Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από simboy:Ρε παιδιά να φύγω καλύτερα
Τι δουλειά έχω εγώ εδώ .Θα φάω ξύλο αν πω Ciny Lauper Τάνια Τσανακλίδου και Δέσποινα Βανδή ? :ppppp
για τη Βανδή θα το φας, γιατί δε κολλάει με τσανακλίδου
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
συγκρότημα:"Pink Floyd","Opeth","Anathema"
Jason93
Δραστήριο μέλος
mpourmpoulithra
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stargazer
Εκκολαπτόμενο μέλος
+
Ritchie Blackmore
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Αυτή είναι και η δική μου απάντηση.Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ σε 2-3 ονόματα! Μ'αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τραγουδιστης: Παπακωσταντινου απο αυτους που τραγουδανε μονοι Paul Stanley απο αυτους σε συγκροτιμα
Drummer: Eric Carr
Κιθαριστας: Michael Agelo και Ace Frehley
Συγροτιμα ολοκληρο οι KISS φυσικα και μετα οι Scorpions!
Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson
Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak
Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King
Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory
Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin
(Πολλα αγαπημε δεν εχω
Χαχα, φαση εχει να βλεπεις τι ελεγες παλια και να θυμασε αυτες τις εποχες!
Ωρα λοιπον για αναθεωριση...
Αγαπημενα συγκροτιματα: Pantera, Metallica
Αγαπημενοι κιθαριστες: Dimebag Darell, Zakk Wylde, Kerry King, James Hetfield, Jeff Hanneman
Αγαπημενοι μπασιστες: Rex Brown, Jason Newstead
Αγαπημενοι Drumer: Paul Bostaph, Vinie Paul, John Dette
Αγαπημενοι Τραγουδιστες: Βασιλης Παπακωνσταντινου , James hetfield, Phil Anselmo, Rob Halford
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Καλλιτέχνης: Απο την γενικότερη ελληνική σκηνή ασχολούμαι αρκετά με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη από την έντεχνη σκηνή. Από την γενικότερη ξένη σκηνή, Vicotnik (Yussaf Parvez), τόσο σαν μεμονωμένος καλλιτέχνης όσο και σε όλες του τις μπάντες (Manes, Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Naer Mataron, Code, Aphrodisiac).
Groups: Asphyxia (Dark Electro/Industrial) και Ved Buens Ende(Avantgarde Metal/Black Metal/Jazz/Folk), ας μην γράψω περισσότερα.
Καλλιτέχνης Μικρός Κλέφτης (Pilotos)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Κρόνε ο Gene Simmons δεν ήταν ποτέ στους Fear Factory. Απ' ότι ξέρω o Christian Olde Volfers ήταν πάντα στο μπάσο
Δεν καταλαβες τι εγραψα... Το κομμα δεν πιγενε ως παρενθεση, πηγενε για διαχωρισμο... Απλος επειδη τοτε δεν ηξερα το ονομα του εγραψα "των Fear Factory", αλλο ο Gene (ως μπασιστας των KISS) και αλλο ο "των Fear Factory.
Kolokythi
Νεοφερμένος
Από καλλιτέχνες θαυμάζω τον Παύλο Παυλίδη για τους στίχους που γράφει, τον Michael "Flea" Balzary ,προφανός για τον τρόπο που πάιζει μπάσσο και την φίλη μου την Αγγελική για τον τρόπο που ζωγραφίζει και την ικανότητα της να φτιάχνει τα ΠΑΝΤΑ από το μηδεν!
Εντός: Active Member, Β. Παπακ/νου, Διάφανα κρίνα, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Ξύλινα σπαθιά
Protagonist
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zaxir18
Νεοφερμένος
enrose
Δραστήριο μέλος
Τέλος, μαρέσει πολύ ο Guetta!!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
2pac
Slim Shady (τον παλιο καλο καιρο της τρελας)
Νirvana
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.