ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 15:46 Η ines έγραψε: #61 24-02-06 15:46 Αρχική Δημοσίευση από guabi: Γιατί..?εμένα μ'αρεσει και το Έκτορας... My name is Αστέριος... αρχικά με φώναζαν Στέλιο (μολονότι με βάφτησαν Αστεριο)... αλλά τελικά κατέληξαν και πάλι στο Αστέριος(μακράν καλύτερο από το Στέλιος)... Μου αρέσει το όνομά μου... αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που μου αρέσουν (τα οποία είναι υποψήφια για τα παιδιά μου...όταν με το καλό έρθουν... και όσα έρθουν!) ... Click για ανάπτυξη... πλακα εχει και το αστεριος......μου αρεσει. και το στελιος βεβαια, καλο ειναι. αλλα καλυτερα να εισαι ο μοναδικος αστεριος απο το να εισαι για παντα ο στελιος ο παπαδοπουλος σε αντιθεση με τον στελιο τον πετροπουλο και τον στελιο τον καραμιχαλακακη ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 15:53 Ο guabi έγραψε: #62 24-02-06 15:53 Το ότι εχει πλάκα να το εκλάβω ως θετικο..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 16:47 Η bunny217 έγραψε: #63 24-02-06 16:47 ΄ναι βρε επειδή είναι σπάνιο στο είπε μην το παίρνεις στραβά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 16:53 Ο guabi έγραψε: #64 24-02-06 16:53 εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:20 Η Nana έγραψε: #65 24-02-06 19:20 Βρίσκω το όνομά μου ουδέτερο... και μου έχει κολλήσει, ιδιαίτερα παλαιότερα ότι έφερνε μαζί του μια αίσθηση μούχλας και σπασικλιάς... βλέπετε η θεά Αθηνά όλο διάβαζε..... Άσε που μου θυμίζει Αθηνά = αντροκλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 10:07 Η bunny217 έγραψε: #66 25-02-06 10:07 Πάντως το ναν ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:32 Η ines έγραψε: #67 25-02-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από guabi: Γιατί..?εμένα μ'αρεσει και το Έκτορας... My name is Αστέριος... αρχικά με φώναζαν Στέλιο (μολονότι με βάφτησαν Αστεριο)... αλλά τελικά κατέληξαν και πάλι στο Αστέριος(μακράν καλύτερο από το Στέλιος)... Μου αρέσει το όνομά μου... αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που μου αρέσουν (τα οποία είναι υποψήφια για τα παιδιά μου...όταν με το καλό έρθουν... και όσα έρθουν!) ... Click για ανάπτυξη... πλακα εχει και το αστεριος......μου αρεσει. και το στελιος βεβαια, καλο ειναι. αλλα καλυτερα να εισαι ο μοναδικος αστεριος απο το να εισαι για παντα ο στελιος ο παπαδοπουλος σε αντιθεση με τον στελιο τον πετροπουλο και τον στελιο τον καραμιχαλακακη ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 15:53 Ο guabi έγραψε: #62 24-02-06 15:53 Το ότι εχει πλάκα να το εκλάβω ως θετικο..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 16:47 Η bunny217 έγραψε: #63 24-02-06 16:47 ΄ναι βρε επειδή είναι σπάνιο στο είπε μην το παίρνεις στραβά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 16:53 Ο guabi έγραψε: #64 24-02-06 16:53 εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:20 Η Nana έγραψε: #65 24-02-06 19:20 Βρίσκω το όνομά μου ουδέτερο... και μου έχει κολλήσει, ιδιαίτερα παλαιότερα ότι έφερνε μαζί του μια αίσθηση μούχλας και σπασικλιάς... βλέπετε η θεά Αθηνά όλο διάβαζε..... Άσε που μου θυμίζει Αθηνά = αντροκλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 10:07 Η bunny217 έγραψε: #66 25-02-06 10:07 Πάντως το ναν ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:32 Η ines έγραψε: #67 25-02-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ότι εχει πλάκα να το εκλάβω ως θετικο..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 16:47 Η bunny217 έγραψε: #63 24-02-06 16:47 ΄ναι βρε επειδή είναι σπάνιο στο είπε μην το παίρνεις στραβά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 16:53 Ο guabi έγραψε: #64 24-02-06 16:53 εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:20 Η Nana έγραψε: #65 24-02-06 19:20 Βρίσκω το όνομά μου ουδέτερο... και μου έχει κολλήσει, ιδιαίτερα παλαιότερα ότι έφερνε μαζί του μια αίσθηση μούχλας και σπασικλιάς... βλέπετε η θεά Αθηνά όλο διάβαζε..... Άσε που μου θυμίζει Αθηνά = αντροκλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 10:07 Η bunny217 έγραψε: #66 25-02-06 10:07 Πάντως το ναν ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:32 Η ines έγραψε: #67 25-02-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
΄ναι βρε επειδή είναι σπάνιο στο είπε μην το παίρνεις στραβά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 16:53 Ο guabi έγραψε: #64 24-02-06 16:53 εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:20 Η Nana έγραψε: #65 24-02-06 19:20 Βρίσκω το όνομά μου ουδέτερο... και μου έχει κολλήσει, ιδιαίτερα παλαιότερα ότι έφερνε μαζί του μια αίσθηση μούχλας και σπασικλιάς... βλέπετε η θεά Αθηνά όλο διάβαζε..... Άσε που μου θυμίζει Αθηνά = αντροκλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 10:07 Η bunny217 έγραψε: #66 25-02-06 10:07 Πάντως το ναν ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:32 Η ines έγραψε: #67 25-02-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:20 Η Nana έγραψε: #65 24-02-06 19:20 Βρίσκω το όνομά μου ουδέτερο... και μου έχει κολλήσει, ιδιαίτερα παλαιότερα ότι έφερνε μαζί του μια αίσθηση μούχλας και σπασικλιάς... βλέπετε η θεά Αθηνά όλο διάβαζε..... Άσε που μου θυμίζει Αθηνά = αντροκλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 10:07 Η bunny217 έγραψε: #66 25-02-06 10:07 Πάντως το ναν ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:32 Η ines έγραψε: #67 25-02-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρίσκω το όνομά μου ουδέτερο... και μου έχει κολλήσει, ιδιαίτερα παλαιότερα ότι έφερνε μαζί του μια αίσθηση μούχλας και σπασικλιάς... βλέπετε η θεά Αθηνά όλο διάβαζε..... Άσε που μου θυμίζει Αθηνά = αντροκλής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 10:07 Η bunny217 έγραψε: #66 25-02-06 10:07 Πάντως το ναν ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:32 Η ines έγραψε: #67 25-02-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως το ναν ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 19:32 Η ines έγραψε: #67 25-02-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από guabi: εννοείται πως δε το πήρα στραβά...!! απλά είπα να την.."πειράξω"! Click για ανάπτυξη... χα! θα 'θελες.... και ναι ηταν θετικοτατο το "εχει πλακα". αλη8εια μ'αρεσει το αστεριος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2006 στις 23:23 Ο guabi έγραψε: #68 25-02-06 23:23 thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
thank you very much girl! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2006 στις 16:57 Η stupid bitch: #69 10-03-06 16:57 εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 11:31 Ο guabi έγραψε: #70 11-03-06 11:31 πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πράγματι nice name! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 12:15 Η bunny217 έγραψε: #71 11-03-06 12:15 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: εμένα μ'αρέσει αρκετά το όνομά μου,γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο -τώρα τελευταία έχει γίνει λίγο της "μόδας" βέβαια..-..Εβελίνα με λένε... Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:06 Η stupid bitch: #72 11-03-06 17:06 Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από guabi: πράγματι nice name! Click για ανάπτυξη... χεχε!σ'ευχαριστώ πολύ guabi..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 17:15 Η stupid bitch: #73 11-03-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ ωραίο θα μου λύσεις μια απορία?? απο πού βγαίνει?? Ας πούμε το Πάνος απο το Παναγιώτης. Το Εβελίνα?? Click για ανάπτυξη... Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 22:03 Ο guabi έγραψε: #74 11-03-06 22:03 και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και το όνομα που έχεις επιλέξει.. αλλά και αυτά που σε έχουν βαφτίσει.. είναι πολύ όμορφα! Βέβαια με το Εβελίνα πέτυχες το να συνδυάσεις και τα δύο εξ' ίσου..! Το Ευαγγελία γιατί Εβελίνα=Ευαγγελία και το Αφροδίτη γιατί το Εβελίνα εμπεριέχει την ομορφιά της Αφροδίτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:28 Η bunny217 έγραψε: #75 12-03-06 12:28 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: Ααααχχ..δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις πιο σωστό ανδρικό όνομα μπανίνο μου.. συμπτώσεις σου λέει μετά.. Χεχε!εύλογη η απορία σου γλυκό μου κουνελάκι..! το Εβελίνα ουσιαστικά, είναι το όνομα Ευαγγελία στ'αγγλικά..το δικό μου βγαίνει -υποτίθεται-από το Αφροδίτη-Ευαγγελία.. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ το Εβελίνα απο το Ευαγγελία και το Αφροδίτη πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 16:44 Η stupid bitch: #76 12-03-06 16:44 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τα καλά σας λόγια..!χεχεε...!! (ντροπίτσες..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:23 Η nicole! έγραψε: #77 03-04-06 15:23 Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guabi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 15:44 Ο guabi έγραψε: #78 03-04-06 15:44 Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περίεργο γιατί..? Εμένα προσωπικά.. μου αρέσει.. και είναι και κάτι που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα(Νικολέτα,Νίκη κλπ)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 16:24 Η stupid bitch: #79 03-04-06 16:24 Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nicole!: Εμένα το ονοματάκι μου φαίνεται απο το nick μου. Και μου αρέσει αρκετά παρόλο που σε κάποιους ακούγετε περίεργο Click για ανάπτυξη... κι εμένα μ'αρέσει τ'όνομά σου Νικόλ μου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το θεωρεί περίεργο..πολύ καλά κάνεις και σου αρέσει και μην δίνεις σημασία στα κολλήματα του καθενός..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicole! Νεοφερμένο μέλος Η nicole! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Απριλίου 2006 στις 22:20 Η nicole! έγραψε: #80 03-04-06 22:20 ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευχαριστώ παιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.