Psixotis Νεοφερμένο μέλος Ο Psixotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2005 στις 17:45 Ο Psixotis έγραψε: #61 20-10-05 17:45 MANOWAR & Yngwie J. Malmsteen's Rising Force. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 12:03 Ο simboy έγραψε: #62 08-11-05 12:03 Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 20:38 Η dooo έγραψε: #63 08-11-05 20:38 Αρχική Δημοσίευση από simboy: Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp Click για ανάπτυξη... για τη Βανδή θα το φας, γιατί δε κολλάει με τσανακλίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:35 Η Skoulikadera---: #64 08-11-05 21:35 U2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:40 Η stupid bitch: #65 09-11-05 17:40 καλλιτέχνης:David Gilmour "δαγκωτό"..!!!!!!! συγκρότημα:"Pink Floyd","Opeth","Anathema" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 17:02 Ο Jason93 έγραψε: #66 15-11-05 17:02 Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι TXC.Και εννοείται ο Αρτέμης και ο Ευθύμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpourmpoulithra Νεοφερμένο μέλος Η mpourmpoulithra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η mpourmpoulithra: #67 22-03-09 21:20 εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2009 Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
MANOWAR & Yngwie J. Malmsteen's Rising Force. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 12:03 Ο simboy έγραψε: #62 08-11-05 12:03 Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 20:38 Η dooo έγραψε: #63 08-11-05 20:38 Αρχική Δημοσίευση από simboy: Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp Click για ανάπτυξη... για τη Βανδή θα το φας, γιατί δε κολλάει με τσανακλίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:35 Η Skoulikadera---: #64 08-11-05 21:35 U2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:40 Η stupid bitch: #65 09-11-05 17:40 καλλιτέχνης:David Gilmour "δαγκωτό"..!!!!!!! συγκρότημα:"Pink Floyd","Opeth","Anathema" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 17:02 Ο Jason93 έγραψε: #66 15-11-05 17:02 Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι TXC.Και εννοείται ο Αρτέμης και ο Ευθύμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpourmpoulithra Νεοφερμένο μέλος Η mpourmpoulithra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η mpourmpoulithra: #67 22-03-09 21:20 εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2009 Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 20:38 Η dooo έγραψε: #63 08-11-05 20:38 Αρχική Δημοσίευση από simboy: Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp Click για ανάπτυξη... για τη Βανδή θα το φας, γιατί δε κολλάει με τσανακλίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:35 Η Skoulikadera---: #64 08-11-05 21:35 U2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:40 Η stupid bitch: #65 09-11-05 17:40 καλλιτέχνης:David Gilmour "δαγκωτό"..!!!!!!! συγκρότημα:"Pink Floyd","Opeth","Anathema" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 17:02 Ο Jason93 έγραψε: #66 15-11-05 17:02 Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι TXC.Και εννοείται ο Αρτέμης και ο Ευθύμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpourmpoulithra Νεοφερμένο μέλος Η mpourmpoulithra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η mpourmpoulithra: #67 22-03-09 21:20 εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2009 Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από simboy: Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp Click για ανάπτυξη... για τη Βανδή θα το φας, γιατί δε κολλάει με τσανακλίδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:35 Η Skoulikadera---: #64 08-11-05 21:35 U2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:40 Η stupid bitch: #65 09-11-05 17:40 καλλιτέχνης:David Gilmour "δαγκωτό"..!!!!!!! συγκρότημα:"Pink Floyd","Opeth","Anathema" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 17:02 Ο Jason93 έγραψε: #66 15-11-05 17:02 Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι TXC.Και εννοείται ο Αρτέμης και ο Ευθύμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpourmpoulithra Νεοφερμένο μέλος Η mpourmpoulithra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η mpourmpoulithra: #67 22-03-09 21:20 εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2009 Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
U2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:40 Η stupid bitch: #65 09-11-05 17:40 καλλιτέχνης:David Gilmour "δαγκωτό"..!!!!!!! συγκρότημα:"Pink Floyd","Opeth","Anathema" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 17:02 Ο Jason93 έγραψε: #66 15-11-05 17:02 Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι TXC.Και εννοείται ο Αρτέμης και ο Ευθύμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpourmpoulithra Νεοφερμένο μέλος Η mpourmpoulithra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η mpourmpoulithra: #67 22-03-09 21:20 εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2009 Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλλιτέχνης:David Gilmour "δαγκωτό"..!!!!!!! συγκρότημα:"Pink Floyd","Opeth","Anathema" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2005 στις 17:02 Ο Jason93 έγραψε: #66 15-11-05 17:02 Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι TXC.Και εννοείται ο Αρτέμης και ο Ευθύμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpourmpoulithra Νεοφερμένο μέλος Η mpourmpoulithra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η mpourmpoulithra: #67 22-03-09 21:20 εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2009 Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μ'αρέσουν πολύ οι TXC.Και εννοείται ο Αρτέμης και ο Ευθύμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpourmpoulithra Νεοφερμένο μέλος Η mpourmpoulithra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 21:20 Η mpourmpoulithra: #67 22-03-09 21:20 εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαρτίου 2009 Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μου αρέσουν οι "staind" k ο "tiesto"....τι άλλο... από μοναδική μουσική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 22:10 Η Stargazer: #68 22-03-09 22:10 QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
QUEEN + Ritchie Blackmore Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαρτίου 2009 στις 19:25 Ο Guest 990498: #69 23-03-09 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!! Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι και η δική μου απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #70 24-03-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα Drummer: Eric Carr Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin (Πολλα αγαπημε δεν εχω Click για ανάπτυξη... Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες! Ωρα λοιπον για αναθεωριση... Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Ο Tsipouro έγραψε: #71 24-03-09 18:39 Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2009 Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac). Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Depo0 Νεοφερμένο μέλος Η Depo0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Depo0 έγραψε: #72 24-03-09 18:39 Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από συκγρότημα RNS Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 02:55 Ο Dark_kronos: #73 25-03-09 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kolokythi Νεοφερμένο μέλος Η Kolokythi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 15:05 Η Kolokythi: #74 25-03-09 15:05 Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Kultur Shock. Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Ο seabass έγραψε: #75 26-03-09 12:52 Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Μαρτίου 2009 Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός: Led Zeppelin, Deep Purple, R.E.M., AC/DC, Uriah Heep, Doors, Nirvana, Rainbow, Radiohead, Ramones, Black Sabbath Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Protagonist Νεοφερμένο μέλος Ο Protagonist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 14:27 Ο Protagonist: #76 17-10-11 14:27 Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dead Can Dance και τα μυαλά στα κάγκελα!! https://www.youtube.com/watch?v=Venq67tPA70 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 16:10 Ο Alejandro Papas: #77 17-10-11 16:10 Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dream Theater, System of a Down, Rotting Christ,Pantera,Judas Priest, Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zaxir18 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Κοινωνική Λειτουργός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 19:47 Η zaxir18 έγραψε: #78 17-10-11 19:47 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist desp1naa charmander Εβανζελί CiNeFiL harry akritas chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας,Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Χρήστος Θηβαίος,Πυξ-Λαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:29 Η enrose έγραψε: #79 17-10-11 20:29 Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ξεκινήσω για ακόμη μία φορά με τους πολυαγαπημένους μου scorpions, απλά τους αγαπώ, με αγγίζουν τα τραγούδια τους. Στην εφηβία με πυξ-λαξ, μπορώ να πω πως με σημάδεψαν. Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2011 στις 20:33 Η CiNeFiL έγραψε: #80 17-10-11 20:33 FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FF.C 2pac Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας) Νirvana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.