Sorry vaios, είχα βγει από το forum.
Και το ΣΚ δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι μέσα γιατί θέλω να διαβάσω.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δε θυμάσαι πότε ψήφισες!
Περίμενες ας πούμε να το πάρω αψήφιστα ότι με ψήφησες στην παράταση;
Μήπως θέλεις να κρύψεις κάτι;
Άλλωστε, ακόμα και εγώ αν δεν το θυμόμουν, όλο και κάποιος άλλος θα το πρόσεχε και θα σε κατηγορούσε or whatever.
Άρα εξ ορισμού αυτό ήταν βλακεία.
Να σου απαντήσω και στα άλλα. Είπα ότι θα το κάνω και θα το κάνω. Δε γίνεται να σου λέω ότι θα σου απαντήσω αύριο και να μου λες ʽʼοκ, πήρα τις απαντήσειςʼʼ. Πώς ακριβώς τις πήρες αφού δεν σου τις έδωσα; Ή μήπως θεωρηθεί κατά μου όλο το σκηνικό επειδή δεν είχα όρεξη να γράψω; Άνθρωποι είμαστε, αν δεν κάνω λάθος, και κάποτε δεν έχουμε κέφια.
Πάμε λοιπόν.
Αρχικά, ψηφίζεις Λουλού που δεν μιλούσε.
Λες
Ειναι πλεον φως φαναρι οτι η lulu στηριχτηκε απο καποιους που τους ελουσε κρυος ιδρωτας μη τυχον φυγει και ετσι πλακωσαν τον Edmund στις ψηφους στην παραταση.
[FONT="][/FONT]
[FONT="] [/FONT]
Παντως Myrtle αν οντως τη λουλου την στηριξαν οι δολοφονοι-το πιθανοτερο πλεον,η προσπαθεια τους ηταν τραγικη και τελειως ακαιρη...παραλιγο να αποχωρησει
Ε Μαμώ την τύχη μου τη χορεύτρια!
Φως φανάρι από τη μία-πιθανότερο από την άλλη, καμία πρόβλεψη για ΤΠΕ που δίνω την Τετάρτη παίζει;
Οκ, και εγώ πίστευα ότι η λουλού ήταν δολοφόνος αλλά δε νομίζω να το έλεγα με έναν τόνο σιγουριάς. Κάτι δε μου κάθεται καλά, πώς να στο πω. Τόσο σίγουρος, αμετάκλητος, μας το παρουσίαζες με ένα σίγουρο ύφος και όλα αυτά… για έναν πολίτη!
Μήπως αυτό το κύμα σε συνέφερε;
Επίσης, είπα ότι μου έκανε εντύπωση ότι ήσουν ο πρώτος που σχολίασε τα ορθογραφικά, ε δε μου φεύγει εύκολα ότι βαράς κάποιο ρόλο και δη κακό.
Πλεον ειμαι σιγουρος οτι εισαι η μια δολοφονος που ψαχνω και δεν με νοιαζει αν με δολοφονησεις.Οι μασκες πεφτουν.Συντομα θα φανει η αληθεια.
Και για εμένα τόσο σίγουρος όσο και για τη Λουλού είσαι, δε βρίσκεις;
(άκυρο τελικά, δε θέλω να κάνεις πρόβλεψη για το μάθημα της Τετάρτης)
Αυτά.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Και τώρα πάω για νανάκια. Μπι-μπι.
Spoiler
Βλέπω, φρικ, έλενα και Θεοδώρα με έχετε ήδη ξεγραμμένη! Οκ, έτοιμες οι διαδικασίες; Μου γράψατε τον επικήδειο, να φέρω παπά, να φτιάξω κάνα κόλλυβο, να παραγγείλω κάνα στεφάνι;
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σας φάνηκε τόσο ύποπτο στην συμπεριφορά μου ώστε ξαφνικά έγινα η σίγουρη δολοφόνος! Συμπεριφέρεστε κι οι 3 σαν να είχαμε σίγουρο το ότι ο Βάλντερ ήταν δολοφόνος και περιμέναμε με το τουφέκι να δούμε ποιος θα ψηφίσει υπέρ του για να τον χρίσουμε αυτόματα συνδολοφόνο! Κι αν πραγματικά είναι έτσι ρε παιδιά, γιατί το βάλαμε αυτό το δύσμοιρο το πολλ; Γιατί δεν με ενημερώσατε κι εμένα ότι είμαστε σίγουροι ότι είναι δολοφόνος και καθόμουν μόνη μου να ψάχνω να βρω ποιον να ψηφίσω;
Μας φάνηκε ύποπτο δηλαδή το γεγονός ότι εγώ ψήφισα την Θεοδώρα, δικαιολογώντας πλήρως την ψήφο μου καθώς μου φάνηκε πολύ τραγική η προπαγάνδα που είχε στήσει: "Όποιος δεν με σώσει είναι δολοφόνος" και δεν μας φαίνεται ύποπτο που τώρα η Έλενα και η Θεοδώρα συννενοούνται μεταξύ τους για το ποιον να βγάλουν πρώτα και ποιον στη συνέχεια. Φυσικά όλα αυτά δεν τα λέω για την Θεοδώρα και την Έλενα καθώς ξέρω ότι εκείνες ότι και να πω θα επιμείνουν σε αυτό το παιχνιδάκι που έχουν στήσει και έχουν καταντήσει το θρεντ του Παλέρμο, μσν που κανονίζουν τις δολοφονίες τους. Απευθύνομαι περισσότερο στους υπόλοιπους που είναι πολίτες και πιθανόν ξεγελάστηκαν από την προπαγάνδα τους!
Παρ' όλα αυτά, αν υπάρχει κάποια ουσιαστική αιτιολόγηση για όλες αυτές τις ψήφους που δηλώνετε ότι θα μου ρίξετε θα ήθελα να την ακούσω! (εκτός, φυσικά, απ'το ότι "ψήφισε Βάλντερ άρα είναι ένοχη", γιατί εγώ τον ψήφισα επειδή όντως δεν ήξερα και δεν θα μπορούσα να ξέρω τι είναι, σε αντίθεση με σας που για ένα περίεργο λόγο μοιάζετε σίγουροι!)
Μα τους 1000 κεραυνούς, δεν έχω καταλάβει γρι!
Kαλό μου, τι λες;
Δεν έκανα ΠΟΤΕ την προπαγάνδα που λες.
Είδα απλώς πως οι όποιες υποψίες μου για τα μέλη επιβεβαιώθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.
Από την άλλη υπήρχαν 2 δίδυμα. Myrtle-elena, valder-freak. Γιατί ο φρικ δεν ψήφισε υπέρ του βαλ; Γιατί στο τέλος ο Βαλ του ζήτησε βοήθεια; Γιατί η έλενα σε κατηγορεί τόσο; Και εσύ την έλενα;
Anyway. Νύσταξα. Καλή συνέχεια.