το γεγονός ότι οι 2 τουλάχιστον από τους παραπάνω που ανέφερες (για την Θεοδώρα δεν είμαι σίγουρη) κατηγόρησαν την Έλενα, η οποία ίσως είναι προστατευόμενή σου! Σόρρυ, αλλά αυτά τα "επιχειρήματα" που δεν στέκουν στο ελάχιστο εμένα αυτό μου δείχνουν! Προφανώς, η Έλενα τα βρήκε λίγο σκούρα και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από σένα, αλλά τουλάχιστον βρε παιδί μου, ψάξτο λίγο καλύτερα πριν κατηγορήσεις κάποιον! Έλεος δλδ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.