self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

30-04-09

18:29
εγώ πάντως ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι σε αυτήν την φώτο μπροστά από την κυρία.Μου αρέσει η βαρελίσια...
Στα δικά μας τώρα , γενικά θεωρώ άσκοπο να θαυμάζω τις σταρ - γιατί απλά δεν έχουνε τίποτα παραπάνω από τις κοινές θνητές που κυκλοφορούν δίπλα μας δηλαδή γιατί να κοιτάζω μια αμερικανίδα ηθοποιό και όχι μια ωραία γειτόνισσα ; Άλλωστε τις πιο όμορφες γυναίκες δεν τις έχω δει στην οθόνη (χωρίς να λείπει κάτι από αυτές αλίμονο).
Αλλά η συγκεκριμένη -εμανουέλ σενιέ (και όχι μπεάρ προσοχή , άλλη κακάσχημη αυτή) μου είχε κάνει κλικ όχι για την εικόνα που θα δείτε που υπάρχουν άπειρες παρόμοιες αλλά για τις πιο σέξυ ερμηνείες της έβερ : στο bitter moon (αχχ η σκηνή με το γάλα) αλλά και στο frantic το οποίο δεν έχει ούτε καν γυμνή σκηνή , αλλά η σκηνή που χορεύει με τον φόρντ χάρισσον σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου για μένα η πιο ερωτική σκηνή ever.Απλά δείτε την ταινία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.