Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:57 Η Aleksa έγραψε: #321 30-12-20 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: προεπιλέχθηκε; Click για ανάπτυξη... ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, νομίζω ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια λίγο... Τα λέμε αργότερα..(να κάνω και καμιά δουλειά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:01 Η EvanescenceQ: #322 30-12-20 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, νομίζω ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια λίγο... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:03 Η Aleksa έγραψε: #323 30-12-20 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:11 Ο juste un instant: #324 30-12-20 12:11 προσωποκρατήθηκαν προϋποτίθεται προϋπολογισθείσα προϋποθετόντουσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Click για ανάπτυξη... πολλές - προσθεσα καποιες στην προηγούμενη σελίδα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 προϋπαντηθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:45 Η Agaphbou έγραψε: #325 30-12-20 12:45 Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι. την παπουτσοθήκη την είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:57 Ο juste un instant: #326 30-12-20 12:57 υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:06 Η Agaphbou έγραψε: #327 30-12-20 13:06 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: προεπιλέχθηκε; Click για ανάπτυξη... ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, νομίζω ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια λίγο... Τα λέμε αργότερα..(να κάνω και καμιά δουλειά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:01 Η EvanescenceQ: #322 30-12-20 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, νομίζω ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια λίγο... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:03 Η Aleksa έγραψε: #323 30-12-20 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:11 Ο juste un instant: #324 30-12-20 12:11 προσωποκρατήθηκαν προϋποτίθεται προϋπολογισθείσα προϋποθετόντουσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Click για ανάπτυξη... πολλές - προσθεσα καποιες στην προηγούμενη σελίδα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 προϋπαντηθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:45 Η Agaphbou έγραψε: #325 30-12-20 12:45 Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι. την παπουτσοθήκη την είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:57 Ο juste un instant: #326 30-12-20 12:57 υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:06 Η Agaphbou έγραψε: #327 30-12-20 13:06 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, νομίζω ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια λίγο... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:03 Η Aleksa έγραψε: #323 30-12-20 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:11 Ο juste un instant: #324 30-12-20 12:11 προσωποκρατήθηκαν προϋποτίθεται προϋπολογισθείσα προϋποθετόντουσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Click για ανάπτυξη... πολλές - προσθεσα καποιες στην προηγούμενη σελίδα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 προϋπαντηθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:45 Η Agaphbou έγραψε: #325 30-12-20 12:45 Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι. την παπουτσοθήκη την είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:57 Ο juste un instant: #326 30-12-20 12:57 υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:06 Η Agaphbou έγραψε: #327 30-12-20 13:06 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:11 Ο juste un instant: #324 30-12-20 12:11 προσωποκρατήθηκαν προϋποτίθεται προϋπολογισθείσα προϋποθετόντουσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Click για ανάπτυξη... πολλές - προσθεσα καποιες στην προηγούμενη σελίδα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 προϋπαντηθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:45 Η Agaphbou έγραψε: #325 30-12-20 12:45 Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι. την παπουτσοθήκη την είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:57 Ο juste un instant: #326 30-12-20 12:57 υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:06 Η Agaphbou έγραψε: #327 30-12-20 13:06 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προσωποκρατήθηκαν προϋποτίθεται προϋπολογισθείσα προϋποθετόντουσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ακριβώς υπαρχουν αλλες? Click για ανάπτυξη... πολλές - προσθεσα καποιες στην προηγούμενη σελίδα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 προϋπαντηθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:45 Η Agaphbou έγραψε: #325 30-12-20 12:45 Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι. την παπουτσοθήκη την είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:57 Ο juste un instant: #326 30-12-20 12:57 υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:06 Η Agaphbou έγραψε: #327 30-12-20 13:06 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι. την παπουτσοθήκη την είπαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:57 Ο juste un instant: #326 30-12-20 12:57 υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Δεκεμβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:06 Η Agaphbou έγραψε: #327 30-12-20 13:06 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμο Επίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:06 Η Agaphbou έγραψε: #327 30-12-20 13:06 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: υπερευχαριστήθηκα υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Click για ανάπτυξη... Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:08 Ο juste un instant: #328 30-12-20 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν. Click για ανάπτυξη... Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Η Agaphbou έγραψε: #329 30-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις Click για ανάπτυξη... Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:13 Ο juste un instant: #330 30-12-20 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:20 Η Agaphbou έγραψε: #331 30-12-20 13:20 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια. Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:21 Ο juste un instant: #332 30-12-20 13:21 Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:37 Η Agaphbou έγραψε: #333 30-12-20 13:37 ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενιγουει, ας πω μερικές ακόμη αν και είναι λίγο μπεισικ οπότε μάαααλλον τις έχετε ξαναπεί... π π θ δεν είμαστε ακόμη; περιποιήθηκα (απο)περιθωριοποίηση αυτοπεποίθηση αποπλανήθηκε περιπλανήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:41 Η EvanescenceQ: #334 30-12-20 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς. Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδια η @Agaphbou εχει δικιο,θελω να πω οταν τα εχουμε πει τα περισσοτερα μετα ανακυκλωνουμε παραλλαγες Αν συμφωνειτε οταν φτανει η αναζητηση σε ενα σημειο να επιλεγουμε αλλα γραμματα ακριβως για να εχει ενδιαφερον με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να γραψουμε ολοκληρο λεξικο μπαμπινιωτη Ελπιζω να συμφωνειτε @Aleksa @juste un instant Πειτε μου γνωμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:56 Ο juste un instant: #335 30-12-20 13:56 Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:58 Η EvanescenceQ: #336 30-12-20 13:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Εγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε... Click για ανάπτυξη... α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:05 Η Agaphbou έγραψε: #337 30-12-20 14:05 γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γ μ κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:08 Η EvanescenceQ: #338 30-12-20 14:08 γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander American Economist globglogabgalab Nikos 7 SlimShady giannhs2001 Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γκρεμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:09 Η Agaphbou έγραψε: #339 30-12-20 14:09 γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γνωμικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:10 Η EvanescenceQ: #340 30-12-20 14:10 αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αγκαλιασμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.