Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.661 μηνύματα.

Μου αρέσει η φιλοσοφία που θα με κάνει όντως άνθρωπο που θα ανελιχθεί πνευματικά και που όντως θα κάτσει να σκεφτεί σοβαρά
Δε μου αρέσει η αμπελοφιλοσοφία και η φιλοσοφική ανάλυση τύπου καφενείου
Δε μου αρέσει η αμπελοφιλοσοφία και η φιλοσοφική ανάλυση τύπου καφενείου
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.011 μηνύματα.

Μου αρέσει το στέκι.
Δεν μου αρέσει καθόλου η τάξη στο ΙΕΚ.
Δεν μου αρέσει καθόλου η τάξη στο ΙΕΚ.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.

Μου αρέσει το μεσημεριανό " λιώσιμο " στο κρεβάτι με το tablet και τη γάτα
Δε μου αρέσουν οι προθεσμίες ( μου προκαλούν πανικό )
Δε μου αρέσουν οι προθεσμίες ( μου προκαλούν πανικό )
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.092 μηνύματα.

Μου αρέσει η απο πάνω
Δεν μου αρεσει ο απο κατω (να δω τωρα ποιος θα βρει τα κοτσια να γράψει!)
Δεν μου αρεσει ο απο κατω (να δω τωρα ποιος θα βρει τα κοτσια να γράψει!)
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.661 μηνύματα.

Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας
Δε μου αρέσει όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το εκάστοτε σχέδιο
Δε μου αρέσει όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το εκάστοτε σχέδιο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.092 μηνύματα.

Oh noes, απάντησε το Κατ απο κατω, δεν πειράζει ξέρει οτι τη συμπαθω.
Μ αρεσει που δεν κωλώνω να τα γ... όλα
Δε μ αρεσει όταν αναβαλλω πράγματα
Μ αρεσει που δεν κωλώνω να τα γ... όλα
Δε μ αρεσει όταν αναβαλλω πράγματα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.

Δε μου αρέσει ο, τι δεν αρέσει στον αποπάνω ( και πάσχω σοβαρά από τη ρημαδοαναβλητικοτητα )
Μου αρέσει που αποδίδω με τα 1000 σε συνθήκες πίεσης.
Μου αρέσει που αποδίδω με τα 1000 σε συνθήκες πίεσης.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Μου αρέσει η κόκα κόλα
Δεν μου αρέσουν οι γίγαντες
(Μάντεψε ποιος τρώει γίγαντες και πίνει κοκακολα)
Δεν μου αρέσουν οι γίγαντες
(Μάντεψε ποιος τρώει γίγαντες και πίνει κοκακολα)
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

Μου αρέσει η απλή και γνήσια αλήθεια.
Δε μ' αρέσει που έχω φτάσει στο σημείο να σου λέω αναγκαστικά ψέματα.
*το σου δεν πάει σε κάποιο μέλος
Δε μ' αρέσει που έχω φτάσει στο σημείο να σου λέω αναγκαστικά ψέματα.
*το σου δεν πάει σε κάποιο μέλος
glayki
Περιβόητο μέλος

Δε μου αρέσει να προσποιούμαι πως χάρηκα που σε γνώρισα, δε μου αρέσει να είμαι κοινωνική, ενώ δε θέλω , δε μου αρέσει να πιέζω τον εαυτό μου να σκεφτεί τρόπο να συνεχίσει μια κουβέντα που δεν τραβάει.
Μου αρέσει να έχω στη ζωή μου κάποιον με τον οποίο ΡΕΕΙ η σκέψη και ο λόγος εκατέρωθεν χωρίς φραγμούς.
Μου αρέσει να έχω στη ζωή μου κάποιον με τον οποίο ΡΕΕΙ η σκέψη και ο λόγος εκατέρωθεν χωρίς φραγμούς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.