Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
27-12-21
23:38
Τι τα θες....ορισμένοι είναι Γ Τ Π (Για Τα Πανηγύρια, εννοώ, μη σκεφτείτε το άλλο, το σόκιν).Έλα μου ντε. Ας το τελείωνε μια ώρα αρχύτερα. Δεν ξέρω γιατί τόση αστοχία πια
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-12-21
23:43
και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριεςΤι τα θες....ορισμένοι είναι Γ Τ Π (Για Τα Πανηγύρια, εννοώ, μη σκεφτείτε το άλλο, το σόκιν).
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
27-12-21
23:48
και ορισμενες προσθετω εγω εχουμε και δηλωμενες ιστοριες
Δηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
27-12-21
23:50
Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχταΔηλωμένες και κρυμένες. Που, ωστόσο, ακόμα διαδηλώνουν.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
27-12-21
23:54
δεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.Σκυλι που γαυγιζει δε δαγκωνει ελεγε η γιαγια μου,τα αλλα να φοβασαι που ερχονται και σε δαγκωνουν στα μουλωχτα
Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
23:55
ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνοδεν ξέρω αν ισχύει. Κάποτε ένα που γαύγιζε ήρθε να με δαγκώσει. Θα μου πεις εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Τα άλλα είναι τα λεγόμενα "κρυφόσκυλα" , που σε δαγκώνουν εκεί που δεν το περιμένεις.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
27-12-21
23:58
ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος.ακριβως κι εδω κολλαει το οτι δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα,ακομα και το ασφαλες αποδεικνυεται επικινδυνο
Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-12-21
23:59
ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται.ούτε στον πισινό σου, που λέει ο λόγος.
Πας λ.χ. να καθήσεις και σε τρυπάει μια ξεχασμένη καρφίτσα.
Παντα κατι θα μας ξεφευγει
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
28-12-21
00:01
πτώσεις μοιραία θα υπάρξουν.ετσι ετσι,εδω ευθεια περπατας και σκονταφτεις σε ενα ανισοπεδο πεζοδρομιο που δεν το προσεξες γιατι ηταν κακοτεχνια,θα προσεξουμε 100% ανθρωπους?Δεν γινεται.
Παντα κατι θα μας ξεφευγει
Το μόνο που μπορούμε να παλέψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-12-21
00:03
και τις δεκα ! επιμενω! αν δεν πεσεις και στις δεκα δε θα δεις την παγιδα που κρυβεται απο πισωπτώσεις μοιραία θα υπάρξουν.
Το μόνο που μπορούμε να παλαίψουμε, είναι να πέφτουμε 9 φορές και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι, 10.
αυτο ειναι το νοημα να εξαντλησεις ολα τα save lifes που εχειςνεα πιστα επειτα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
να φτασεις στο μηδεν.στο δεν εχω αλλο στο δεν αντεχω αλλο στο τελειωσα
28-12-21
00:09
Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead.
Ω, μη δίνετε σημασία, απλώς παραλογίζομαι.
Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-12-21
00:15
το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχιΠάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead.
so??
keep going mates
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-12-21
00:16
Στην κουβεντούλα γίνεται της...της....της...Θου, Κύριε...Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead.
Εδώ μια χαρά είναι. Πότε ιστορίες, πότε συζήτηση...Ό,τι κάτσει..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
28-12-21
00:17
κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει.Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead.
Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι .
μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό.το ειδες να μας αποχαιρετησε?οχι
so??
keep going mates
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-12-21
00:18
θα αφησε σημειωμα δεν μπορεικι εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει.
Ζήτα μας τώρα και συγνώμη που παραλογίζεσαι .
μας αποχαιρετάει αργά και διακριτικά, γι αυτό.
κατι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
28-12-21
00:22
Δεν αφήνουν όλοι σημειώματα.θα αφησε σημειωμα δεν μπορει
κατι
Δεν έχεις ακούσει περί ghosting?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-12-21
00:23
αχ ναι ειπα κι εγω θα ειχε αφησει κατιΔεν αφήνουν όλοι σημειώματα.
Δεν έχεις ακούσει περί ghosting?
28-12-21
00:24
θα αφησε σημειωμα δεν μπορει
κατι
Έτσι θα σας άφηνα καλέ; Χωρίς απολογητικό μήνυμα;Πάει πάει, μας εγκατέλειψε ακόμη ένα thread. Λογικό, αφου 'ρθε πρόθυμη η γνωστή “κουβεντούλα χωρίς θέμα” και εγκαταστάθηκε instead.
Ορίστε και η συγγνώμη σας γιατί είμαι καλό παιδί. Ας ξεκινήσει το Thread πάλι από την αρχή.
mataioths
Δραστήριο μέλος
Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
28-12-21
00:25
καλέ γιατί ζητάς συγγνώμη
α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι!
α δεν είστε, καλά. Άντε άντε νάνι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.