Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.413 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.976 μηνύματα σε 105.892 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 515 άτομα.
παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες
Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη
Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa@juste un instant
Πειτε μου γνωμες
Η δική μου γνώμη είναι να ισχύει σαν νέα λέξη το ίδιο πρώτο συνθετικό (πχ το "παρά"), αλλά να μην επιτρέπεται να κλίνουμε π.χ. ένα ρήμα σε όλους τους χρόνους, ή να αλλάζουμε από ενικό σε πληθυντικό τα επίθετα και αυτό να το θεωρούμε νέα λέξη.
Η δική μου γνώμη είναι να ισχύει σαν νέα λέξη το ίδιο πρώτο συνθετικό (πχ το "παρά"), αλλά να μην επιτρέπεται να κλίνουμε π.χ. ένα ρήμα σε όλους τους χρόνους, ή να αλλάζουμε από ενικό σε πληθυντικό τα επίθετα και αυτό να το θεωρούμε νέα λέξη.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.