30-12-20

11:57
ναι.προεπιλέχθηκε;![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παιδιά, νομίζω ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια λίγο...

Τα λέμε αργότερα..

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.413 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.020 μηνύματα σε 105.898 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 498 άτομα.
ναι.προεπιλέχθηκε;![]()
Ακριβώςναι.
Παιδιά, νομίζω ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια λίγο...![]()
πολλές - προσθεσα καποιες στην προηγούμενη σελίδα...Ακριβώςυπαρχουν αλλες?
Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση, είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς... Αν βάζω πολλές καταλήξεις είναι για να βρίσκουμε πιο εύκολα με σεαρτς οτι έχουμε ξαναβάλει την λέξηΤο "προϋποθετόντουσαν" προφανώς δεν υπάρχει, ή και να υπάρχει δεν είναι δόκιμοΕπίσης παρατηρώ ότι βάζετε την ίδια λέξη με άλλη πρόθεση, οπότε χάνει λίγο το νόημα το παιχνίδι
υπερευχαριστήθηκα
υπέρθερμος πρωτοπαθές υπερεθνικός υπεκμίσθωση υπεραισθησία υπεραισθητικός υπάχθηκα πρωτοσπαθάριος υπεισέλθει υπέθεσα πυροπαθής υπεραμύνθηκα υπαφορευθεί υπεράριθμος υπερενθουσιάστηκα πυρπολήθηκα υπεράφθονος υπαινίχθηκε υπεξαιρεθεί υπεράγαθη υπεραθλητής
Για αυτό και δεν έβαλα μία μόνο λεξη. Επίσης όταν δεν είμαστε σίγουροι αν την έχουμε ξαναβάλει βάζουμε ενα ερωτηματικό στο τέλος. Αν βάλουμε άλλη πρόθεση είναι άλλη λέξη. Μάλλον κατάληξη εννοείς...
Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξειςΠρόθεση εννοώ. Αν είναι μέσα στο ρήμα τα γράμματα, πχ γ φ ρ -> γράφω, ε δεν έχει τόσο νόημα ν αρχίσεις τα διαγράφω, παραγράφω, υπογράφω, περιγράφω, κ.ό.κ. Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λίγο βαρετούλι. Καλά για την κατάληξη δεν το συζητώ καν.
Οι προθέσεις πλουτίζουν την γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνω την δική σου πρόθεση. Αμα δεν σου αρέσει, δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις![]()
Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια.Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς.
Δεν παρεξηγούμαι καθόλου αλλά καταβάλουμε προσπάθεια.
εχεις δικιο ναιΔεν το είπα για να παρεξηγηθείς, απλώς προτείνω να γράφουμε έστω σε ένα ποστ ομαδικά αυτές τις λέξεις και να αλλάζουμε πιο γρήγορα γράμματα. Είναι και πιο εύκολο έτσι για να μην επαναλαμβανόμαστε, δεν ξέρω, τις σκέψεις μου εκφράζω απλώς.
α ωραια τοτε πειτε νεα σειρα γραμματωνΕγώ είχα πει να αλλάξουμε νωρίτερα αλλά εσείς συνεχίσατε...![]()