tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
ΥΓ ακομα μπορεις να με βγαλεις απο το παιχνιδι κυριε αδιστακτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
σε λιγο φευγω για την δουλεια αν εισαι οντως ο δολοφονος επαιξες πολυ καλα ...αν δεν εισαι τοτε εκανα λαθος εγω που το ξεκινησα και οι αλλοι που ακολουθησαν !
ΥΓ ακομα μπορεις να με βγαλεις απο το παιχνιδι κυριε αδιστακτε
Καλο κουραγιο στην δουλεια σου αρχικα...
Οταν θα ειμαι πραγματικα δολοφονος θα το παιξω καλα....
ΥΓ. Το ξερω... Αλλα πρεπει να με ακολουθησει και καποιος!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Λοιπον αν και ειναι ανωφελο για μενα η ψηφος μου θα παει στην JaneWin που ειναι σιγουρα δολοφονος...
Δειτε πως εχει το πραγμα... Η πρωτη δολοφονια ηταν μαλλον τυχαια??? Δεν νομιζω... Δεδομενου οτι βγηκε ενας πολυ εμπειρος παικτης... Δηλαδη ο foreverfreak...
Δευτερη μερα... Νεκρος ο yozereh ο οποιος ολως τυχαιως ειχε ψηφισει JaneWin...
Υγ. Θα σας προκαλουσα να με βγαζατε αυριο μαζι με την αποκαλυψη της ταυτοτητας αλλα δυστυχως δεν γινεται... Θα δειτε στο τελος οτι με φαγατε αδικα...
Λοιπον αν και ειναι ανωφελο για μενα η ψηφος μου θα παει στην JaneWin που ειναι σιγουρα δολοφονος...
Δειτε πως εχει το πραγμα... Η πρωτη δολοφονια ηταν μαλλον τυχαια??? Δεν νομιζω... Δεδομενου οτι βγηκε ενας πολυ εμπειρος παικτης... Δηλαδη ο foreverfreak...
Δευτερη μερα... Νεκρος ο yozereh ο οποιος ολως τυχαιως ειχε ψηφισει JaneWin...
Μμμμ αυτο για τον foreverfreak δεν το ηξερα.....αμα θελετε πιστευετε....
μετα με την ιδια λογικη μπορουσα επισης να δολοφωνησω την Rewial επειδη ηταν η πρωτη που με ψηφησε.....
Whatever εγω ψηφιζω την ZoitCa again το ξερω... αλλα αφου την ψηφησα υστερα με ψηφησε και αυτη (μαλλον επειδη φοβηθηκε μην την διωξω δεν ξερω..)και μου φαινεται αρκετα υποπτο αυτο.....
Αυτα και απο εμενα...
fockos
Επιφανές μέλος
στην φυλακή τώρα tsarachaf ..
πάρε και ένα κουνελάκι και δώστο στην marialuluf1 για να μην στενοχωριέται.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Ψηφίζετε μέχρι τις 20:00
Λίστα για Παρασκευή 13/08/2010 (Παρασκευή και 13 κάτι τρομερό θα συμβεί )
- rewial
- roseberry:
- gianniskeeper
- mariza93:
- kleop
- Janewin
- Morelo
- Zoitca
- Κλεοπάτρα
Αποχωρήσεις:
- foreverfreak : δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- marialuluf1: ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα)
- yozereh δολοφονία (κρυφή ιδιότητα)
- Goseithor (2 συνεχόμενες απουσίες)
- athene (τα ίδια)
- aporw πολίτης
- misskit πολίτης
- tsaratsaf (κρυφή ιδιότητα)
2 Goseithor έμεινες από απουσίες
2 athene έμεινες από απουσιές
2 Kλεοπάτρα
1 Morelo
1 zoitca
1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω)
Παρασκευή του mvp
Το Σάββατο είναι μέρα ξεκούρασης. Έχουμε απαλογισμό μέχρι τώρα.
Κυριακή δίνεται άδεια από τον διοικητή στους φυλακισμένους να πάνε στο νησί για επίσκεψη. (μιλάνε στο thread).
Oι νεκροί μπορούν να κάνουν μόνο 3 ποστ (Πατήρ,Υιός, Άγιο Πνεύμα) την ημέρα Κυριακή.
και όταν γράφουν θα βάζουν μετά το ποστ το εμοτικον
1 janewin ( εκτός χρόνου νομίζω)
6 λεπτα αργοτερα...
mariza_93
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
θα γινει αποκαλυψη ιδιοτητας?
ΟΧΙ! γραφει ποτε γινετε!!!!!
fockos
Επιφανές μέλος
η Misskit είναι πολίτηςθα γινει αποκαλυψη ιδιοτητας?
το αλλο δεν επιτρέπεται.
Αύριο φανερώνεται η ταυτότητα του νεκρού.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
η Misskit είναι πολίτης
το αλλο δεν επιτρέπεται.
Αύριο φανερώνεται η ταυτότητα του νεκρού.
αυριο. αλλα λεει η λιστα καθε ποτε γινετε αποκαληψη! δεν γινετε συνεχεια!
roseberry
Διάσημο μέλος
και επειδη παλι εγω κανω την αρχη winjane θελω να πεις κατι σχετικο για να με πεισεις...μεχρι τοτε ψηφιζω WINJANE
ΥΓ: δεν με χαλαει και πολυ να παω καμια φυλακη η πραδεισο.....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
2 συμβουλες...
1. Ψαξτε τον ρουφιανο σας μπας και σας βοηθησει
2. Προσεξτε τα αγορακια... Ειναι υπουλα και επικινδυνα...
Β)Απο που και ως που αυτο το συμπερασμα.....???
Γ)Αμμ να δω την φατσα σου οταν αποκαληφθουν οι ιδιοτητητες στο τελος.....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Οποτε δεν θα απαντησω στα υπολοιπα ερωτηματα σου για να μην επηρρεασω την ροη του παιχνιδιου...
Αν και για το Γ ολοι τα ιδια εχουμε πει ως τωρα... Μενει να δουμε ποιος λεει ψεμματα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.