Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann >>
- Burp >>
- Corpse Bride >> love_angel
- fantasmenos >> Nininaou
- Ηρώ >> fantasmenos
- jrot6 >> pitg21
- love_angel >>
- Neraida >>
- Nininaou >> pitg21
- Phoebe >> love_angel
- pitg21 >> love_angel
- Resident Evil >> love_angel
- Youki >> fantasmenos
- Vkey >>
Υποψήφιοι
4 love_angel
2 fantasmenos
2 pitg21
1 Nininaou
Απουσίες
Angie_Ann (1)
Kakerlak (2) - αποχώρηση
Speedy (2) - αποχώρηση
Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις
- rascal_gd - Ψηφοφορία/Δημοσκόπηση (κρυφή ιδιότητα)
- Kakerlak - Απουσίες (κρυφή ιδιότητα)
- Speedy - Απουσίες (κρυφή ιδιότητα)
- zanin - Ψηφοφορία/Δημοσκόπηση (πολίτης)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε!
Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε!
Αύριο Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Μεθαύριο Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Neraida
Επιφανές μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Λίστα για Τετάρτη 23/09:
- Angie_Ann >>
- Burp >>
- Corpse Bride >> love_angel
- fantasmenos >> Nininaou
- Ηρώ >> fantasmenos
- jrot6 >> pitg21
- love_angel >>
- Neraida >>
- Nininaou >> pitg21
- Phoebe >> love_Angel
- pitg21 >> love_angel
- Resident Evil >> love_angel
- Youki >> fantasmenos
- Vkey >>
Υποψήφιοι
4 love_angel
2 fantasmenos
2 pitg21
1 Nininaou
Απουσίες
Angie_Ann (1)
Kakerlak (2) - αποχώρηση
Speedy (2) - αποχώρηση
Δολοφονίες - Ψηφοφορίες - Αποχωρήσεις
- rascal_gd - Ψηφοφορία/Δημοσκόπηση (κρυφή ιδιότητα)
- Kakerlak - Απουσίες (κρυφή ιδιότητα)
- Speedy - Απουσίες (κρυφή ιδιότητα)
- zanin - Ψηφοφορία/Δημοσκόπηση (πολίτης)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Αν ξεχάσαμε καμιά ψήφο μιλήστε, άνθρωποι είμαστε!
Να γράφετε με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ποιον ψηφίζετε!
Αύριο Τετάρτη θα μάθετε την ταυτότητα του δολοφονηθέντος.
Μεθαύριο Πέμπτη θα μάθετε την ταυτότητα του M.V.P.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ο Γιώργος με ενημέρωσε ότι θα λείπε τα πρωινά. Αν δε δώσει σημείο ζωής στη 1 επικοινωνήστε με τον ρασκαλ ή με κάποιο άλλο άτομο που δεν παίζει για να μας ανακοινώσει ποιος δολοφονείται.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Ασε ρε Φαντα...γεννημενε δολοφονε
Α Νεράιδα γεννημένη παραπλανημένη...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σαν τα μούτρα σου το ΄κανες
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Σαν τα μούτρα σου το ΄κανες
Άσε ρε. Βάλε σωστά τις ψήφους πρώτα. Με βία και νοθεία λειτουργείς πάλι. Έχει ψηφίσει και η Corpse
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις...Ευχαριστώ Ηρώ και Youki η ψήφος σας με τιμά θα προσπαθήσω για το καλύτερο στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Προς το παρόν απορώ αν αισθάνεστε τύψεις και με ποιο κριτήριο με ψηφίζετε. Έτσι για να καταλάβω αν γίνεται.
Καμία τύψη. Καμία ενοχή. Αν θες να καταλάβεις (μου κανει εντυπωση που δεν καταλαβες ως τώρα - είσαι πολύ έξυπνο παλουκάρι) ξαναδιάβασε τα ποστ μου. Έχω ήδη γράψει ότι είχα να γράψω.
Neraida
Επιφανές μέλος
Α Νεράιδα γεννημένη παραπλανημένη...
Ναι μωρε, ολοι αθωοι ειμαστε!
Αι ρε...
Και πολιτης να εισαι, που δεν εισαι δλδ, μπερδευεις και δουλεια δεν κανεις...οποτε καλυτερα σουτ και ας ειναι και αουτ!
Φαντα κι απο μενα παιδες! (ετσι για να το βλεπεις καλα)
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
έτσι για να σου μείνει στο τέλος του παιχνιδιού
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΡΑΙΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
έτσι για να σου μείνει στο τέλος του παιχνιδιού
Να την πατησω πως?
Ουτως ή αλλως σου ειπα, και πολιτης να εισαι και τσαμπα να σε βγαλουμε, καλο στην ομαδα δεν κανεις...Και εννοω στην ομαδα των πολιτων οκ...?!
Εαν θες να κανεις κατι καλο, κοιτα να ψαξεις να βρεις κανα δολοφονακι και ασε τις ευχαριστιες...
π.σ περι ομοφυλοφιλιας τα λες πιο καλα και πιο ομορφα!...εδω εχεις ενα προβληματακι!
Nininaou
Διάσημο μέλος
Θα επανέλθω. Εννοείται ότι σε ψηφίζω γιατί δεν μου απαντάς. Και επειδή, αν ήσουν πολίτης, δεν πιστεύω ότι θα το έκανες.
*Όσο για σένα Νεράιδα, που λες ότι δεν σου θυμίζω το παλιό παίξιμό μου, σου επισημαίνω ότι η μοναδική φορά που παίξαμε μαζί ήταν ως συνδολοφόνες. Αυτό μόνο.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Αλλά δεν συνεχίζω είναι ηλίθιο να δικαιολογούμαι. Η Νινινάου έχει ρόλο και επιμένω σε αυτή. Ο τρόπος που γράφει δεν υπάρχει. Όποιος θέλει με πιστεύει
Neraida
Επιφανές μέλος
*Όσο για σένα Νεράιδα, που λες ότι δεν σου θυμίζω το παλιό παίξιμό μου, σου επισημαίνω ότι η μοναδική φορά που παίξαμε μαζί ήταν ως συνδολοφόνες. Αυτό μόνο.
Ακριβως...το ειπα κιολας. Γι αυτο και σε εχω στην μπουκα Ρηνιω απο την αρχη...
Αληθεια, εμενα γιατι δε με ψηφιζεις και πας για Ηρω? Και εγω τα ιδια λεω για σενα με κεινη...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Neraida
Επιφανές μέλος
Αλλά δεν συνεχίζω είναι ηλίθιο να δικαιολογούμαι. Η Νινινάου έχει ρόλο και επιμένω σε αυτή. Ο τρόπος που γράφει δεν υπάρχει. Όποιος θέλει με πιστεύει
Μωρε και αυτη ρολο εχει το εχουμε καταλαβει.
Το θεμα ειναι, εσυ πως θελεις να γινεις πιστευτος περι αθωοτητας σου, οταν καθε μα καθε φορα οταν εισαι ενοχος καρφωνεις δικους σου...?!
Ουστ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.