Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η Ηρώ έγραψε: #301 09-10-09 11:47 Ρε σειιιιιιιςςς με έχετε σκατομπερδέψει! Αλλάζω σε jrot6! Δε βγαίνουν αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Kakerlak έγραψε: #302 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ρε σειιιιιιιςςς με έχετε σκατομπερδέψει! Αλλάζω σε jrot6! Δε βγαίνουν αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Για πες μου , πως τα έβγαλες κ είναι ο jrot6 ύποπτος, να καταλάβω κ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:59 Η Ηρώ έγραψε: #303 09-10-09 11:59 Αν δεν είναι ο jrot ή ο fantasmenos , σημαίνει ότι δολοφόνοι είστε 3 από τις 4: Neraida, kakerlak, vkey, love angel E δε μου κολλάτε καλά σαν τριάδα. Πρέπει να υπάρχει και ένα σερνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η Resident Evil: #304 09-10-09 12:17 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> kakerlak >> Youki love_angel >> Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι kakerlak : 2(*) Youki : 2 jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η fantasmenos: #305 09-10-09 12:36 Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η Ηρώ έγραψε: #306 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Click για ανάπτυξη... Ξερατά στα μούτρα σου. Που σου ρχεται να ξεράσεις κιόλας! Εμ βέβαια το δικό σου είναι καλύτερο.. ο κύριος πουλάω τρέλα, για να λέω ότι κάτι κάνω. Όχι δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι σε κρίσιμο σημείο και επειδή ό,τι ψηφίσω τώρα, αυτή θα είναι και η τελευταία μου επιλογή μιας και σε 3 ώρες φεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Η fantasmenos: #307 09-10-09 12:49 Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε σειιιιιιιςςς με έχετε σκατομπερδέψει! Αλλάζω σε jrot6! Δε βγαίνουν αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Kakerlak έγραψε: #302 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ρε σειιιιιιιςςς με έχετε σκατομπερδέψει! Αλλάζω σε jrot6! Δε βγαίνουν αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Για πες μου , πως τα έβγαλες κ είναι ο jrot6 ύποπτος, να καταλάβω κ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:59 Η Ηρώ έγραψε: #303 09-10-09 11:59 Αν δεν είναι ο jrot ή ο fantasmenos , σημαίνει ότι δολοφόνοι είστε 3 από τις 4: Neraida, kakerlak, vkey, love angel E δε μου κολλάτε καλά σαν τριάδα. Πρέπει να υπάρχει και ένα σερνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η Resident Evil: #304 09-10-09 12:17 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> kakerlak >> Youki love_angel >> Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι kakerlak : 2(*) Youki : 2 jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η fantasmenos: #305 09-10-09 12:36 Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η Ηρώ έγραψε: #306 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Click για ανάπτυξη... Ξερατά στα μούτρα σου. Που σου ρχεται να ξεράσεις κιόλας! Εμ βέβαια το δικό σου είναι καλύτερο.. ο κύριος πουλάω τρέλα, για να λέω ότι κάτι κάνω. Όχι δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι σε κρίσιμο σημείο και επειδή ό,τι ψηφίσω τώρα, αυτή θα είναι και η τελευταία μου επιλογή μιας και σε 3 ώρες φεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Η fantasmenos: #307 09-10-09 12:49 Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ρε σειιιιιιιςςς με έχετε σκατομπερδέψει! Αλλάζω σε jrot6! Δε βγαίνουν αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Για πες μου , πως τα έβγαλες κ είναι ο jrot6 ύποπτος, να καταλάβω κ εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:59 Η Ηρώ έγραψε: #303 09-10-09 11:59 Αν δεν είναι ο jrot ή ο fantasmenos , σημαίνει ότι δολοφόνοι είστε 3 από τις 4: Neraida, kakerlak, vkey, love angel E δε μου κολλάτε καλά σαν τριάδα. Πρέπει να υπάρχει και ένα σερνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η Resident Evil: #304 09-10-09 12:17 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> kakerlak >> Youki love_angel >> Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι kakerlak : 2(*) Youki : 2 jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η fantasmenos: #305 09-10-09 12:36 Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η Ηρώ έγραψε: #306 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Click για ανάπτυξη... Ξερατά στα μούτρα σου. Που σου ρχεται να ξεράσεις κιόλας! Εμ βέβαια το δικό σου είναι καλύτερο.. ο κύριος πουλάω τρέλα, για να λέω ότι κάτι κάνω. Όχι δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι σε κρίσιμο σημείο και επειδή ό,τι ψηφίσω τώρα, αυτή θα είναι και η τελευταία μου επιλογή μιας και σε 3 ώρες φεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Η fantasmenos: #307 09-10-09 12:49 Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν είναι ο jrot ή ο fantasmenos , σημαίνει ότι δολοφόνοι είστε 3 από τις 4: Neraida, kakerlak, vkey, love angel E δε μου κολλάτε καλά σαν τριάδα. Πρέπει να υπάρχει και ένα σερνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η Resident Evil: #304 09-10-09 12:17 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> kakerlak >> Youki love_angel >> Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι kakerlak : 2(*) Youki : 2 jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η fantasmenos: #305 09-10-09 12:36 Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η Ηρώ έγραψε: #306 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Click για ανάπτυξη... Ξερατά στα μούτρα σου. Που σου ρχεται να ξεράσεις κιόλας! Εμ βέβαια το δικό σου είναι καλύτερο.. ο κύριος πουλάω τρέλα, για να λέω ότι κάτι κάνω. Όχι δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι σε κρίσιμο σημείο και επειδή ό,τι ψηφίσω τώρα, αυτή θα είναι και η τελευταία μου επιλογή μιας και σε 3 ώρες φεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Η fantasmenos: #307 09-10-09 12:49 Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> kakerlak >> Youki love_angel >> Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι kakerlak : 2(*) Youki : 2 jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η fantasmenos: #305 09-10-09 12:36 Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η Ηρώ έγραψε: #306 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Click για ανάπτυξη... Ξερατά στα μούτρα σου. Που σου ρχεται να ξεράσεις κιόλας! Εμ βέβαια το δικό σου είναι καλύτερο.. ο κύριος πουλάω τρέλα, για να λέω ότι κάτι κάνω. Όχι δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι σε κρίσιμο σημείο και επειδή ό,τι ψηφίσω τώρα, αυτή θα είναι και η τελευταία μου επιλογή μιας και σε 3 ώρες φεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Η fantasmenos: #307 09-10-09 12:49 Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η Ηρώ έγραψε: #306 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Click για ανάπτυξη... Ξερατά στα μούτρα σου. Που σου ρχεται να ξεράσεις κιόλας! Εμ βέβαια το δικό σου είναι καλύτερο.. ο κύριος πουλάω τρέλα, για να λέω ότι κάτι κάνω. Όχι δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι σε κρίσιμο σημείο και επειδή ό,τι ψηφίσω τώρα, αυτή θα είναι και η τελευταία μου επιλογή μιας και σε 3 ώρες φεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Η fantasmenos: #307 09-10-09 12:49 Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Έχω εκνευριστεί αρκετά με το παίξιμο της Ηρούς. Είναι ελεεινό και τρισάθλιο (αχ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να ψηφίζω κτλ κτλ) μου έρχεται να ξεράσω. Λοιπόν ότι και να είναι η Youki η Ηρώ έχει κακό ρόλο και πρέπει να βγει αύριο. Αν είναι τσιράκι σε περίπτωση ισοψηφίας καλών-κακών λαμβάνεται στους κακούς και έχουν αριθμητικο πλεονέκτημα. Οπότε αν βγάλετε σήμερα και αύριο κάποιον άλλο από τους Ηρώ Youki το παιχνίδι τελείωσε... Click για ανάπτυξη... Ξερατά στα μούτρα σου. Που σου ρχεται να ξεράσεις κιόλας! Εμ βέβαια το δικό σου είναι καλύτερο.. ο κύριος πουλάω τρέλα, για να λέω ότι κάτι κάνω. Όχι δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι σε κρίσιμο σημείο και επειδή ό,τι ψηφίσω τώρα, αυτή θα είναι και η τελευταία μου επιλογή μιας και σε 3 ώρες φεύγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:49 Η fantasmenos: #307 09-10-09 12:49 Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η fantasmenos: #308 09-10-09 12:51 Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δολοφονηθώ σήμερα σημαίνει ότι τα πήγα καλα, βγάλτε την Ηρώ και την Youki μην ψαρώσετε σε προπαγάνδα. Αν δεν δολοφονηθώ σημαίνει ότι είπα μπαρούφες αλλά θα συνεχίσω να επιμένω στα λεγόμενα μου, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο jrot6 έγραψε: #309 09-10-09 12:52 Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι παιχνιδι ειναι αυτο?Δεν βγαινουν με τιποτα οι υπολογισμοι.. Για να προλαβω την δολοφονια ψηφιζω κακεραλ..Μετα θα προσπαθησω να τα δω ξανα γιατι κατι δεν βγαινει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Η Ηρώ έγραψε: #310 09-10-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Να φύγεις να πας αλλού και εσύ. Ότι και να λες και όσο και να με προσβάλεις (θα ζητήσω από τους mods να σε κάνουν ban ) φαίνεται τι είσαι. 'Ενα απόβρασμα του Παλέρμο, ένα τσιράκι που είναι ικανό μόνο να λασπολογεί. Οι δυνάμεις της αλήθειας (εγώ είμαι αυτές) δεν υποκύπτουν στα τερτίπια σου... Click για ανάπτυξη... Και γιατί πουλάκι μου να είμαι τσιράκι και όχι δολοφόνος;;; Α ναι! Γιατί σε εξυπηρετεί αν φανεί η ιδιότητά μου ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:56 Η fantasmenos: #311 09-10-09 12:56 Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ρε jrot6. Δεν ψηφίζεις Youki αλλά αρχίσατε να βγάζετε την Κάκερλακ. Τέλος πάντων. Πολίτες δεν υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι; Θα βγει η Kakerlak δηλαδή που μάλλον δεν έχει ρόλο και όχι η Youki της οποίας το όνομα παίζει τόσο καιρό; Μια φορά! Μια φορά κάντε μου το χατήρι! Βγάλτε την γ@μώ την τρέλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Ηρώ έγραψε: #312 09-10-09 12:57 O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O Γιώργος δεν είναι πάλι online. Κάντε μου τη χάρη να στείλετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος να το ανακοινώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η fantasmenos: #313 09-10-09 12:58 Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας την ανεβάσει η Youki ή εσύ. Το ίδιο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Ο jrot6 έγραψε: #314 09-10-09 12:59 Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλακα,πλακα τωρα που τα ξαναβλεπω δεν καταλαβαινω γιατι ειχα αθωωσει μεσα μου τη γιουκι.. Αλλαζω την ψηφο μου στη Γιουκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:59 Η Burp έγραψε: #315 09-10-09 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:01 Η fantasmenos: #316 09-10-09 13:01 Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Η Resident Evil: #317 09-10-09 13:13 Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2009 jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Παρασκευή 08/10: fantasmenos >> Youki Ηρώ >> jrot6 jrot6 >> Kakerlak kakerlak >> Youki Neraida >> Youki (*) >> Kakerlak Vkey >> (*) : Δήμαρχος (διπλή ψήφος). Υποψήφιοι Youki : 2 kakerlak : 3(*) jrot6: 1 (*) : έχει καταμετρηθεί και η διπλή ψήφος του δημάρχου Απουσίες Neraida (1) Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις pitg21 - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Angie_Ann - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) rascal_gd - Ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe - Δολοφονία (πολίτης) Resident Evil - Ψηφοφορία (κρυφή ιδιότητα) Love Angel - Δολοφονία (κρυφή ιδιότητα) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε! Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε! Παρασκευή θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:14 Ο jrot6 έγραψε: #318 09-10-09 13:14 Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας μαζεψουμε λιγο τις ψηφοφοριες: Angie_Ann >> love_angel>> Youki fantasmenos >> Neraida>>Youki>> Υοuki Ηρώ >> pitg21>> Neraida>>Resident Evil jrot6 >> pitg21>> rascal_gd>>Resident Evil kakerlak >> Vkey>> rascal_gd>> fantasmenos love_angel >> pitg21>>Youki >> Υοuki Neraida >>--->> rascal_gd>> fantasmenos Phoebe >> jrot6 >>Youki >> Υοuki pitg21 >>---- rascal_gd >> jrot6>> jrot6 Resident Evil >> love_angel>> jrot6 >> Υοuki Youki (M) >> pitg21>> rascal_gd>> Resident Evil Vkey >> Phoebe >> rascal_gd>> fantasmenos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Η Ηρώ έγραψε: #319 09-10-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Η love angel δεν ψήφισε ήθελαν απλώς να μην την αφήσουν να ψηφίσει Youki. Προφανές. Πολίτες ψηφίστε... Y.Γ. αν μαθηματικά έχασαν οι πολίτες μην το κουράζουμε μέχρι το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ή να το κάνουν να φανεί έτσι. Σ αυτά ειδικά εσύ είσαι μανούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 13:17 Ο jrot6 έγραψε: #320 09-10-09 13:17 Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aλλαζω παλι σε κακερλακ.. Ξερω οτι να ναι κανω,αλλα εχω μπερδευτει τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.