Ηρω δεν μας ειχες συνηθησει σε τετοιες βιαστικες αποφασεις..
Οντως ο jrot ειναι στανταρ δολοφονος..
Γιατι δεν με βγαζεις μεθαυριο που φαινεται η ιδιοτητα? Μηπως επειδη προτιμας να με βγαλεις αυριο,και να συνεχιστει το παιχνιδι με την σιγουρια οτι βγηκε ενας δολοφονος??
Αντιθετα εσενα σε εχω συνηθησει σε μεγαλα ποστ,να σκεφτεσαι,να αναλυεις,να περιμενεις να δεις τι θα ψηφισουν οι αλλοι..
Οταν ησουν πολιτης ομως ολα αυτα..
Συ είπας!
Μην το ξαναπείς αυτό με τη μέρα που φαίνεται η ιδιότητα γιατί ξέρεις κάτι; Όλοι οι δολοφόνοι αυτό λένε, μόνο και μόνο για να γλιτώσουν έναν γύρο. Ένας πολίτης ποτέ δεν το λέει αυτό. Χτυπιέται και κοπανιέται ότι είναι αθώος. Πρώτο φάουλ..
Έχουμε και συνέχεια όμως.. για ρίξε μια ματιά παρακάτω. Εσύ ζήτησες μεγάλο ποστ!
jrot6 : Κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Έχει κάνει δολοφόνος μόνο μία φορά (αν θυμάμαι καλά) και αυτή με επιτυχία. Τον φοβάμαι.
Αυτά είχα πει αρχικά και χαίρομαι που δε με διέψευσες!
Και τι μου λέει αγαπητέ jrot ότι δεν είσαι ΕΣΥ δολοφόνος για να σε ψηφίσω για δήμαρχο;
Να τι είπε η νεκρή πλέον Angie Ann; Μήπως λέω μήπως γι΄αυτό τη φάγατε;
Μην απαντάς θα σου πω εγώ. Τη φάγατε και για αυτό, αλλά και για να κλειδώσετε ψήφο στη youki. Καλά τα πήγατε..
Μετά λοιπόν την Angie Ann και κάποιοι άλλοι έλεγαν για τις υποψηφιότητες για δημαρχία.. ότι όποιος δήλωσε παίζει να είναι δολοφόνος. Μαζί και με το δικό μου επιχείρημα ότι αν ο δήμαρχος μείνει για πολύ μέσα θα είναι δολοφόνος.. αποφάσισες σαν δολοφόνος που είσαι να αποσυρθείς!
Γιατί jrot; Φοβόσουν μήπως στραφούν υποψίες πάνω σου σωστά; Σωστότατα!!!
Ένας πολίτης δε θα απέσυρε την υποψηφιότητά του αν άκουγε μάλιστα από τους άλλους ότι παίζει όσοι δήλωσαν να είναι δολοφόνοι, γιατί θα ήθελε να διαφυλάξει αυτή τη θέση σε πολίτη.. τον εαυτό του δηλαδή!!
Αναμεσα σε γιουκι,ηρω και ρεζ κρυβεται μια εμπειρη δολοφονος..Εκτος αν ειναι η νεραιδα..Αν και δεν πιστευω να ηταν και να μην εμπαινε..Θα ηταν πολυ καρφωμα..
Και εδώ είναι που απενεχοποιείς την φιλενάδα σου τη Neraida! Σκατοδολοφόνια και τα 2!
Τι μου τσαμπουνάς για τη Neraida; Γιατί να ήταν κάρφωμα; Θα ψηφίζαμε ποτέ όλοι μας τη Neraida χωρίς να έχει βγάλει κουβέντα;
Δε χρειάζεται να απαντήσεις, απαντώ εγώ για σένα. ΟΧΙ δε θα το κάναμε!
Η Νeraida θα μπει αργότερα το βράδυ.. θα πει ότι είχε δουλειές.. που πολύ πιθανό δηλαδή, αλλά αυτό δεν την αποκλείει.
Και αυτή η απάντησή μου! Ω τι σύμπτωση έγιναν έτσι ακριβώς τα πράματα!
Λοιπον ο ρολος του jrot βρωμαει απ'οδω μεχρι το Βολο.
jrot σκαβεις το λακο σου ακομη πιο πολυ. Καλυτερα μη πεις τιποτα περισσοτερο..

Ειμαι σχεδον βεβαιος. Αφηνω ενα ποσοστο αποτυχιας 2%.. Αν τελικα αποδειχθει πολιτης θα ειναι τραγικο λαθος εκ μερους μου.
Αλλα ειμαι σιγουρος..
Κάτι μου λέει ότι βγάλαμε τον ρουφιάνο. Μωρέ μπράβο μας!
Φαγατε τη συνονοματη η οποια ειχε πει jrot, youki, love_angel και vkey. και εμενα κατι μου λεει εντονα πως θελανε απλα να στρεψουνε τις υποψιες πανω σε αυτους και οχι το αντιθετο και απορω που δεν το καταλαβαινετε...
Θα σε σύμφερε πολύ αυτό Neraida αλλά δεεεεεν. Τη φάγατε επειδή είχε πέσει μέσα και για να κλειδώσουν ψήφο στη youki! Ξέρω ότι έτσι κατηγορούνται τα συνδολοφόνια σου, αλλά τι να κάνουμε.. είναι σκληρή η ζωή!
Εννοειται πως θεωρω Τζει και Γιουκι πολιτακια.
- jrot6 >>--> ΕΙΠΑΜΕ ΑΘΩΟΣ.
Να τη και η Neraida, στα χνάρια του jrot τον βρίσκει αθώο και αυτή! χαχαχαχαχα
- Angie_Ann >> Youki
- fantasmenos >> jrot6
- Ηρώ >> rascal_gd
- jrot6 >> rascal_gd
- kakerlak >> rascal_gd
- love_angel >>Youki
- Neraida >>rascal_gd
- Phoebe >>Youki
- rascal_gd >> jrot6
- Resident Evil >> jrot6
- Youki (*) >> rascal_gd
- Vκey >> rascal_gd
Τωρα που το ειδα...
Κοβω και τα δυο τα μεμε μου, πως εχουμε απο εναν δολοφονο σε καθε κατηγορια χρωματος!!!!
Τι λες ρε παιδί μου είσαι τόοοοσο σίγουρη που κόβεις και τα μεμέ σου;;;

Κάτσε να δεις.. ποιος μπορεί να είναι ΤΟΣΟ σίγουρος; Α ναι! Ένας δολοφόνος!
τι ακριβώς θέλεις φαντα να πω εγώ?
Μήπως να απολογηθώ που
ΔΕΝ πίστευα ότι ο πολίτης rascal ήταν ένοχος?
Ναι Αθηνά μη φωνάζεις.. γιατί τον ψήφισες ακολουθώντας και καλά τη μάζα.. σύμφωνα με σένα δηλαδή ήταν αθώος, αλλά τον ψήφισες!
Και λέω εγώ τώρα.. ήξερες ότι ήταν αθώος γι αυτο και το διατυμπάνιζες για να μη σου την πέσει κανείς!
Και να σου τώρα που το χρησιμοποιείς!
Εν κατακλείδι.. έχω ακόμα να προσθέσω ότι αφού ψήφισα pitg21 περισσότερο για να κόψω αντιδράσεις ο καλός μας δολοφόνος jrot εκμεταλλεύτηκε αυτή μου την ψήφο και έσπευσε πρώτος πρώτος να τον ψηφίσει!
Να σου από το πουθενά το ρεύμα για pitg21!
Σαν ποντίκια μες τη φάκα πιαστήκατε!
Για μένα λοιπόν λόγω των παραπάνω:
jrot6
Neraida
Resident Evil
Αν κάποιος έχει ενστάσεις εδώ είμαι με άπλετο χρόνο να το συζητήσουμε!