The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Nocturnal_ March :Και αν θεωρείς καταστροφή τους Metallica του black album που θεωρείται ένα απο τα καλύτερα Metal albums ε τότε τι να πω?
ΟΡΙΣΤΕ; Το Black Album ένα από τα καλύτερα metal album? Όσα album θές σου λέω πολύ καλύτερα από αυτό. Για να είναι ένα album καλό πρέπει ΟΛΑ τα τραγούδια να είναι καλά. Όχι να έχει 1-2 hitάκια (κυρίως mainstream κίολας το συγκεκριμένο) και τα υπόλοιπα να είναι μάπα. ʼσε που και το άλλο που λες δεν πολυστέκει, γιατί από πότε η επιτυχία δείχνει την ποιότητα; Το μόνο που δείχνει είναι ότι είναι ευκολοάκουστο και trendy.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Όχι ρε μη μου το κάνεις αυτό και σε συμπαθώ....Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Εγώ τους μισώ τους Metallica πλέον. Τους ακούς 1, 2, 3... Ε μετά καταλαβαίνεις ότι o Hetfield δεν έχει καλή φωνή, ότι ο Lars είναι ένας μ****ας, ότι ο Hammet δεν παίζει και πρωτότυπα solo.... Μετά τον Burton οι Μetallica είναι καταστροφή. Και παλιά όμως όλο το ίδιο riffάκι σε όλα τα τραγούδια σχεδόν...
Για τα αυτιά μου πάντως φωνάρα είναι και φαίνεται ειδικά στα Live. Για τον Burton συμφωνώ...
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
ifrit[ ]
Όχι ρε μη μου το κάνεις αυτό και σε συμπαθώ....
Για τα αυτιά μου πάντως φωνάρα είναι και φαίνεται ειδικά στα Live. Για τον Burton συμφωνώ...
Έλα τωρα που έχει φωνή ο Hetflied.... Σιγά τις φωνητικές δυνατότητες. Απλά για τα τραγούδια των Metallica είναι κατάλληλος. Γενικά όμως ούτε 3 οκτάβες δεν πιάνει με τη φωνή. Ποιός είπε ότι χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη φωνή για να τραγουδίσεις Metallica? Ούτε μια κορώνα έχουν ούτε τπτ το δύσκολο από τεχνικής άποψης.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Πάντως live σκίζει. Οι οκτάβες δεν είναι πανάκεια, σε μια φωνή κοιτάς αν σε ικανοποιεί ηχητικά κυρίως. Κι εμένα μου άρεσει. Και από που κι ως που οι Metallica δεν έχουν καλά τραγούδια? (Απλά για τα τραγούδια των Metallica είναι κατάλληλος.) Ας μην τους αφορίσουμε για την παρακμή τους, υπάρχουν 4 αρχικά albums που - ειδικά το Kill 'em all- πολλές thrash μπάντες θα ήθελαν να φτάσουν. Μην τρελλαθούμε κιόλας
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Ε δεν είπα πουθενά ότι είναι το καλύτερο, εννοούσα απ τα καλύτερα.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι θέμα κόκας. Ούτως ή άλλως δεν είναι κανας κορυφαίος drummer..!Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain :Ρε παιδιά όσον αφορά τον Lars-σιγά τον drummer.Ας σταματήσει την κόκα και μετά βλέπουμε.
Ίσως να μην ήταν ο καλύτερος δίσκος αλλά ήταν ο δίσκος-"άνοιγμα" στο mainstream metal και στην παγκόσμια επιτυχία..Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :ΟΡΙΣΤΕ; Το Black Album ένα από τα καλύτερα metal album? Όσα album θές σου λέω πολύ καλύτερα από αυτό. Για να είναι ένα album καλό πρέπει ΟΛΑ τα τραγούδια να είναι καλά. Όχι να έχει 1-2 hitάκια (κυρίως mainstream κίολας το συγκεκριμένο) και τα υπόλοιπα να είναι μάπα. ʼσε που και το άλλο που λες δεν πολυστέκει, γιατί από πότε η επιτυχία δείχνει την ποιότητα; Το μόνο που δείχνει είναι ότι είναι ευκολοάκουστο και trendy.
Ακριβώς. Είναι η φωνή που ταιριάζει στα τραγουδια των Metallica. Και οι Dream Theater εκτέλεσαν Metallica (που είναι κοινώς παραδεκτό ότι είναι ανώτεροι τεχνικά και από άποψη μουσικών γνώσεων) αλλά η φωνή ακούγεται χάλια (παρόλο που γενικά είναι κορυφαία).ifrit[ ]
Απλά για τα τραγούδια των Metallica είναι κατάλληλος.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά τον Burton θα συμφωνήσω πως οι Metallica έχουν πέσει αισθητά.
Από φωνητικά μακράν Bruce Dickinson!Τρομερός!
Α και ο McBrain είναι πολύ ανώτερος από τον Lars
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain :Παιδιά ο Ulrich είναι επίσης καθίκι του κερατά(napster).Το drumkit του είναι σχετικά μικρό.
Μετά τον Burton θα συμφωνήσω πως οι Metallica έχουν πέσει αισθητά.
Συμφωνώ στο 'καθίκι', δε συμφωνώ στο ότι έχουν πέσει αίσθητα. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain :Από φωνητικά μακράν Bruce Dickinson!Τρομερός!
Α και ο McBrain είναι πολύ ανώτερος από τον Lars
Σε φωνητικά προτιμώ τον Ronnie James Dio γενικά (ή τον Chuck Schuldinher για brutal).
Και οι δυο κατα τη γνώμη μου δεν είναι κορυφαίοι drummer. Κορυφαίος είναι ο Richard Christy
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο McBrain είναι 53 χρονών και ακόμα παίζει πάρα πολύ καλά.
Στο διάστημα 83-93 ήταν χαλαρά μέσα στο top 5 των καλύτερων drummer.Έκανε απίστευτα πράγματα σε μεγάλο drumkit
και ο DIO τρομερός στα φωνητικά είναι
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
Πάντως τσέκαρε και την περίπτωση του Christy. Σπέρνει. Χαλαρά ο καλύτερος drummer του ακραίου ήχου ever.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Συμφωνώ στο 'καθίκι', δε συμφωνώ στο ότι έχουν πέσει αίσθητα. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
Δισκογραφικά έτσι, γιατί συναυλιακά ποτέ δεν είχαν και τέλεια εμφάνιση..
Anarki
Διάσημο μέλος
Και φυσικά ο κύριος με το ξεβαμένο πορτοκαλί μπλουζάκι στην signature μου.
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εγω πρεπει να αναθεωρισω λιγο γιατι εμαθα και αλους και εχω αλλαξει λιγο (αλλα οι KISS παραμενουν προτοι σε ΟΛΑ!!)
Τραγουδιστες: Βασιλη(ΠΑΝΤΑ!!!!!) Paul Stanley, Klaus Meine, Marilyn Manson
Drumers: Eric Carr (αυτο το Rockology με εχει πορωσει..),James Kottak
Κιθαριστες: Ace Frehley, Bruce Kulick, Mathias JabsRudolf Schenker, Kerry King
Μπασιστες: Pawel Maciwoda, Gene Simmons,των Fear Factory
Συγκροτιματα: KISS, Scorpions, Led Zeppelin
(Πολλα αγαπημε δεν εχω
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος
Αγαπημένο συγκρότημα, οι Jethro Tull.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.