Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.058 μηνύματα.

23-12-21

12:12
Μου αρέσει που επιτέλους έφτασε το ραντεβου να αλλάξω τα νύχια και να τα κάνω γιορτινά
Δε μου αρέσει που πρέπει να πάω να δω κάτι γνωστούς
Δε μου αρέσει που πρέπει να πάω να δω κάτι γνωστούς
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

25-12-21

13:08
Μου αρέσει που είμαι σε περίοδο διακοπών και ξεγνοιασιάς.
Δεν μου αρέσει που όπου να'ναι θα τελειώσουν και αυτές και θα επιστρέψουμε στη καθημερινότητα
Δεν μου αρέσει που όπου να'ναι θα τελειώσουν και αυτές και θα επιστρέψουμε στη καθημερινότητα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.092 μηνύματα.

06-01-22

15:23
Μ αρεσει που μ εχει πιάσει η μαλακία και ζω τη ζωή με ενέργεια
Δε μ αρεσει που τη Δευτέρα ξεκινάει πάλι το ζόρι και θα με πιάσει η μαλακία μπροστά στους άλλους.
Μαλακία, σταθερή αξία. Και το 2022.
Δε μ αρεσει που τη Δευτέρα ξεκινάει πάλι το ζόρι και θα με πιάσει η μαλακία μπροστά στους άλλους.
Μαλακία, σταθερή αξία. Και το 2022.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

06-01-22

16:47
Μ αρέσει να παθιαζομαι με κάτι,είτε είναι έρωτας, είτε δουλειά,είτε κάποιο σχέδιο που προσπαθώ να το πραγματοποιήσω.Μου αρέσει η ζωή και τα όμορφα στέκια της οι όμορφοι άνθρωποι με όμορφη ψυχή.
Δεν μου αρέσει η κακία,να βλέπω κακιασμενους να εισπράττω αρνητικοτητα,να βλέπω μίσος. Με χαλάει όλο αυτό.
Αλλά θες δε θες το συναντάς.
Αυτή είναι η ζωή και αν δεν περάσεις μέσα από τα άσχημα της δεν εκτιμας και τα καλά της.
Δεν μου αρέσει η κακία,να βλέπω κακιασμενους να εισπράττω αρνητικοτητα,να βλέπω μίσος. Με χαλάει όλο αυτό.
Αλλά θες δε θες το συναντάς.
Αυτή είναι η ζωή και αν δεν περάσεις μέσα από τα άσχημα της δεν εκτιμας και τα καλά της.

Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-01-22

18:34
Δεν μ΄ αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν άποψη για όλα, που μιλούν πολύ χωρίς να ξέρουν πότε να βάλουν μια αναθεματισμένη τελεία, που κρίνουν αβίαστα χωρίς να ξέρουν τα πώς και τα γιατί, που περιμένουν στη γωνία (σαν το διάβολο...) ν΄ αρπάξουν μια σου κουβέντα για να βγάλουν όλο το άχτι, την κακία τους και να δείξουν ό,τι κάτι και κάποιοι είναι...
Μ΄ αρέσει που εύκολα τους διακρίνω και φεύγω χιλιόμετρα μακριά...
Μ΄ αρέσει που εύκολα τους διακρίνω και φεύγω χιλιόμετρα μακριά...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

16-03-25

16:50
Μου αρέσει να κάθομαι να μαλακίζομαι με τις ώρες άσκοπα
Δε μου αρέσει να διαβάζω
Δε μου αρέσει να διαβάζω
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.

16-03-25

16:59
Μου αρέσει ο, τι αρέσει και στο nearo από πάνω
Δε μου αρέσει πως εξαιτίας της αναβλητικότητας τρέχω με 1000 μετά με το άγχος στο κόκκινο
Δε μου αρέσει πως εξαιτίας της αναβλητικότητας τρέχω με 1000 μετά με το άγχος στο κόκκινο
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.661 μηνύματα.

16-03-25

17:01
Δε μου αρέσει να μένω όλη μέρα σπίτι
Μου αρέσει πολύ να περπατώ δίπλα στη λίμνη
Μου αρέσει πολύ να περπατώ δίπλα στη λίμνη
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-04-25

00:20
Μου αρεσει να χαλαρώνω, να κανω βολτες και να νιωθω τον αερα να χτυπάε ιτο πρόσωπό μου
Δεν μου αρέσει ο εν λόγω αέρας να φυσαει το μαλλι μεσα στο προσωπο μου και στο φαι μου
Δεν μου αρέσει ο εν λόγω αέρας να φυσαει το μαλλι μεσα στο προσωπο μου και στο φαι μου
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 238 μηνύματα.

07-04-25

02:43
Μου αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους που υποστηρίζουν πως γνωρίζουν τα πάντα, ειδικά όταν οι απόψεις τους είναι τόσο αόριστες όσο και η ικανότητά τους να αποδεικνύουν τα λόγια τους.
Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα προφανή, γιατί το να βλέπεις τα πάντα ως είναι, μοιάζει με το να παρακολουθείς έναν αγώνα με μισή ώρα καθυστέρηση, έτσι κι αλλιώς ξέρεις το αποτέλεσμα.
Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα προφανή, γιατί το να βλέπεις τα πάντα ως είναι, μοιάζει με το να παρακολουθείς έναν αγώνα με μισή ώρα καθυστέρηση, έτσι κι αλλιώς ξέρεις το αποτέλεσμα.
nearos
Επιφανές μέλος

Μου αρέσουν οι πατουσες γκοθουδων
Δεν μου αρέσουν γκόμενες να χρησιμοποιούν ποζεροφιλοσοφιες και περίτεχνες λέξεις για το απόλυτο τίποτα
Δεν μου αρέσουν γκόμενες να χρησιμοποιούν ποζεροφιλοσοφιες και περίτεχνες λέξεις για το απόλυτο τίποτα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.092 μηνύματα.

Μ αρέσουν οι καθαρές φιλίες, που αντέχουν στο χρόνο.
Δεν μου αρέσουν οι κρυφά ευέξαπτοι κι οργίλοι ή ακόμα και κακοί άνθρωποι πίσω από μια αρχική γλύκα, μέχρι να κανουν τη δουλειά τους.
Δεν μου αρέσουν οι κρυφά ευέξαπτοι κι οργίλοι ή ακόμα και κακοί άνθρωποι πίσω από μια αρχική γλύκα, μέχρι να κανουν τη δουλειά τους.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.

Μου αρέσει η ωμή ευθύτητα( να ξέρεις τι σου γίνεται)
Δε μου αρέσει ο αποπροσανατολισμός από το θέμα που μας καίει.
Δε μου αρέσει ο αποπροσανατολισμός από το θέμα που μας καίει.
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 238 μηνύματα.

Μου αρέσει να χαζεύω το χάος όταν έρχεται ντυμένο με μαύρα, δίχτυ και περιφρόνηση.
Δεν μου αρέσει όταν το χάος αρχίζει να μου μιλάει με λέξεις που δεν καταλαβαίνει ούτε το ίδιο, τότε είναι απλώς φασαρία με καλσόν.
Δεν μου αρέσει όταν το χάος αρχίζει να μου μιλάει με λέξεις που δεν καταλαβαίνει ούτε το ίδιο, τότε είναι απλώς φασαρία με καλσόν.
nearos
Επιφανές μέλος

Μου αρεσει το χαος
δε μου αρεσουν οι μπατσοι
δε μου αρεσουν οι μπατσοι
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου αρέσει η εγκληματολογία, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να καταλαβαίνω τα κίνητρα των άλλων… και μερικές φορές, το πώς λειτουργούν οι ίδιοι που πιστεύουν ότι το σύστημα τους προστατεύει.
Δεν μου αρέσει όταν το χάος προσπαθεί να μπει σε κουτάκια, να περιοριστεί σε νόρμες και να χάνει την αυθεντικότητα του, όπως κάνει όταν κάποιοι προσπαθούν να το μετατρέψουν σε ‘καλό παιδί’ με σήμα κατατεθέν.
Δεν μου αρέσει όταν το χάος προσπαθεί να μπει σε κουτάκια, να περιοριστεί σε νόρμες και να χάνει την αυθεντικότητα του, όπως κάνει όταν κάποιοι προσπαθούν να το μετατρέψουν σε ‘καλό παιδί’ με σήμα κατατεθέν.
nearos
Επιφανές μέλος

μου αρεσει να κανω βιολογια
Εξακολουθουν να μην μου αρεσουν οι τσαιοι
Εξακολουθουν να μην μου αρεσουν οι τσαιοι
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.661 μηνύματα.

Δε μ' αρέσουν τα δήθεν και προσποιητά, επίσης σε οποιαδήποτε μορφή τους
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου αρέσει να αναλύω τα ασήμαντα και να τα μετατρέπω σε φιλοσοφία, είναι η τέχνη της ανούσιας σκέψης.
Δεν μου αρέσει να χάνω χρόνο με ανθρώπους που το πιο ενδιαφέρον τους είναι να επαναλαμβάνουν τα ίδια, περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.
Δεν μου αρέσει να χάνω χρόνο με ανθρώπους που το πιο ενδιαφέρον τους είναι να επαναλαμβάνουν τα ίδια, περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.
nearos
Επιφανές μέλος

μου αρέσει να λέω "δεν μου αρέσουν οι μπάτσοι"
δε μου αρεσει να τον παιζω και να φαίνεται η κωλοτρυπίδα του άντρα ακριβώς όταν εκσπερματώνω γιατι νιωθω ομοφυλόφιλος.
δε μου αρεσει να τον παιζω και να φαίνεται η κωλοτρυπίδα του άντρα ακριβώς όταν εκσπερματώνω γιατι νιωθω ομοφυλόφιλος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.