Ε ναι, το κάνεις γιατί σε κατάλαβα... Αναμενόμενο, δε με εκπλήσσεις. Δε σου πέρασε το σχέδιο να ψηφίσεις το συνδολοφόνο σου.
Κοίτα λοιπόν τι γίνεται: είχες προαποφασίσει να ψηφίσεις Φοίβη και μετά εμένα. Οπότε ή σου έχει κάτσει πολύ καλά αυτό κι είστε κι οι δύο δολοφόνοι οπότε σε βολεύει να ρίχνεις στάχτη στα μάτια για να σε εμπιστευτούμε, ή είσαι εσύ μόνος σου δολοφόνος και σε βολεύει να φας 2 πολίτες στη σειρά, ή είσαι πολίτης και στην έπεσα κακώς.
Μπορεί όμως να είσαι κι ο serial killer και η απειλή "i am watching you" να σημαίνει οτι θα με φας πρώτη...
Για τώρα δεν πιστεύω οτι συμβαίνουν τα πρώτα 2, θα σου δώσω λίγο ακόμα την ευκαιρία να το πας παραπέρα. Δε σε ψηφίζω κι ούτε είπα ακόμα ποιον ψηφίζω.
Δεν είπα ποτέ οτι σε ψηφίζω. Σκέψεις έχω πει ως τώρα.
Ξαναλέω για 3η φορά οτι ξέρω πώς παίζεται το παλέρμο, έχω παίξει πολύ παλέρμο irl και έχω διαβάσει και τα 3 τελευταία παλέρμο που έχετε παίξει εδώ. Στο μόνο που μπερδεύομαι είναι οι ώρες κι ο τρόπος ψηφοφορίας.
Ψηφίζω foreverfreak γιατί μου φαίνονται ύποπτα όλα αυτά που κάνει και λέει.
Η Himela έχει κατηγορήσει εμένα και τον Edmund οτι είμαστε συνδολοφόνοι! Χα!
Παρόλο που επιμένει περισσότερο στην ενοχή του Edmund... όχι δεν τον ψηφίζει... ψηφίζει τον foreverfreak, που κατά την γνώμη μου είναι λίγο άσχετος με τις κατηγορίες της!
Ακόμα και σκέψεις να εξέφραζε, όπως είπε, μου φαίνεται λίγο παράξενο να ψηφίσει κάποιον που δεν τον είχε πολυ αναφέρει πριν! Πολύ απότομα κατέληξε στο που θα δώσει την ψήφο της!
Himela μπορείς να μου πεις που βρήκες τον foreverfreak πιο ένοχο από τον Edmund;
Παίδες... Παρολο που δεν το περιμενα ουτε απο μενα... Ημουν απολυτα ειλικρινης στην ψηφο μου...
Δεν θα προσπαθησω να σας πεισω για την αθωοτητα μου, εχω βαρεθει να το κανω και να με πετατε εξω... Το μονο που θα πω ειναι, βγαλτε με... Και το κριμα στον λαιμο σας μετα...
Θα σε έχουμε από κοντά και εσένα...
Θα κάνω λίγο σουπερ σπαμ,αλλά φρεακ και φοκε δειτε σαρβαιβορ!




Δηλαδή πραγματικά ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;;;;;;
Μόνο σε εμένα έκατσε άσχημα αυτό το ποστ;
Κάτι σε σχέση με το παιχνίδι έχεις να πεις ή μπα;
Στο προηγούμενο παλέρμο που η marialulu ήταν πολίτης φαγώθηκε να σας πείσει να μην τη βγάλετε, και τώρα που (όπως λες) είναι ο δολοφόνος δεν είπε ούτε μια κουβέντα που την ψήφισαν τόσοι;;; Βγάζει νόημα;
Συνεχίζω λοιπόν τις σκέψεις μου και λέω οτι κακώς ψηφίζουμε τη marialulu. Το κοριτσάκι αυτό φαγώθηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι και, παρ' όλο που την ψηφίσανε κάποιοι λέγοντας "για να μη γράφει άσχετα ποστ" (= ψιλοκακία), δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό της και δεν έδειξε να νοιάζεται πολύ. Αυτό σημαίνει οτι είναι πολίτης κι απλά δεν τη νοιάζει να φύγει γιατί στεναχωρήθηκε.
Με συγχωρείς αλλά αν ήμουν εγώ στην θέση της δεν θα άφηνα καμία ψήφο ασχολίαστη! Στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως είπες και εσύ, φώναζε για την αθωότητα της και τώρα τίποτα! Παράξενο δεν σου φαίνεται; Εμένα πολύ!
Το μόνο που την σώζει είναι οτι έχει σχολείο... αν και αυτό δεν είναι τεράστια δικαιολογία, αφού και την προηγούμενη βδομάδα που είχε πάλι σχολείο, μια χαρά ενεργή ήταν στο φόρουμ!
Μου θυμίζει τον τρόπο που παίζω όταν είμαι δολοφόνος... άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει!

Θα δω και τις υπόλοιπες μέρες πως θα κινηθεί...
Μου φαίνεται λίγο κουλό μέσα σε τόσους παίκτες να βγάλαμε από την πρώτη μέρα έναν δολοφόνο!
Μπορεί βέβαια να ήταν τσιράκι ή να είχε άλλο σημαντικό ρόλο ή και να ήταν ένας απλός, ταπεινός πολίτης!
Όπως και να έχει προτιμούσα να βγει ο Edmund σε μέρα που φαίνεται η ιδιότητά του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.