Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:00 Η Eileen έγραψε: #381 12-08-10 14:00 Κόρη μου... ΄Πάντα μπορείς να ξαναγίνεις κόρη μου. Ξέρω ότι το καλό θα κυριαρχήσει μέσα σου και πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:00 Ο tsarachaf: #382 12-08-10 14:00 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λοιπον αλλαξα γνωμη χαχαχα θα ψηφισω τον tsara γιατι ειναι ο ενας δολοφονος και ειμαι σιγουρη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: ναι αλλα οι κανονες λενε στην μεση του παιχνιδιου οχι στην αρχη! εγω δεν εχω προβλημα!αλλα λεει στην μεση! Click για ανάπτυξη... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:02 Η JaneWin έγραψε: #383 12-08-10 14:02 Εγω ειμαι και ημουν καλη ανεκαθεν και θα σου το αποδειξω καποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:02 Ο fockos έγραψε: #384 12-08-10 14:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φοκο με δουλευεις???JaneWin με λενε..... Click για ανάπτυξη... μηχανικά το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:04 Η maria_lulu: #385 12-08-10 14:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πέθανε ο Yozereh! Δεν ξέρω πολλά πράγματα πάντως το πτώμα αναγνωρίστηκε yozereh δε μπορείς να ξαναμιλήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στις 20:00 λήγει η ψηφοφορία. Λίστα για Τετάρτη 11/08/2010 (δεύτερη μερα -2 άτομα) Κλεοπάτρα yozerehs Ψήφοι: 5 aporw 3 zoitca 1yozerehs 1tsarachaf Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο) 1 Κλεοπάτρα 1 Goseithor 1 athene Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Click για ανάπτυξη... [/QUOTE] η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η maria_lulu: #386 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μονο 2 ψηφοφοριες εχουμε κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η roseberry: #387 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κόρη μου... ΄Πάντα μπορείς να ξαναγίνεις κόρη μου. Ξέρω ότι το καλό θα κυριαρχήσει μέσα σου και πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:00 Ο tsarachaf: #382 12-08-10 14:00 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λοιπον αλλαξα γνωμη χαχαχα θα ψηφισω τον tsara γιατι ειναι ο ενας δολοφονος και ειμαι σιγουρη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: ναι αλλα οι κανονες λενε στην μεση του παιχνιδιου οχι στην αρχη! εγω δεν εχω προβλημα!αλλα λεει στην μεση! Click για ανάπτυξη... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:02 Η JaneWin έγραψε: #383 12-08-10 14:02 Εγω ειμαι και ημουν καλη ανεκαθεν και θα σου το αποδειξω καποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:02 Ο fockos έγραψε: #384 12-08-10 14:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φοκο με δουλευεις???JaneWin με λενε..... Click για ανάπτυξη... μηχανικά το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:04 Η maria_lulu: #385 12-08-10 14:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πέθανε ο Yozereh! Δεν ξέρω πολλά πράγματα πάντως το πτώμα αναγνωρίστηκε yozereh δε μπορείς να ξαναμιλήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στις 20:00 λήγει η ψηφοφορία. Λίστα για Τετάρτη 11/08/2010 (δεύτερη μερα -2 άτομα) Κλεοπάτρα yozerehs Ψήφοι: 5 aporw 3 zoitca 1yozerehs 1tsarachaf Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο) 1 Κλεοπάτρα 1 Goseithor 1 athene Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Click για ανάπτυξη... [/QUOTE] η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η maria_lulu: #386 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μονο 2 ψηφοφοριες εχουμε κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η roseberry: #387 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: λοιπον αλλαξα γνωμη χαχαχα θα ψηφισω τον tsara γιατι ειναι ο ενας δολοφονος και ειμαι σιγουρη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Αρχική Δημοσίευση από marialuluf1: ναι αλλα οι κανονες λενε στην μεση του παιχνιδιου οχι στην αρχη! εγω δεν εχω προβλημα!αλλα λεει στην μεση! Click για ανάπτυξη... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:02 Η JaneWin έγραψε: #383 12-08-10 14:02 Εγω ειμαι και ημουν καλη ανεκαθεν και θα σου το αποδειξω καποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:02 Ο fockos έγραψε: #384 12-08-10 14:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φοκο με δουλευεις???JaneWin με λενε..... Click για ανάπτυξη... μηχανικά το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:04 Η maria_lulu: #385 12-08-10 14:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πέθανε ο Yozereh! Δεν ξέρω πολλά πράγματα πάντως το πτώμα αναγνωρίστηκε yozereh δε μπορείς να ξαναμιλήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στις 20:00 λήγει η ψηφοφορία. Λίστα για Τετάρτη 11/08/2010 (δεύτερη μερα -2 άτομα) Κλεοπάτρα yozerehs Ψήφοι: 5 aporw 3 zoitca 1yozerehs 1tsarachaf Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο) 1 Κλεοπάτρα 1 Goseithor 1 athene Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Click για ανάπτυξη... [/QUOTE] η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η maria_lulu: #386 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μονο 2 ψηφοφοριες εχουμε κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η roseberry: #387 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειμαι και ημουν καλη ανεκαθεν και θα σου το αποδειξω καποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:02 Ο fockos έγραψε: #384 12-08-10 14:02 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φοκο με δουλευεις???JaneWin με λενε..... Click για ανάπτυξη... μηχανικά το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:04 Η maria_lulu: #385 12-08-10 14:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πέθανε ο Yozereh! Δεν ξέρω πολλά πράγματα πάντως το πτώμα αναγνωρίστηκε yozereh δε μπορείς να ξαναμιλήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στις 20:00 λήγει η ψηφοφορία. Λίστα για Τετάρτη 11/08/2010 (δεύτερη μερα -2 άτομα) Κλεοπάτρα yozerehs Ψήφοι: 5 aporw 3 zoitca 1yozerehs 1tsarachaf Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο) 1 Κλεοπάτρα 1 Goseithor 1 athene Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Click για ανάπτυξη... [/QUOTE] η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η maria_lulu: #386 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μονο 2 ψηφοφοριες εχουμε κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η roseberry: #387 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Φοκο με δουλευεις???JaneWin με λενε..... Click για ανάπτυξη... μηχανικά το έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:04 Η maria_lulu: #385 12-08-10 14:04 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πέθανε ο Yozereh! Δεν ξέρω πολλά πράγματα πάντως το πτώμα αναγνωρίστηκε yozereh δε μπορείς να ξαναμιλήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στις 20:00 λήγει η ψηφοφορία. Λίστα για Τετάρτη 11/08/2010 (δεύτερη μερα -2 άτομα) Κλεοπάτρα yozerehs Ψήφοι: 5 aporw 3 zoitca 1yozerehs 1tsarachaf Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο) 1 Κλεοπάτρα 1 Goseithor 1 athene Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Click για ανάπτυξη... [/QUOTE] η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η maria_lulu: #386 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μονο 2 ψηφοφοριες εχουμε κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η roseberry: #387 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πέθανε ο Yozereh! Δεν ξέρω πολλά πράγματα πάντως το πτώμα αναγνωρίστηκε yozereh δε μπορείς να ξαναμιλήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στις 20:00 λήγει η ψηφοφορία. Λίστα για Τετάρτη 11/08/2010 (δεύτερη μερα -2 άτομα) Κλεοπάτρα yozerehs Ψήφοι: 5 aporw 3 zoitca 1yozerehs 1tsarachaf Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο) 1 Κλεοπάτρα 1 Goseithor 1 athene Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Click για ανάπτυξη... [/QUOTE] η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η maria_lulu: #386 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μονο 2 ψηφοφοριες εχουμε κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η roseberry: #387 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μονο 2 ψηφοφοριες εχουμε κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Η roseberry: #387 12-08-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ευχαριστω.... Αλλα επειδη ειμαι πολυ κακος και εκδικητικος ελπιζω να με βγαλουν και να σε βρουν σε χαντακι το επομενο πρωι προς αποδειξην του οτι δεν ειμαι εγω ο δολοφονος... Εχουν ηδη φυγει σχεδον οι μισοι... Εξαλλου θα μας βοηθησει στο ξεσκεπασμα των δολοφονων.... Click για ανάπτυξη... μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:06 Ο tsarachaf: #388 12-08-10 14:06 η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η κλεοπατρα εχει φυγει απο απουσιες, μαλλον... γιατι αυτον που ψηφησε πεθανε...[/QUOTE] Οπως ειπε και σε πιο πανω ποστ ο φοκος... Δεν παιρνουν απουσια οσοι ψηφισαν ακομη κι αν πεθανε αυτος που ψηφισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η maria_lulu: #389 12-08-10 14:08 ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα...οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο fockos έγραψε: #390 12-08-10 14:15 Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέλος Δουε του Παλέρμο είναι και η Phoebe από σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:15 Ο tsarachaf: #391 12-08-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: μπλοφαρεις αγαπητε μου! σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εγω με αυτη την σκεψη ζω καθε μερα στα διαλα..ποτε θα ψοφησω αλλα αυτο δεν ηταν τιποτα για εμενα και για να φτιαχτεις λιγο ελπιζω να βγεις απο το παλερμο γιατι εισαι ο ενας δολοφονος να σου βγαλουμε το δερμα και να σε πεταξουμε στην θαλασσα..να δεις ποσο ωραια θα ειναι αυτα τα λεω με πολυ αγαπη βεβαια Click για ανάπτυξη... Μπλοφαρω εγω??? Ή μηπως εσεις δεσποινις προσπαθειτε να παραπλανησετε την κοινη γνωμη??? Διοτι η ετερη σας υποψια δολοφονηθη μυστηριωδως... Και μαλιστα βλεπω διαρκως να διαταρασσετε τα νερα... Και αρχιζω να ανησυχω... Μηπως τελικα δεν κινδυνευετε να ψοφησετε??? Εγω ελπιζω μονο αν βγω να αποκαλυφθει η ταυτοτης μου... Και μετα να σας δω τι θα λετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:21 Η MissKit έγραψε: #392 12-08-10 14:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Γελοίο; Μήπως υπερβάλλουμε λίγο στους χαρακτηρισμούς; Anyway.. Κι εμένα τσιράκι με έχρισες! Ναι κυρίες και κύριοι τα τσιράκια είναι δύο! Εγώ και η Σιμώνη Επίσης, focko μάλλον δεν το είδες, γιατί δεν έβαλα bold ψήφισα κι εγώ zoitCa. Click για ανάπτυξη... Σορρυ που παραβαίνω τους κανόνες αλλά είδα ότι δεν έχετε μετρήσει την ψήφο μου. Ψήφισα πριν πεθάνω, άρα μετράει. Μετανοείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο fockos έγραψε: #393 12-08-10 14:22 ]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
]Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 1 zoitca 1 tsarachaf 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:24 Ο tsarachaf: #394 12-08-10 14:24 Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η JaneWin εχει οντως μια ψηφο απο την zoitCa... Που δεν φαινεται να εχει ψηφισει ετσι οπως το εχεις περασμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:26 Η JaneWin έγραψε: #395 12-08-10 14:26 Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κολλημα να με διωξετε.... Μα φαινεται πως δεν φαινεται?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:30 Η roseberry: #396 12-08-10 14:30 αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:34 Ο tsarachaf: #397 12-08-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roseberry: αγαπητε μου ανα ημουν η δολοφονος θα με καταλαβαινατε απο την πρωτη στιγμη! η αληθεια ειναι οτι προκαλω πολυ συχνα και δεν ξερω τον λογο ενα απλο παιχνιδι ειναι καποιο θα κερδισουν και καποιοι θα χασουν .... αυτα τα ολιγα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:39 Η roseberry: #398 12-08-10 14:39 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Το θεμα ειναι πολυλατρεμενη οτι εφοσον πολλοι πλεον εχουν λαβει γνωση του τροπου παιχνιδιου σας ειναι πολυ πολυ ευκολη για εσας η αλλαγη ετσι ωστε να θολωσετε τα υδατα... οσο για την προτελευταια φραση σας δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... Click για ανάπτυξη... λεγε τετοια λεγε τετοια....και μετα στην αποκαλυψη θα δουμε ποιος ηταν τι αγαπητε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:44 Ο Chemwizard: #399 12-08-10 14:44 Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ψηφιζω TSARACHAF επειδη ειναι το μονο αγορι μαζι με τoν Μοrelo κι ο αλλος ειναι ησυχος οποτε θα εχω λιγοτερο ανταγωνισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:53 Ο fockos έγραψε: #400 12-08-10 14:53 Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αύριο μέχρι τις 12 να μου στείλουν οι δολοφόνοι τον νεκρό τους. Ψηφίζετε μέχρι τις 8 Λίστα για Πέμπτη 12/08/2010 (τρίτη μέρα πω 4 βγήκαν σήμερα ) rewial: roseberry: tsarachaf gianniskeeper tsarachaf mariza93: zoitca kleop Janewin Morelo Zoitca janewin Κλεοπάτρα tsarachaf ψήφοι 2 tsarachaf 1 zoitca 1 janewin Αποχωρήσεις: foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες) athene (τα ίδια) aporw πολίτης misskit πολίτης Aπουσιες (στις 2 συνεχόμενες ή 3 γενικά έχουμε αποκλεισμο) 2 Goseithor έμεινες από απουσίες 2 athene έμεινες από απουσιές 1 Kλεοπάτρα 1 Morelo 1 zoitca Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος. Παρακσευή του mvp H Kλεοπάτρα ψήφισε εχτές αυτόν που έφυγε όμως ψήφισε :/ πριν το θάνατο του. Θα ταν αδικία να την βγάλω. Αν δε ψηφίσει σήμερα όμως . [/quote] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.