Ψ: Μπορεί να λείπει η
ΡΕ, η Ηρώ και η Νερ να μην πολυγράφουν, αλλά ρε φαντα αναπληρώνεις το κενό επάξια και πολύ το διασκεδάζω!!!
ΡΕ θα σε μπουφλίσω!!!! Δεν είπαμε ρεζουλίν???Ώχου 20 παιχνίδια ακόμα να το πάρεις απόφαση!!!

Κατά δεύτερον να πω ότι μου σπάτε τα νεύρα γιατί είμαι στο πόδι από τις 7, μπήκα σπίτι πριν 5' και θα ξαναείμαι στο πόδι από τις 7 και αντί να κοιμάμαι κάθομαι και διαβάζω τα ποστ

.
Να πω ότι θα ψηφίσω
Love-angel και πάλι (Γιώργο μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις εδώ

) από τώρα, μιας και δεν θα καταφέρω να ξαναμπώ πριν τη δολοφονία και να αναλύσω λίγο το σκεπτικό μου.
Από χθες η vik-vik μου κίνησε υποψίες. Να φταίει ότι είναι newbie? Nα φταίει κάτι άλλο? Δεν είμαι σίγουρη. Η στροφή στο rascal δεν ξέρω πώς προέκυψε εμένα μου δεν μου έβγαλε "κάτι" το παιδί αλλά τι να πω. Μπορεί και να κάνω λάθος.
ΑΝ η love-angel βρεθεί δολοφόνος τότε για μένα η zanin "αθωώνεται" (εκτός φυσικά και αν στην πορεία κάνει κάτι που μου αλλάξει τη γνώμη!).
ΑΝ όμως η vik-vik βρεθεί αθώα τότε -για μένα πάντα- η zanin είναι ένοχη και μάλιστα όχι για ιερόδουλη αλλά για δολοφόνα. Πιάστηκε από το γεγονός ότι υπήρχαν 2 ψήφοι εκεί (η δικιά μου και της Neraidas-της οποίας την ψήφο θα αναλύσω ακολούθως) και θέλησε να δημιουργήσει ρεύμα [καθότι η βικ τα λέει λίγο "κάπως" και η zanin είναι αρκετά νεούδι για να κάνει τέτοιες "αστοχίες"].
Η Neraida, παρόλο που έδωσε 'προβάδισμα' στην βικ με την ψήφο της, στην παρούσα φάση με πείθει ότι δεν ήταν για λόγους σκοπιμότητας αλλά όντως αυτό πίστευε.
Hρώ και (περισσότερο) Youki για την ώρα δεν μου κινούν υποψίες.
Προσωπικά θα ψήφιζα fantasmeno δαγκωτό αν δεν είχα ουσιαστικές υποψίες για κάποιον (βικ και zanin στην παρούσα φάση) γιατί ως γνωστόν θέλεις 200 if για να καταφέρεις να τον ψυχολογήσεις!!! Και αν είναι δολοφόνος, δεν παλεύεται με τπτ! Αν δε είναι πολίτης τα κάνει τόσο κουλουβάχατα που τελικά καταλήγεις να θέλεις να ελέξεις το pm σου για να δεις το ρόλο σου έτσι και σε πιάσει στο στόμα του!
Nininaou και Phoebe σας έχω στο νου μου να το ξέρετε
Αυτά για την ώρα, περισσότερα μετά τη δολοφονία και το συγκλονιστικό training που έχω αύριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.