Τι έγινε με την δολοφονία; Ακόμα; Κι εγώ έλεγα ότι δεν θα προλάβαινα να ψηφίσω πριν... Λοιπόν, ψηφίζω
aporw γιατί μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ενώ είναι αρκετές ώρες μέσα δεν μιλάει σχεδόν καθόλου, παρά μόνο για να ψηφίσει και μάλιστα αυτόν που ψηφίζουν οι πολλοί...
Θεωρώ γενικά πως είναι μια πολύ καλή τακτική δολοφόνου αυτή! Να μην μιλάς πολύ για να μην τραβάς τα βλέμματα και τις υποψίες...
Phoebe επιστρέφω να σου απαντήσω σε αυτό που με ρώτησες!
edit:
Εσύ, από την άλλη, γιατί μπερδεύτηκες; Με μια απλή ανάγνωση εύκολα καταλαβαίνεις οτι δεν ρώτησε τον αριθμό των δολοφόνων, αλλά έκανε μια απλή διευκρίνιση! Μήπως πας να την προστατεύψεις;
Όταν λέει "αποφασίστε 3 ή 4" είναι στην ουσία ερώτηση (άσχετα αν η λουλού δεν είχε βάλει ερωτηματικό). Γι'αυτό κι εγώ το διάβασα ως ερώτηση (χωρίς να θυμάμαι ότι η φράση της είχε στο τέλος θαυμαστικό) και την επεξήγηση από κάτω την έδωσε επειδή αν προσέξεις καλά ο φόκος αρχικά της λέει ότι δεν κατάλαβε τι εννοεί.
Επιπλέον, αν ήμουν δολοφόνος και ήθελα να την καλύψω, θα την ψήφιζα; Και μάλιστα, χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστς για να δω αν κινδυνεύει ή όχι; Απλή διαπίστωση ήταν αυτό που έκανα: ότι δηλαδή δεν πιστεύω ότι η Μαρία Λουλού θα μπορύσε να μπλοφάρει ρωτώντας πόσοι είναι οι δολοφόνοι, ενώ είναι κι εκείνη μία απο αυτούς.
Απ'την άλλη χθες που κοίταξα τα ποστς της είδα ότι τελικά σπάμμαρε όλη μέρα σε άλλα θρεντς ενώ στο παλέρμο έχει γράψει ελάχιστα ποστς (και τα περισσότερα ήταν για να εξακριβώσει αν θα πάρω απουσία ή όχι). Αυτό και μόνο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα καθοδήγηση δολοφόνων μη τυχόν και της ξεφύγει τίποτα που δεν πρέπει...