Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 15:33 Η Neraida έγραψε: #221 14-10-07 15:33 Αρχική Δημοσίευση από shaman: κινητο κυνηγητο βουητο Click για ανάπτυξη... μην αναρωτιεσαι αγορι μου τι ειναι ολο αυτο το βουητο ασε πια απο τα χερια σου το κινητο γιατι σε εχουν παρει μελισσες στο κυνηγητο! μαλαματένιο δαντελένιο μαντεμένιο (ας συνεχισουμε με τις επιλογες του Νωευς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η simadoula: #222 15-10-07 20:13 Στο κρεβάτι το μεντεμένιο το μαξιλάρι το δαντελένιο κρυβει ένα όνειρο μαλαματένιο... Οι νέες λέξεις: μαχαίρι μπεγλέρι πιπέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Ο Νωεύς έγραψε: #223 16-10-07 11:29 μαχαίρι μπεγλέρι πιπέρι Click για ανάπτυξη... κάποιος σου 'δωσε μαχαίρι, και σου πήρε το μπεγλέρι, κάποιος με πότισε πιπέρι και μου τα ΄δωσε στο χέρι. φάκα τσάκα βλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Neraida έγραψε: #224 16-10-07 11:36 ειπα θα σε πιασω με τη φακα τα καταφερα τσακα τσακα! αχ ρε βλακα αχ ρε βλακα! φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Ο Νωεύς έγραψε: #225 16-10-07 21:41 φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Click για ανάπτυξη... Μάνα μου πως με φουντώνει, κόρη με την ανεμώνη, κείνη κει που μαραζώνει, μα και μένα με πεισμώνει. κρίμα- χρήμα- ποίημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 12:52 Ο Great Chaos: #226 17-10-07 12:52 Έκατσα να γράψω ένα ποίημα έριξα τις λέξεις χύμα όμορφο ήταν μα τι κρίμα γράφοντας δεν βγάζω χρήμα. Πρώτος Κρότος Σκότος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:28 Ο Νωεύς έγραψε: #227 17-10-07 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shaman: κινητο κυνηγητο βουητο Click για ανάπτυξη... μην αναρωτιεσαι αγορι μου τι ειναι ολο αυτο το βουητο ασε πια απο τα χερια σου το κινητο γιατι σε εχουν παρει μελισσες στο κυνηγητο! μαλαματένιο δαντελένιο μαντεμένιο (ας συνεχισουμε με τις επιλογες του Νωευς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η simadoula: #222 15-10-07 20:13 Στο κρεβάτι το μεντεμένιο το μαξιλάρι το δαντελένιο κρυβει ένα όνειρο μαλαματένιο... Οι νέες λέξεις: μαχαίρι μπεγλέρι πιπέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Ο Νωεύς έγραψε: #223 16-10-07 11:29 μαχαίρι μπεγλέρι πιπέρι Click για ανάπτυξη... κάποιος σου 'δωσε μαχαίρι, και σου πήρε το μπεγλέρι, κάποιος με πότισε πιπέρι και μου τα ΄δωσε στο χέρι. φάκα τσάκα βλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Neraida έγραψε: #224 16-10-07 11:36 ειπα θα σε πιασω με τη φακα τα καταφερα τσακα τσακα! αχ ρε βλακα αχ ρε βλακα! φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Ο Νωεύς έγραψε: #225 16-10-07 21:41 φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Click για ανάπτυξη... Μάνα μου πως με φουντώνει, κόρη με την ανεμώνη, κείνη κει που μαραζώνει, μα και μένα με πεισμώνει. κρίμα- χρήμα- ποίημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 12:52 Ο Great Chaos: #226 17-10-07 12:52 Έκατσα να γράψω ένα ποίημα έριξα τις λέξεις χύμα όμορφο ήταν μα τι κρίμα γράφοντας δεν βγάζω χρήμα. Πρώτος Κρότος Σκότος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:28 Ο Νωεύς έγραψε: #227 17-10-07 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο κρεβάτι το μεντεμένιο το μαξιλάρι το δαντελένιο κρυβει ένα όνειρο μαλαματένιο... Οι νέες λέξεις: μαχαίρι μπεγλέρι πιπέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Ο Νωεύς έγραψε: #223 16-10-07 11:29 μαχαίρι μπεγλέρι πιπέρι Click για ανάπτυξη... κάποιος σου 'δωσε μαχαίρι, και σου πήρε το μπεγλέρι, κάποιος με πότισε πιπέρι και μου τα ΄δωσε στο χέρι. φάκα τσάκα βλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Neraida έγραψε: #224 16-10-07 11:36 ειπα θα σε πιασω με τη φακα τα καταφερα τσακα τσακα! αχ ρε βλακα αχ ρε βλακα! φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Ο Νωεύς έγραψε: #225 16-10-07 21:41 φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Click για ανάπτυξη... Μάνα μου πως με φουντώνει, κόρη με την ανεμώνη, κείνη κει που μαραζώνει, μα και μένα με πεισμώνει. κρίμα- χρήμα- ποίημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 12:52 Ο Great Chaos: #226 17-10-07 12:52 Έκατσα να γράψω ένα ποίημα έριξα τις λέξεις χύμα όμορφο ήταν μα τι κρίμα γράφοντας δεν βγάζω χρήμα. Πρώτος Κρότος Σκότος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:28 Ο Νωεύς έγραψε: #227 17-10-07 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαχαίρι μπεγλέρι πιπέρι Click για ανάπτυξη... κάποιος σου 'δωσε μαχαίρι, και σου πήρε το μπεγλέρι, κάποιος με πότισε πιπέρι και μου τα ΄δωσε στο χέρι. φάκα τσάκα βλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 11:36 Η Neraida έγραψε: #224 16-10-07 11:36 ειπα θα σε πιασω με τη φακα τα καταφερα τσακα τσακα! αχ ρε βλακα αχ ρε βλακα! φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Ο Νωεύς έγραψε: #225 16-10-07 21:41 φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Click για ανάπτυξη... Μάνα μου πως με φουντώνει, κόρη με την ανεμώνη, κείνη κει που μαραζώνει, μα και μένα με πεισμώνει. κρίμα- χρήμα- ποίημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 12:52 Ο Great Chaos: #226 17-10-07 12:52 Έκατσα να γράψω ένα ποίημα έριξα τις λέξεις χύμα όμορφο ήταν μα τι κρίμα γράφοντας δεν βγάζω χρήμα. Πρώτος Κρότος Σκότος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:28 Ο Νωεύς έγραψε: #227 17-10-07 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειπα θα σε πιασω με τη φακα τα καταφερα τσακα τσακα! αχ ρε βλακα αχ ρε βλακα! φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 21:41 Ο Νωεύς έγραψε: #225 16-10-07 21:41 φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Click για ανάπτυξη... Μάνα μου πως με φουντώνει, κόρη με την ανεμώνη, κείνη κει που μαραζώνει, μα και μένα με πεισμώνει. κρίμα- χρήμα- ποίημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 12:52 Ο Great Chaos: #226 17-10-07 12:52 Έκατσα να γράψω ένα ποίημα έριξα τις λέξεις χύμα όμορφο ήταν μα τι κρίμα γράφοντας δεν βγάζω χρήμα. Πρώτος Κρότος Σκότος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:28 Ο Νωεύς έγραψε: #227 17-10-07 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φουντωνει μαραζωνει πεισμωνει Click για ανάπτυξη... Μάνα μου πως με φουντώνει, κόρη με την ανεμώνη, κείνη κει που μαραζώνει, μα και μένα με πεισμώνει. κρίμα- χρήμα- ποίημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 12:52 Ο Great Chaos: #226 17-10-07 12:52 Έκατσα να γράψω ένα ποίημα έριξα τις λέξεις χύμα όμορφο ήταν μα τι κρίμα γράφοντας δεν βγάζω χρήμα. Πρώτος Κρότος Σκότος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:28 Ο Νωεύς έγραψε: #227 17-10-07 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έκατσα να γράψω ένα ποίημα έριξα τις λέξεις χύμα όμορφο ήταν μα τι κρίμα γράφοντας δεν βγάζω χρήμα. Πρώτος Κρότος Σκότος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 15:28 Ο Νωεύς έγραψε: #227 17-10-07 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Πρώτος Κρότος Σκότος Click για ανάπτυξη... Δεν ήμουν 'γω ο πρώτος που σ' άγγιξε στο σκότος, ακούστηκ' ένας κρότος, και ήταν ένα κήτος. λέρα-βέρα-πέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 16:11 Ο Great Chaos: #228 17-10-07 16:11 Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου είπε καλησπέρα, με πήγε λίγο πέρα, μου φόρεσε και βέρα μα απεδείχθη λέρα. (το κήτος δεν κάνει ομοιοκαταληξία φίλε Νωεύ, έτσι θα λάβεις μέρος στον επερχόμενο διαγωνισμό; ) Κήπος Χτύπος Λίπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:05 Ο Νωεύς έγραψε: #229 17-10-07 17:05 Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κήπος Χτύπος Λίπος Click για ανάπτυξη... το όνειρό σου ήταν ένα κήπος, κάπου να ακούγεται μόνον ο κτύπος, σα βράζει ο θυμός σου μες στο λίπος, να φύγει από μέσα ο κάθε τύπος. [Μαθητούδι είμαι, φίλε Χάος!!!] μπέρδεμα-χάιδεμα-φάρδεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:19 Ο Great Chaos: #230 17-10-07 17:19 Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:24 Η Isiliel έγραψε: #231 17-10-07 17:24 Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τρελαθώ μάνα, με τα μάτια του τα πλάνα τρένα θα πάρω και αεροπλάνα του μυαλού μου έχει χτυπήσει την καμπάνα! τηλέφωνο φερέφωνο μικρόφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:27 Ο Νωεύς έγραψε: #232 17-10-07 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Κοίτα να δεις τι μπέρδεμα απ' ένα λίγο χάιδεμα φτάσαμε και στο φάρδεμα και μού 'σκισε το φόρεμα. (να λείπουν τα αισχρά υπονοούνα φίλε Νωεύ, εντάξει δηλαδής;;;) Μάνα Πλάνα Καμπάνα. Click για ανάπτυξη... Έτσι με γέννησε μιά μάνα, που είχε μάτια μαύρα πλάνα, πλάνα σαν τη μαντζουράνα, ώσπου δεν άκουσε καμπάνα! [Φίλτατε Χάος, αισχρός μπορεί να είμαι, αλλά τα υπονοούμενα δεν τα εγκαταλείπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 17:28 Ο Νωεύς έγραψε: #233 17-10-07 17:28 ...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...με παρέσυρε το...χάος: βρέχει, τρέχει, έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:13 Η Idril έγραψε: #234 17-10-07 18:13 Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να μη μείνει η Isiliel παραπονεμένη... Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... και η τριάδα του Νωεύς (Νωέος? Πώς κάνει γενική το τριτόκλιτο? Ημουν και πάτος στα αρχαία συν τοις άλλοις...) Μαύρη μαυρίλα, όλη τη βδομάδα βέχει ο χρόνος για την προθεσμία τρέχει οίκτο ο προϊστάμενος δε έχει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αντέχει... παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Νωεύς έγραψε: #235 17-10-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Idril: παλικάρι, μοσχάρι, φανάρι Click για ανάπτυξη... Το φως μικρό απ' το φανάρι, αδιάβατο σαν το φεγγάρι, που 'δε στο νερό το παλικάρι, και ΄πεσε φαρδύ πλατύ σαν το μοσχάρι. κρίνος-θρήνος-Φρύνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 18:57 Η Idril έγραψε: #236 17-10-07 18:57 Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γέννησε η κόρη όμως πια σ'όλο το σόι θρήνος απλώνεται βαρύς και μοιρολόι "Μα πόσο άσχημος ήταν αυτός ο κρίνος? και βγήκε ο μπέμπης άσχημος σαν φρύνος???" δίσκος, μηνίσκος, ιβίσκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:22 Ο Great Chaos: #237 18-10-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αρχίζει κήρυγμα σαν γνήσιο φερέφωνο μόλις βρεθεί μικρόφωνο μπροστά του νομίζω και με της ντουζιέρας το τηλέφωνο πρόβες θα κάνει βαρετές μέχρι θανάτου... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Του φεγγαριού πήρε να χάνεται ο δίσκος σε λίγες μέρες θε να μείνει ένας μηνίσκος Με ταξιδεύει στ' άρωμά του ο ιβίσκος και μες στην μπύρα μου πικρίζει ο λυκίσκος. Ζώα Βόα Αθώα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 15:27 Η Isiliel έγραψε: #238 18-10-07 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal American Economist Kate1914 charmander Μήτσος10 Aiwnia Joji Nikos 7 jj! Viedo giannhs2001 An_uknown_world sunsetpp globglogabgalab Cookie_Monster iminspain Νηματολάγνος harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos: Εξαιρετικό τετράστιχο, μάλλον αποτελεί bonus track που λέμε. Συγχαρητήρια αγαπητή μου!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και ξεφεύγει λιγάκι από τους κανόνες του thread. (το αναφέρω περισσότερο, ως προς τον επικείμενο διαγωνισμό, γιατί κατά τα άλλα είναι πράγματι εξαιρετικό από κάθε άποψη!) Thanks Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simadoula Νεοφερμένο μέλος Η simadoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:31 Η simadoula: #239 18-10-07 16:31 Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 16:50 Ο Γιάννης έγραψε: #240 18-10-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από simadoula: Γεμάτο το λιβάδι από ζώα που βόσκουνε μακάρια κι αθώα ώσπου να καταλήξουν στην κοιλιά ενός βόα. φλισκούνι ματζούνι τακούνι Click για ανάπτυξη... Ψάρεψα το πάσχα ένα φλισκούνι (σόρρυ αλλα δεν ξέρω τι είναι το φλισκούνι και για αυτό το έκανα ψάρι) Και το ψήσαμε και έγινε ματζούνι μα ο Θειος ο Μεμάς που είναι κουμούνι το φαγέ και του σπασε το τακούνι τρέλα σαρδέλα Μήτσο έλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.