11-08-10

13:34
Θα σου βγει θα σου βγει!![]()
Αμα ζω αυριο το μεσημερι σιγουρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.367 εγγεγραμμένα μέλη και 3.555.864 μηνύματα σε 105.711 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 374 άτομα.
Θα σου βγει θα σου βγει!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμα ζω αυριο το μεσημερι σιγουρα!!!![]()
το θεμα δεν ειναι να ζεις εσυ..αλλα να γλυτωσουμε εμεις απο σενα..γλυκουλη δολοφονε!![]()
Καλη μου και δολοφονος να μαι... Με τετοια που μου λες με τι καρδια να σε σκοτωσω???![]()
αλλο η καρδια και αλλο η υποχρεωση καρδια μου..Ακομα ομως θες να με χωσεις φυλακη...![]()
αλλο η καρδια και αλλο η υποχρεωση καρδια μου..
του δολοφονους εκει τους βαζουμε..![]()
Aπουσιες (στις 2 έχουμε αποκλεισμο)
1 Κλεοπάτρα
1 Goseithor
1 athene
Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
μαλλον θα παρει... γιατι αυτον που ψηφισε εφυγε....Αφού η Κλεοπάτρα ψήφισε σήμερα, τότε σύμφωνα με τους κανόνες δε θα έχει δεύτερη συνεχόμενη απουσία για να καεί στις 2 άρα καίγεται στις 3. Έτσι δεν είναι;![]()
<<Έχεις ξαναδεί τόσο πολύ ασήμι μικρέ ; Πάω στοίχημα πως ήταν η πρώτη φορά που αυτό το αμούστακο παιδί είδε τόσο πολύ ασήμι>> , ψιθύρισε ο Φόκος .ΙΙ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ
![]()
<<Όπως και να έχει , σίγουρα ήταν η τελευταία του>> , είπε η Ρούμι και σκέπασε το πτώμα με ένα πανί από την βιτρίνα . Το μαγαζί ήταν ανάκατο : ένα συνηθισμένο τουριστικό μαγαζί στην Παλιά Πόλη με άσεμνες καρτ ποστάλ και μπλούζες welcome to Greece . Κάποιος ή μάλλον κάποιοι – αν κρίνουμε από την άψογη εκτέλεση – καταχράστηκαν την φιλοξενία του νεαρού υπαλλήλου . Το μαρτυρούσαν το διάτρητο πτώμα αλλά και το ανοιγμένο χρηματοκιβώτιο .
<<Τι διάολο χρειάζεται ένα ακριβό χρηματοκιβώτιο σε ένα τέτοιο μαγαζί ;>> , αναρωτήθηκα φωναχτά και πριν προλάβει να απαντήσει κάποιος , μπήκε ο ΚαπετάνΦαντ .
<<Το όνομά του είναι foreverfreak – λιβανέζος , υπήκοος Κύπρου , ήρθε στο νησί φέτος για διακοπές και για δουλειά>>
![]()
<<είναι πρόβατο ;>>
<<δεν ξέρουμε ακόμα , μπορεί να είναι δικός τους και να τον φάγανε επειδή θα μιλούσε>>
Η Ρούμι γέλασε
<<Εδώ δεν είναι Παλέρμο , οι δολοφόνοι είναι πολύ λίγοι και αδύναμοι, για να φάγανε δικό τους . Ο Μπαγγς γύρισε το πρωί στην Αθήνα, η είδηση ότι είμαστε στο νησί είναι σε όλες τις εφημερίδες – μάλλον θα θέλανε να μας φοβίσουν>>
<<Δημοσιογράφοι , λέρες , εργατοπατέρες>>
<<Φαντ , βγάλε το σκασμό >> , μίλησε ο Μπόρατ . Ο Μπαγγς είχε εντολές να δράσει έτσι . Δεν τα ξέρεις όλα και ούτε και εγώ τα ξέρω . Αλλά ένα είναι σίγουρο : δεν είμαστε εδώ για να σκεφτούμε ή να κρίνουμε αλλά για να προλάβουμε τα χειρότερα . Κάνοντας το χειρότερο : σκοτώνοντας πριν ξανασκοτώσουν . Τώρα πάμ..>>
<<Δεν έχετε να πάτε πουθενά . Εδώ είναι τόπος εγκλήματος , γκαντ ντέμοντ >> , είπε ο αστυνομικός που τόση ώρα περίμενε σε μια γωνιά . Τώρα είχαν φτάσει ενισχύσεις από το τμήμα του και ξεσπάθωσε : <<Ποιοι σκατάδες είστε εσείς ; Δεν γουστάρω ομοσπονδιακούς στα χωράφια μου . Η Ρόδος έχει την δική της αστυνομία και μπορούμε να βρούμε μόνοι μας τους σίριαλ κίλερς>>
<<Μέχρι να γίνει αυτό , η υπόθεση θα έχει γίνει σίριαλ>> , ακούστηκε μια φωνή . Ήταν ο Όττο – κουρασμένος , ξάγρυπνος με κηλίδες αίμα στο χαβανέζικο πουκάμισό του , αλλά πάντα στην κατάλληλη στιγμή έτοιμος να τραβήξει σκανδάλη . Έτριψε ένα χαρτί στα μούτρα του μπάτσου και άναψε τσιγάρο τρίβοντας ένα σπίρτο στο καουμπόικο τζιν του . <<Κοίτα και την υπογραφή , αρχιφύλακα>>
<<Κάρολος Παπούλιας ;>>
<<τώρα , πάρε τους άντρες σου και τραβάτε να φάτε κάνα ντόνατ>>
Τα περιπολικά έβαλαν όπισθεν , και ο Όττο ακούμπησε στο καπό της νοικιασμένης Σπάιντερ του .
<<θέλω να σταματήσετε να παίζετε με τα μπιμπελό και να δοκιμάζετε τις μπλούζες και να έρθετε όλοι μαζί εδώ έξω . Αντωνάκη , βγάλε αυτό το καπέλο που να πάρει ο διάολος . Ο foreverfreak είναι νεκρός περίπου από τις 12 το μεσημέρι . Ήταν μάρτυρας στην υπόθεση του μεγαλοέμπορα που κρύβεται στην Λίνδο . Οι misskit , ζωίτσα , kleop , rewial , marialuluf1 , mariza93 , Janewin , Κλεοπάτρα , roseberry , aporw και athene είναι σε ασφαλές κρησφύγετο στην Κοιλάδα των Πεταλούδων . Ο yozerehs μεταμφιέστηκε σε οδηγό άμαξας , ο gianniskeeper βρήκε δουλειά στο ενυδρείο , ο Morelo δουλεύει ως φιλιππινέζος μασέρ σε παραλία , ο tsarachaf του κουβαλάει τον εξοπλισμό και ο Goseithor είναι τόση ώρα πίσω σας στο δοκιμαστήριο και δοκιμάζει μπλούζες .
<<Λοιπόν , αυτήν θα την πάρω>>
<<Φαντ , ρίξτου μια καρπαζιά και σκασμός , χτυπάει το κινητό μου>>
Απομακρύνθηκε για λίγο και γύρισε πάλι δίπλα μας ανήσυχος .
<<Ποιος ήταν>> , ρώτησα ανυπόμονα .
<< Η πρώην μου - θέλει να βγούμε για καφέ . Α ξέχασα , πριν λίγο με πήραν από το αρχηγείο . Το χρηματοκιβώτιο είχε τον φάκελο της roseberry – ξέρετε όλοι τι σημαίνει αυτό>>
<<με ποιον είναι ;>>
<<δεν έχει σημασία – ότι ξεσκεπάζεται , πρέπει να σκεπάζεται – Ρούμι κανόνισε το . Και χρησιμοποίησε σιγαστήρα>>
Έπεσε σιωπή και δεν ακουγόταν παρά μόνο η βροχή να σφυρίζει και ο Goseithor να στοιβάζει τα ρούχα που του αρέσουνε .
Πλησίασα τον Όττο .
<<έχουμε να φάμε 1 μέρα>>
<<θα συνηθίσεις , μικρέ , και εμένα μου κοβόταν η όρεξη στις πρώτες αποστολές>>
<<άκουσα για ένα καλό ταβερνάκι στην παραλία>>
Οι άλλοι μπήκαν στα μίνι βαν , ο Όττο έβαλε το πτώμα στο πορτμπαγκάζ του και εγώ καβάλησα την ducati του νεκρού υπαλλήλου – ο χάρος δεν έχει χώρο για χιλιάρες στην βάρκα του .
![]()
<<Αύριο το μεσημέρι>> , είπε ο ΚαπετάνΦαντ , <<θα σκοτώσουν έναν ακόμα. Εκτός και αν αύριο το πρωί , σταθούμε τυχεροί>>
Ο Όττο , φύσηξε αργά τον καπνό του : <<η τύχη , καπετάνιο , γοητεύεται συνήθως από τους κακούς>>
Ενώ έβαζα μπρος , κοίταξα για τελευταία φορά την ταμπέλα του μαγαζιού με τα μελαγχολικά φώτα νέον :
<<Εκπτώσεις – εδώ θα γίνει χαλασμός>>
Οκ... Θα αποδειξω την αθωοτητα μου... Ακομη κι αν πεθανω στην προσπαθεια!!!!
Αλλα μου ραγιζεις την καρδια να το ξερεις!!!![]()
δικαιωση μουαχαχχαχαχαχχα
ο ροζ πανθηρας ποτε δεν μπαινει στην κλουβα
λοιπον επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα θα ψηφισω aporw
αμα δω κατι περιεργο αι γουιλ τσειντζ ιτ
εδω ο ροζ πανθηρας της γειτονιας σας
αμα χρειαστω βοηθεια θα σε φωναξω![]()
Μήπως APORW με ψηφίζεις και λες αυτά , επειδή είμαι κοντά στην αλήθεια???? Λέω, μήπως???
Και δεν θα μου έκανε και καθόλου εντύπωση αν αύριο βρισκόμουν σε κανένα χαντάκι...
για αυτό και ψηφίζω APORW