fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.

26-09-09

19:28
Όσο για το φαντα...Γιωργο, ειμαστε τόσα άτομα που παίζουμε και κάποιοι δεν έχουν πάρει ποτέ ρολο ή έχουν παρει 1 φορά (pit πχ..). Και πως να το κανουμε...το παιχνίδι έχει λίγο περισσότερο χαβαλέ όταν δεν είσαι απλός πολίτης. Καλο θα ήταν να μην έχει ένας παίχτης ρόλο σε 10 παιχνίδια σερί.
(Φαντα προφανώς το θεμα δεν είναι προσωπικό please μην παρεξηγηθείς.)
Δεν παρεξηγούμαι αλλά για να ακριβολογούμε, μου δίνουν διάφορους ρόλους όχι μόνο του killer. Ήμουν και τσιράκι και ρουφιάνος. Μόνο νοσοκόμα δεν έχω γίνει γαμώτο. Έχω παίξει 3-4 φορές πολίτης αλλά με έβγαζαν από τους πρώτους γύρους επειδή τους μπέρδευα οπότε καλώς κάνουν και ρόλους που μπορώ να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις του.

Συμφωνώ στο 1 και στο 3 και λίγο στο 2. Και επιπροσθέτως προτείνω η νοσοκόμα να ξέρει το τσιράκι
- Ο ρουφιάνος να ξέρει την ιερόδουλη.
- Ο ρουφιάνος να ξέρει την νοσοκόμα.
- Η ποινή για τους δολοφόνους να είναι απώλεια ενός δολοφόνου και της δολοφονίας της επομένης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.