Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

δεν μ'αρεσει επειδη πρεπει να διαβασω οργανικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μου αρεσει που δεν θα μπορεσω να ειμαι στη συναυλια του Μιλτου Πασχαλιδη στο Μυλο της Θεσσαλονικης στις 12 Ιουλιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μ' αρέσει όταν δεν μπορώ να συννενοηθώ με τους γύρω μου........

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Δε μ΄αρέσει που όλοι λένε ότι όταν θες κάτι το κυνηγάς.....σιγά μην στήσουμε και παγίδες,
όποιος μας θέλει ξέρει που θα μας βρει..

Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσπάθησα πάρα πολύ να το αποτρέψω αυτό, πιστέψτε με, αλλά τελικά πέρασε το δικό της

Δεν μου αρέσει που πλέον, με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορούμε να ζούμε για κάποιο σκοπό επιλογής αλλά για σκέτη επιβίωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

Δεν μ' αρέσει που μετά θα 'ρθει το καλοκαίρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εβανζελί
Νεοφερμένο μέλος

Δε μ'αρέσει που μαζί μου ξενυχτάει και ένας πονοκέφαλος.
Guest 699855
Επισκέπτης

Δε μ΄αρέσει που μου επιβάλλεται από τις συνθήκες να μείνω μέσα χωρίς να ξέρω μέχρι πότε!
(Θέλω να βγω έξω, θέλω να βγω έξω, θέλω να βγω έξω!)
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε μ αρέσει που οι λιχουδιές κάνουν τα μπούτια μου μεγάλα.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ύβρις νομίζω και απαντώ με μία λέξη: Μελομακάρονα.Μ αρέσει που το Πάσχα έχει τις πιο ωραίες λιχουδιές.
Δε μ αρέσει που οι λιχουδιές κάνουν τα μπούτια μου μεγάλα.

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Δεν μου αρέσει που "έπεσα ηρωική μαχόμενη" στα γλυκά

Εβανζελί
Νεοφερμένο μέλος

Δε μου αρέσει το Πάσχα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Δε μου αρέσει η γκρίνια.
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν μου αρεσει να με ανακατευθυνει το σαιτ στο οποιο θα μπω σε καποιο αλλο σαιτ για να διαβασω την ειδηση. Επισης, δεν μου αρεσουν τα clickbaits.
Guest 090132
Επισκέπτης

Δε μου πολύ αρέσει όταν καταλήγω να κλαίω από απελπισία στο τέλος του εξαμήνου. χελπ μι
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Δεν μ'αρεσει όταν είναι μαλακές ή βαρετοί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.