self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
εγώ πάντως ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι σε αυτήν την φώτο μπροστά από την κυρία.Μου αρέσει η βαρελίσια...
Στα δικά μας τώρα , γενικά θεωρώ άσκοπο να θαυμάζω τις σταρ - γιατί απλά δεν έχουνε τίποτα παραπάνω από τις κοινές θνητές που κυκλοφορούν δίπλα μας δηλαδή γιατί να κοιτάζω μια αμερικανίδα ηθοποιό και όχι μια ωραία γειτόνισσα ; Άλλωστε τις πιο όμορφες γυναίκες δεν τις έχω δει στην οθόνη (χωρίς να λείπει κάτι από αυτές αλίμονο).
Αλλά η συγκεκριμένη -εμανουέλ σενιέ (και όχι μπεάρ προσοχή , άλλη κακάσχημη αυτή) μου είχε κάνει κλικ όχι για την εικόνα που θα δείτε που υπάρχουν άπειρες παρόμοιες αλλά για τις πιο σέξυ ερμηνείες της έβερ : στο bitter moon (αχχ η σκηνή με το γάλα) αλλά και στο frantic το οποίο δεν έχει ούτε καν γυμνή σκηνή , αλλά η σκηνή που χορεύει με τον φόρντ χάρισσον σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου για μένα η πιο ερωτική σκηνή ever.Απλά δείτε την ταινία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Jane Birkin
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Την είχα δει πριν 4 χρόνια στον Βύρωνα!Marianne Faithful
Φωνάρα.-
Και κούκλα στα νιάτα της, όντως.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Beagles
Τα Beagles πρέπει να'ναι τα πιο όμορφα σκυλιά μετά τους χρυσούς θηραματοφόρους. Τί υπέροχες φωτογραφίες ! Και μετά σου λένε κάποιοι ότι μισούν τα σκυλιά, επειδή τους λερώνουν τα χαλιά με τις τρίχες, όλη μέρα κοπανάνε την ουρά τους και έχουν μια γλώσσα να που τρέχουν τα σάλια τους, κι επιπλέον επειδή είναι θεόχαζα λέει...
η θηλυκή ακομπλεξάριστη γυναίκα, πολύ χαριτεμένο και όμορφο φευγάτο πλάσμα. Υποκλίνομαι.Marianne Faithful
Τί ; Δεν σου αρέσει η Εμανουέλ Μπεάρ ; ! Άλλου είδους ομορφιά αυτή, είναι η σαγήνη προσωποποιμένη. 'Ολες οι ζηλιάρες μου λέγανε για τα φρύδια της, ότι πρέπει να της μιλήσει κάποιος για αποτρίχωση. Αν είναι δυνατόν, τέλεια είναι.Αλλά η συγκεκριμένη -εμανουέλ σενιέ (και όχι μπεάρ προσοχή , άλλη κακάσχημη αυτή)
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Τί ; Δεν σου αρέσει η Εμανουέλ Μπεάρ ; ! Άλλου είδους ομορφιά αυτή, είναι η σαγήνη προσωποποιμένη. 'Ολες οι ζηλιάρες μου λέγανε για τα φρύδια της, ότι πρέπει να της μιλήσει κάποιος για αποτρίχωση. Αν είναι δυνατόν, τέλεια είναι.
Indeed. Αμάν με τα φρύδια μανία όλοι.
δεν είναι και σαν την Φρίντα Κάλο φορ αημπραουζ σεηκ!
Ενώ όσες τα βγάζουν και αφήνουν μια τρίχα για δείγμα;
Πάρτε φρύδιιιιι εδώ :
Natalia Vodianova
κι άλλο φρύδι :
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Έρωτας...
love_angel
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Σαντορινη...
ερχομαι σε λιγους μηνες!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
χικ
να μπλοκάρουν όλοι οι υποδοχείς
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
View attachment 4495
Ο ημίθεος μικρός γιος της οικογενείας στο γαλλικό φίλμ "Le premier jour du reste de ta vie"....
αααχ
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
H ημιθεα Laeticia Casta. αααχ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- Μήτσος10
- Reader
- Memetchi
- American Economist
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- nearos
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- Jasonmon123
- Wonderkid
- Εχέμυθη
- Sevasti
- Nikos 7
- Euge.loukia
- Isida
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- globglogabgalab
- harry akritas
- fockos
- Βλα
- JKaradakov
- gademis
- panagiotis G
- venividivici
- Libertus
- panagiotis econ
- GoddamnRight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.