Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:38 Η Aleksa έγραψε: #41 27-12-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: Έλα μου ντε. Ας το τελείωνε μια ώρα αρχύτερα. Δεν ξέρω γιατί τόση αστοχία πια Click για ανάπτυξη... Τι τα θες....ορισμένοι είναι Γ Τ Π (Για Τα Πανηγύρια, εννοώ, μη σκεφτείτε το άλλο, το σόκιν). EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #42 27-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι τα θες....ορισμένοι είναι Γ Τ Π (Για Τα Πανηγύρια, εννοώ, μη σκεφτείτε το άλλο, το σόκιν). Click για ανάπτυξη... και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:48 Η Aleksa έγραψε: #43 27-12-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες Click για ανάπτυξη... Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:50 Η EvanescenceQ: #44 27-12-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. Click για ανάπτυξη... Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Aleksa έγραψε: #45 27-12-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:55 Η EvanescenceQ: #46 27-12-21 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Click για ανάπτυξη... ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:58 Η Aleksa έγραψε: #47 27-12-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mataioths: Έλα μου ντε. Ας το τελείωνε μια ώρα αρχύτερα. Δεν ξέρω γιατί τόση αστοχία πια Click για ανάπτυξη... Τι τα θες....ορισμένοι είναι Γ Τ Π (Για Τα Πανηγύρια, εννοώ, μη σκεφτείτε το άλλο, το σόκιν).
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #42 27-12-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι τα θες....ορισμένοι είναι Γ Τ Π (Για Τα Πανηγύρια, εννοώ, μη σκεφτείτε το άλλο, το σόκιν). Click για ανάπτυξη... και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:48 Η Aleksa έγραψε: #43 27-12-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες Click για ανάπτυξη... Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:50 Η EvanescenceQ: #44 27-12-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. Click για ανάπτυξη... Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Aleksa έγραψε: #45 27-12-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:55 Η EvanescenceQ: #46 27-12-21 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Click για ανάπτυξη... ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:58 Η Aleksa έγραψε: #47 27-12-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι τα θες....ορισμένοι είναι Γ Τ Π (Για Τα Πανηγύρια, εννοώ, μη σκεφτείτε το άλλο, το σόκιν). Click για ανάπτυξη... και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:48 Η Aleksa έγραψε: #43 27-12-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες Click για ανάπτυξη... Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:50 Η EvanescenceQ: #44 27-12-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. Click για ανάπτυξη... Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Aleksa έγραψε: #45 27-12-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:55 Η EvanescenceQ: #46 27-12-21 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Click για ανάπτυξη... ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:58 Η Aleksa έγραψε: #47 27-12-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες Click για ανάπτυξη... Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:50 Η EvanescenceQ: #44 27-12-21 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. Click για ανάπτυξη... Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Aleksa έγραψε: #45 27-12-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:55 Η EvanescenceQ: #46 27-12-21 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Click για ανάπτυξη... ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:58 Η Aleksa έγραψε: #47 27-12-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν. Click για ανάπτυξη... Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Aleksa έγραψε: #45 27-12-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:55 Η EvanescenceQ: #46 27-12-21 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Click για ανάπτυξη... ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:58 Η Aleksa έγραψε: #47 27-12-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:55 Η EvanescenceQ: #46 27-12-21 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Click για ανάπτυξη... ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:58 Η Aleksa έγραψε: #47 27-12-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Click για ανάπτυξη... ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:58 Η Aleksa έγραψε: #47 27-12-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο Click για ανάπτυξη... ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #48 27-12-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος. Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα. Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:01 Η Aleksa έγραψε: #49 28-12-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται. Παντα κατι θα μας ξεφευγει Click για ανάπτυξη... πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:03 Η EvanescenceQ: #50 28-12-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10. Click για ανάπτυξη... και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισω αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:09 Ο Καvέvας έγραψε: #51 28-12-21 00:09 Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #52 28-12-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 709611: #53 28-12-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει.. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε... Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει..
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:17 Η Aleksa έγραψε: #54 28-12-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Click για ανάπτυξη... κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι so?? keep going mates Click για ανάπτυξη... μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:18 Η EvanescenceQ: #55 28-12-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει. Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2021 μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό. Click για ανάπτυξη... θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:22 Η Aleksa έγραψε: #56 28-12-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting?
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:23 Η EvanescenceQ: #57 28-12-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα. Δεν έχεις ακούσει περί ghosting? Click για ανάπτυξη... αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατι
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:24 Ο Καvέvας έγραψε: #58 28-12-21 00:24 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα; mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander SlimShady American Economist Φωτεινη Τζα. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: θα αφησε σημειωμα δεν μπορει κατι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead. Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι. Spoiler Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα;
mataioths Δραστήριο μέλος Η mataioths δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Άεργη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:25 Η mataioths: #59 28-12-21 00:25 καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:30 Η Aleksa έγραψε: #60 28-12-21 00:30 Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη...
Αρχική Δημοσίευση από mataioths: καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι! Click για ανάπτυξη...