Καταρχήν συγγνώμη που δεν μπήκα νωρίτερα αλλά σήμερα έχω όλη μέρα μαθήματα στο φροντιστήριο και έτρεχα σαν την τρελή..
Επειδή έχω και το απόγευμα μάθημα θα μπω ξανά το βράδυ....

Ιωάννα μου, στο προηγούμενο Παλέρμο με κατηγορούσαν ότι έπαιρνα τα πάντα τοις μετρητοίς και δεν αναγνώριζα την πλάκα. Αυτό λοιπόν κάνεις και εσύ τώρα...
Χθες με τον Δημήτρη λέγαμε - όπως βλέπετε όλοι- χαζομάρες!!! Και περισσότερο εγώ έλεγα μάλιστα γιατί το παιδί είναι μάλλον ντροπαλό!
Καμία σχέση λοιπόν οι χθεσινές πλάκες με το παιχνίδι... Άλλωστε αν το πας έτσι θα μπορούσες να είσαι και εσύ στο κόλπο, αφού ... σε υιοθετήσαμε.. Είσαι λοιπόν εξίσου ένοχη με εμάς με την δική σου λογική!
Όσων αφορά τις κινήσεις μου που δεν αρέσουν σε κάποια πρόσωπα (δεν το λέω με κακία αλλά τα είδα τόσο βιαστικά που δεν θυμάμαι ονόματα!

) είναι κινήσεις για να βρω την αλήθεια... Γιατί φαντάζομαι καταλαβαίνετε όλοι την ικανοποίηση που θα είχα (γιατί είμαι και λίγο ψώνιο!

) αν κατάφερνα να βρω τους δολοφόνους!!!!
Μήπως APORW με ψηφίζεις και λες αυτά , επειδή είμαι κοντά στην αλήθεια???? Λέω, μήπως???
Και δεν θα μου έκανε και καθόλου εντύπωση αν αύριο βρισκόμουν σε κανένα χαντάκι...
για αυτό και ψηφίζω
APORW
Επιπλέον... Μόλις είδα το χθεσινό μήνυμα της Μαίρης, μπορώ να πω ότι λυπήθηκα γιατί δεν ήξερα ότι δουλεύει και ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπήκε...
Γιατί θεώρησα ότι από την στιγμή που στο προηγούμενο Παλέρμο ήταν πολίτης και είχε ΜΕΓΑΛΗ συμμετοχή, τώρα που δεν έχει μεγάλη συμμετοχή, έχει κάποιο
κακό ρόλο.. Για αυτό και είπα άλλωστε ότι το παιχνίδι της με προβλημάτιζε!
Αυτό που έχω να πω εγώ και σας παρακαλώ να το λάβετε καλά υπ' όψιν, είναι ότι αν με ψηφίσετε για να φύγω σήμερα, δεν
διώχνεται απλά ένα
αθώο πολίτη, αλλά ένα
ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΑΘΩΟ ΠΟΛΙΤΗ......
Η επιλογή για νίκη είναι στα χέρια σας... Εσείς καθορίζετε αν θα νικήσουμε ή όχι..
Αν με διώξετε λυπάμαι που το λέω, είστε άξιοι της μοίρας σας....

Πάντως χαίρομαι γιατί σήμερα έχει αποκάλυψη ιδιότητας!!!