* Ηρώ, οι ερωτήσεις που έκανα δεν ήταν ρητορικές γιατί δεν είχαν αυτονόητη απάντηση. Σε ρώτησα γιατί θα'ταν καλύτερα να βγει η zanin, αφού πρώτα είχα πει ότι αν βγει η zanin και είναι πολίτης δε θα καταλάβουμε πολλά. Κι εσύ μετά από κάτι χρόνια μου λες ότι ούτε αν έφευγε η love θα καταλαβαίναμε. Όσο για την άλλη ερώτηση (γιατί είμαι ύποπτη), αντί να απαντήσεις λες ότι μπορεί και να μην είμαι επειδή είμαι σ'αυτούς που μιλάνε πολύ (άκυρο κι αυτό).
Τελοσπάντων, δε θα το κουράσω άλλο.
* Ως παίχτης που συμμετέχει και λέει ό,τι σκέφτεται, το θεωρώ άδικο να με υποψιάζεστε επειδή ο fantasmenos με ψηφίζει. Κι επειδή είναι λέει τακτική του να δίνει συνδολοφόνους. Όχι επειδή είπα εγώ η ίδια κάτι ξεκάρφωτο, ούτε έστω από ένστικτο.
* Pitg, δεν ξέρω πως έπαιζες σε άλλα παιχνίδια. Αλλά σ'αυτό δε γίνεται να μην είσαι ύποπτος. Αλλάζεις τη συμπεριφορά σου (αρχικά λίγα ποστ, μετά πολλά). Επιμένεις σε συγκεκριμένα άτομα και δεν ακούς κανέναν. Οι πολίτες δεν έχουν σταθερές απόψεις. Ούτε φοβούνται μην τυχόν και δε φανούν ενεργοί.
* Βurp, αυτά που κάνεις σε βάζουν στη πρώτη γραμμή. Αν είσαι πολίτης, οι δολοφόνοι θα βρουν εύκολα άτομα να στραφούν εναντίον σου. Αν είσαι δολοφόνος, δεν έπαιξες καθόλου καλά και θα το εκμεταλλευτούμε. Με κάθε καινούργιο σου ποστ, ενισχύεται η δεύτερη εκδοχή.
* Ρεζ, περιμένω να δω τι έχεις να πεις για όλα όσα έγιναν. Αν αποφύγεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου θα'ναι ύποπτο. Αν δεν το αποφύγεις, να δω τι θα πεις και πώς και θα κρίνω.
* Αλλάζω την ψήφο μου σε fantasmenos. Γιατί μπερδεύει μόνο. Και δεν μπορώ να τον έχω συνέχεια στο νου μου και να απολογούμαι κι από πάνω επειδή με ψηφίζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.