- fantasmenos >> Υοuki
- Ηρώ >>Resident Evil
- jrot6 >> Resident Evil
- kakerlak >> fantasmenos
- love_angel >> Υοuki
- Neraida >> fantasmenos
- Phoebe >> Υοuki
- Resident Evil >> Υοuki
- Youki (*) >> Resident Evil
- Vkey >> fantasmenos
Aυτή ήταν η κατασταση πριν παμε σε ψηφοφορία. Καταρχάς να πω ότι θεωρώ ότι η Ρεζ ήταν αθώα, αλλιώς θα την είχαν σώσει οι συνδολοφονοι της.
Οποια από τις 2 μας και να βγει συμφέρει τους δολοφόνους. Εγώ τους συμφέρω ίσως λίγο περισσότερο, λογω της 2πλης μου ψήφου. Αν με βγάλουν σήμερα, ίσως αύριο οι πολίτες να στραφούν εναντίον καποιου δικού τους. Εχουν όμως την ευκαιρία να βγάλουν τη Ρεζ που είναι πολίτης σήμερα και να στρέψουν έτσι το κλίμα σε μένα για αύριο (σωθηκε, αρα είναι δολοφονος κλπ κλπ).
Πως θα το κανουν αυτό?
Από τα 9 ατομα που απομείναμε (πριν την ισοψηφία) είναι σίγουρα μεσα τουλαχιστον 3 δολοφονοι (καλο σεναριο, το κακο ειναι να είναι και οι 4) και άρα η αναλογια κακων-καλων 3-6. Βγάζοντας τη Ρεζ 3-5. Δολοφονώντας έναν πολίτη αύριο το μεσημερι 3-4 και βγάζωντας εμενα το βράδυ 3-3. Δευτερα μεσημερι ...end of game, the killers win.
Πρέπει λοιπόν με κάποιο τρόπο να πείσουν για την ενοχή μου ακομα κι αν κινδυνέψουν να καρφωθούν. Γιατί ακόμα κι αν πχ ο ενας δολοφονος καρακαρφωθεί αύριο το μεσημερι θα ναι στανταρ 3-4, το βραδυ (εστω οτι καρφωνεται και τον βγαζουμε) 2-4, δευτερα μεσημερι 2-3 και μαλλον το χουν. Ασε που - σκεφτονται - θα λειτουργησει το αντιστροφο και δεν θα καρφωθουν.
Ετσι η κακερ το πάει σε ισοψηφία (αλλωστε μεχρι στιγμης δεν την υποψιαζεται κανεις), ο φαντα αλλαζει ξαφνικα κι απο κει που τρελαινοταν με την ενοχή μου στην ουσία με σώζει (περιμενω εξηγηση Φαντα για αυτη σου την κίνηση, τι έγινε? Θες να παίξεις και στον επόμενο γύρο ε?) και πέτυχαν αυτό που θελαν. Κανεις δεν υποψιάζεται την κακερ, ο φαντα είναι μεχρι στιγμης σε ενα ιδιοτυπο καθεστως ασυλιας του τυπου "μετα το χαμο του προηγουμενου γυρου σιγα μην τον βαλαν ΞΑΝΑ" κι έτσι...το σχέδιο πάει ρολόι.
Οκ.
Κακερλακ από μενα για αύριο και i rest my case.
Ψ: Η 3η δολοφονα είναι μαλλον η Νερ (της δίνω ελαφρυντικά λόγω του ότι μπορεί όντως να χει θεμα - αλλά αν είναι τελικά δολοφονα θα την βαλω να φαει τις κοτσιδες της) ή η λαβ.