Καλημέρα Παλέρμο!
Ήρθα να ψηφίσω! Λοιπόν, από τα χθεσινά ποστ, δύο είναι που μου χτύπησαν στο μάτι και μου φάνηκαν ύποπτα! Το πρώτο είναι της Έλενας, η οποία ξαφνικά αποφάσισε να υπερασπιστει τον φρικ και να σπεύσει να κατηγορήσει τον Βαλ, με αυτά τα λόγια:
Τα "όπλα" σου στον foreverfreak,μια χαρά τα έστρεψες στην αρχή πάντως.
Και χωρίς καμία προφανή αιτία!
Είχες βάλει από την αρχή τον Κωνσταντίνο στο μάτι.
Τον έλεγες "δολοφόνο",την Θεοδώρα "συνδολοφόνα" του, ήδη από τον πρώτο γύρο!
Υποτίθεται ότι δεν έχεις ξαναπαίξει Παλέρμο btw,πως στο καλό έβγαλες τόσα συμπεράσματα τόσο γρήγορα?
Λοιπόν όπως είπα και πριν,μετά την πρωινή δολοφονία ο Κωνσταντίνος είναι αθώος για μένα.
Το ότι έχεις στραφεί τόσο πια εναντίον του,προφανώς δείχνει ότι κάτι παραπάνω θα κατάλαβε για σένα.
Λοιπόν. Όσα είπε ο foreverfreak είναι αρκετοί λόγοι για μένα για να σε ψηφίσω.
Valder λοιπόν. Και βλέπουμε από εδώ και πέρα τι θα γίνει.
Κι εκτός από αυτό δείχνει να πείθεται απόλυτα από τα επιχειρήματα του φρικ, τη στιγμή μάλιστα που όλοι οι άλλοι παίκτες έχουν διχαστεί με αυτόν τον τσακωμό. Ε, το γεγονός αυτό, μου φαίνεται αρκετά περίεργο, όσο να'ναι!
Κοιτάζοντάς το σφαιρικά το θέμα, 3 ενδεχόμενα υπάρχουν:
1. Είναι μια απλή πολίτης που ψάχνει να βρει αιτιολογία για να ψηφίσει κάποιον
2. Είναι δολοφόνος και κολλάει πάνω στην άποψη ενός πολίτη για να περάσει εκείνη απαρατήρητη ή
3. Είναι δολοφόνος κι ο Φρικ συνδολοφόνος της και απλά προσπαθεί να τον δικαιολογήσει μη τυχόν και βγει! (πολύ προφανές)
Όσο για το ποιος έχει δίκιο ανάμεσα σε Βαλ και φρικ, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω! 3 περιπτώσεις υπάρχουν κι εδώ:
1. Ο ένας από τους 2 είναι δολοφόνος και παλεύει να κατηγορήσει ένα μικρό κι αθώο πολιτάκο.
2. Είναι κι οι 2 πολίτες κι οι δολοφόνοι κατάφεραν και μας έβαλαν να αλληλοσφαχτούμε.
3. Είναι κι οι 2 δολοφόνοι και μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.
Το τρίτο μου φαίνεται κάπως απίθανο, καθώς είναι αρχή ακόμα για να κάνουν κάτι τέτοιο, μιας και ρισκάρουν με αυτόν τον τρόπο να φύγει ένας από τους 2. (μου θυμίζει την δική μου περίπτωση σε ένα Παλέρμο που πάλι πλακωνόμουν με κάποιον και τελικά είμασταν κι οι 2 πολίτες και σφαζόμασταν τσάμπα

)
Με βάση τις παραπάνω σκέψεις μου, λέω να ψηφίσω
_elena_ προς το παρόν (καθώς κατά 66,66% με βάση τα παραπάνω, είναι δολοφόνα

), αλλά επειδή δεν είμαι ακόμα σίγουρη, μέχρι το απόγευμα βλέπουμε!
Ναι,είσαι δολοφόνα(σιγά μη μου πεις τι είσαι).Ναι εισαι και σε καθοδηγεί κάποιος.Μας κάνεις και την ανήξερη
Πολύ σίγουρος μου φαίνεσαι εσύ βρε γουάιλντ μπόι! Δλδ, αν δεν είσαι ο ρουφιάνος κι έχεις ρωτήσει για την Θεοδώρα την σε (και σου είπαν ότι είναι δολοφόνος), δεν δικαιολογείται τόση σιγουριά... Μου κάνει εντύπωση...