23-09-09

20:19
fantasmene, όταν με κατηγόρησες δεν έπεσα εγώ πάνω σου. Όλοι οι υπόλοιποι έπεσαν πάνω μου. Και δεν σε κατηγόρησα για αντίποινα. Σε ψήφισα γιατί είμαι πολίτης και ακόμα κι αν είσαι κι εσύ, στρέφεις εναντίον μου τους άλλους. Με ψηφίζεις γιατί ούτε καν θυμάμαι γιατί και περιμένεις να μην πιαστεί κανείς απ'αυτό.
Ακόμα κι αν σταματήσεις να διαβάζεις αυτά που γράφω, να ξέρεις ότι τα δικά σου εγώ θα τα διαβάζω. Αρχίσαμε τώρα τις εκκλήσεις για ψήφο; Και να θέλει η Youki να σε βγάλει αύριο, μόνη της δε μπορεί. Αν ήτανε σίγουρο ότι θα γίνει θα σε πιστεύαμε. Τώρα μ'αυτά που λες δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Εσένα σε βολεύει μόνο το να μη βγεις, αν είσαι δολοφόνος. Αφού είναι δύσκολο αυτό τώρα προσπαθείς ή να μη βγεις αύριο για να μη φανείς ή να μη βγεις γενικά (με τη λογική να σωθείς σήμερα κι αύριο βλέπουμε).
^^^^^^^
Αυτά για πριν.Τώρα το μόνο που έχω να διαβάσω είναι τα τελευταία σου λόγια.
Ακόμα κι αν σταματήσεις να διαβάζεις αυτά που γράφω, να ξέρεις ότι τα δικά σου εγώ θα τα διαβάζω. Αρχίσαμε τώρα τις εκκλήσεις για ψήφο; Και να θέλει η Youki να σε βγάλει αύριο, μόνη της δε μπορεί. Αν ήτανε σίγουρο ότι θα γίνει θα σε πιστεύαμε. Τώρα μ'αυτά που λες δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Εσένα σε βολεύει μόνο το να μη βγεις, αν είσαι δολοφόνος. Αφού είναι δύσκολο αυτό τώρα προσπαθείς ή να μη βγεις αύριο για να μη φανείς ή να μη βγεις γενικά (με τη λογική να σωθείς σήμερα κι αύριο βλέπουμε).
^^^^^^^
Αυτά για πριν.Τώρα το μόνο που έχω να διαβάσω είναι τα τελευταία σου λόγια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.