27-12-21
22:43
Αυτό είναι σαν συζήτηση παρά θεατρικό
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-12-21
22:46
(ναι βγηκε πολυ καλυτερο και ειναι καλυτερα ετσι σαν διευρυμενη εκθεση σκεψεων )Αυτό είναι σαν συζήτηση παρά θεατρικό
Σας ευχαριστω ολους ολες το παμε κι οπου μας βγαλει κι ενσωματωνουμε νεα θεματα
27-12-21
22:47
Εγώ προσπαθώ να το γυρίσω σε verse, γι' αυτό γράφω φράσεις με ομοιοκαταληξίες.Αυτό είναι σαν συζήτηση παρά θεατρικό
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-12-21
22:50
ολα κυλουν πολυ καλυτερα των προσδοκιων μπραβο σε ολους/εςΕγώ προσπαθώ να το γυρίσω σε verse, γι' αυτό γράφω φράσεις με ομοιοκαταληξίες.
27-12-21
22:54
Βέβαια επειδή σκέφτομαι και αυτοσχεδιάζω, ισως πάρει λίγο χρόνο, αλλά εσείς συνεχίστε, εγώ θα σας προφτάσω.ολα κυλουν πολυ καλυτερα των προσδοκιων μπραβο σε ολους/ες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
22:55
ξεκινω με αυτο,βρεθηκατε ποτέ σε μια θεση να εξαντλησετε και τις δυο σας ευκαιριες?τη φαγαμε την πικρη καραμελα μην ανησυχεις και ειπαμε ποτε ξανα σε αυτους που εξαντλησαν και τις δυο ευκαιριες.
27-12-21
22:56
Στην αρχή έκανα συνειρμούς με μικρό πρίγκηπα, να φτιάχναμε ένα παραμύθι αλλά τέσπαολα κυλουν πολυ καλυτερα των προσδοκιων μπραβο σε ολους/ες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
22:57
α δηλαδη?πες το να δουμε πως θα ηταν το πλαισιοΣτην αρχή έκανα συνειρμούς με μικρό πρίγκηπα, να φτιάχναμε ένα παραμύθι αλλά τέσπα
27-12-21
23:22
Θέλεις στ' αλήθεια να σου πω; Καλώς, θα σου πω, όσο πιο συντόμα μπορώ. Με βρήκε έρωτας με μια κοπέλα, που όλο μου λέγε σ' αγαπώ, που να 'ξερα όμως ότι με περνούσε ψιλό χαζό.ξεκινω με αυτο,βρεθηκατε ποτέ σε μια θεση να εξαντλησετε και τις δυο σας ευκαιριες?
Πήγε μ' έναν, αλλά της χάρησα, πήγε μ' άλλον, της ξαναχάρησα, μου 'ρθε κλαμμένη για μια τρίτη, της είπα «αυτό ήταν, πάρε δρόμο από το σπίτι».
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
27-12-21
23:27
Ποτέ μη λες ποτέ...τη φαγαμε την πικρη καραμελα μην ανησυχεις και ειπαμε ποτε ξανα σε αυτους που εξαντλησαν και τις δυο ευκαιριες.
Γιατί ποτέ δεν ξέρεις..
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
23:28
ευχαριστω για την καταθεση ομως η ερωτηση ηταν αν εσυ ησουν στη θεση να χασεις εντελως τις 2 δικες σου ευκαιριες.Θέλεις στ' αλήθεια να σου πω; Καλώς, θα σου πω, όσο πιο συντόμα μπορώ. Με βρήκε έρωτας με μια κοπέλα, που όλο μου λέγε σ' αγαπώ, που να ξερα όμως ότι με περνούσε ψιλό χαζό.
Πήγε μ' έναν, αλλά της χάρησα, πήγε μ' άλλον, της ξαναχάρησα, μου 'ρθε κλαμμένη για μια τρίτη, της είπα «αυτό ήταν, πάρε δρόμο από το σπίτι».
(οσο για το γεγονος ειναι ολα μαθηματα,τα εχω περασει κι εγω)
27-12-21
23:29
ευχαριστω για την καταθεση ομως η ερωτηση ηταν αν εσυ ησουν στη θεση να χασεις εντελως τις 2 δικες σου ευκαιριες.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
23:29
ω ναι απο ταχυτητα να γραψω, ξεχασα ποσο μικροι ειμαστε τελικα και ποσο μικρος ειναι ο κοσμος μαςΠοτέ μη λες ποτέ...
Γιατί ποτέ δεν ξέρεις..
Κουκκιδες αμμου στο αχανες συμπαν. . .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν πειραζει ολα γκουντ
mataioths
Δραστήριο μέλος
Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
27-12-21
23:30
3 ευκαιρίες δεν είναι τίποτα. 33 έχουμε δώσει κάποιοι …
Τι γράφουμε εδώ παλι;
Τι γράφουμε εδώ παλι;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
23:33
ξεκιναμε απο μια τελευταια προταση επελεξε μια απο τις τελευταιες και γραφεις κατι προταση ή γενικη δικη σου θεωρηση που να ειναι σα συνεχεια με αυτο που ειπε ο αλλος,σαν διαλογος ας πουμε.3 ευκαιρίες δεν είναι τίποτα. 33 έχουμε δώσει κάποιοι …
Τι γράφουμε εδώ παλι;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
27-12-21
23:34
33 φορές γεμισες το όπλο του να σε "σκοτώσει";3 ευκαιρίες δεν είναι τίποτα. 33 έχουμε δώσει κάποιοι …
Τι γράφουμε εδώ παλι;
Ούτε κι αυτό δεν πέτυχε ο άθλιος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
23:35
ελα τωρα 33 δεν φτανουν μια ζωη ολοκληρη εσυ δηλαδη μας γραφεις απο τη δευτερη?3 ευκαιρίες δεν είναι τίποτα. 33 έχουμε δώσει κάποιοι …
Τι γράφουμε εδώ παλι;
Εγω διακρινω επιμονή παντωςτελικα χαπυ εντ?
27-12-21
23:35
Κάποιες φορές εθιζεσαι κ δίνεις κ 33 και 3333 ευκαιρίες....
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
23:36
πες ταααααααα και εκατον και βαλεεεεεεεΚάποιες φορές εθιζεσαι κ δίνεις κ 33 και 3333 ευκαιρίες....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.